Skip Navigation Links


Historiske hoteller i Norge

Oplev norsk kulturhistorie på de dejligste hoteller!

Fra kr. 3.495,-

 

Kør-selv
Egen mc eller bil

5 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Historiske hoteller i Norge!

Dette er en oplevelse ud over det sædvanlige - og en pris udover det sædvanlige!

Kør gennem de maleriske norske fjorde- og fjeldlandskaber på den mest charmerende måde med overnatninger på smukke traditionsrige hoteller, hvor ikke to værelser er ens, og hvor godt værtskab kombineres med historisk atmosfære og gastronomi af ekstra høj klasse.

De norske hoteller er af særklasse, og vi har udvalgt en håndfuld, der virkelig er et besøg værd. En stor oplevelse med service og mad i top!

Bo på skønne Straand Hotel i Vrådal med flotte velindrettede værelser, der er over 2 århundrede gammelt. Nyd det skønne Fleischers Hotel med skøn udsigt over søen "Vossvatnet" i byen Voss. På Dr. Holms Hotel i Geilo får du en luksus oplevelse på vel nok Norges mest berømte historiske hotel. 700 m2 wellnessafdeling står klar til dig. Alle hoteller er meget velholdte i tidens ånd og renoveret nænsomt.

Vi tilbyder lige nu 5 dages rejse til meget favourabel pris. Se tillige den billige pris for ekstra nætter på vores hoteller.

Fri ankomst- og afrejsedato!Priser
3.495,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
1.390,- kr. pr. person i enkeltværelsestillæg
1.350,- kr. pr. person for 4 x aftensmad
680,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
950,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i enkeltværelse inkl. morgenmad
310,- kr. obligatorisk tillæg for transport af MC på norske fjordfærger
410,- kr. obligatorisk tillæg for transport af bil på norske fjordfærger
Rejsen inkluderer:
Rejselængde:
5 dages rejse med frit valg på ankomstdato til første hotelovernatning
Ophold:
• 4 overnatninger
• Overnatning pr. person i delt dobbeltværelse med bad og toilet og tv
Forplejning:
• Morgenmad inkluderet
Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour.dk
• Kortmateriale
Diverse:
• Skatter og afgifter
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, evt. parkeringsomkostninger, lokale færger (kan tilkøbes), evt. færgeoverfarter til/fra Norge eller Sverige, frokost og aftensmad (aftensmad kan tilkøbes) drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring,
Præsentation:
Læs det spændende rejseprogram her på siden.

Du har selv mulighed for at tilvælge din aftensmad på de gode hoteller - eller du vælger selv at finde spisestederne lokalt, når du er undervejs på rejsen.

På denne rejse anbefaler vi dog ubetinget, at du benytter hotellernes tilbud, idet det er meget høj klasse - og en stor oplevelse!

Fakta:
Sværhedsgrad:
Rejsen er tilrettelagt således, at alle motorcyklister kan deltage. Der køres forholdsvis korte dagsetaper, som alle kan overkomme. Da du rejser på en kør selv-rejse kan du selv bestemme tempoet og antallet af pauser. Se dagsforløbene i det detaljerede rejseprogram.

Indkvartering:
Der overnattes på nogle af Norges hyggeligste hoteller. Flere af hoteller er gået i arv i generationer og er meget smukt vedligeholdte. Meget forskellige værelser. Disse hoteller er af høj kvalitet, og servicen er i særklasse.

Seværdigheder på rejsen:
Motour.dk udsender, sammen med de sidste rejsepapirer, brochurer og henvisninger med forslag til rejseforløb, udflugter og seværdigheder.

Rejsens samlede længde:
Der køres ca. 750 km fra første overnatning til sidste overnatning. Vær venligst opmærksom på, at du selv kan lave udflugter og ruter, som er længere end vores forslag. Der skal tillige tillægges rejse fra din bopæl til første overnatning samt rejse fra sidste overnatning hjem til din bopæl.

Mulighed for tilkøb af aftensmad 4 dage.

Mulighed for at forlænge rejsen med ekstra overnatninger. Se priser i prislisten.

Mulighed for færgeoverfart iht. aktuelle dagspriser på færgerne.
Motour.dk bestiller gerne overfarten for dig.
Der er mulighed for at rejse Frederikshavn - Oslo, Frederikshavn - Larvik, Hirtshals - Kristiansand eller evt. Frederikshavn - Göteborg.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 28/12 2011. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: