Skip Navigation Links


Schloss Tonenburg Kr. Him.
Tyskland

Klassisk motorcykel hotel ved Weser floden!

Fra 1.650,-

 

Ingen turleder
Egen MC

4 dage
Rejsen er afviklet
Garanteres gennemført 
Velkommen til en dejlig og traditionel grupperejse til Schloss Tonenburg ved Weser Bergland i Kristi Himmelfartsferien!

Nyd det skønne forår i maj i Weser Bergland. Her er masser af udflugtsmuligheder og en typisk motorcykel indkvartering.

Se de flotte billeder fra Motour.dk's rejser til Weser Bergland her på siden.Priser
1.750,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
1.650,- kr. pr. person i 3- og 4-sengsværelser
650,- kr. i enkeltværelsestillæg
330,- tillæg halvpension alle dage
Rejsen inkluderer:
Rejselængde:
4 dages rejse
3 overnatninger
Ophold:
• 3 overnatninger dvs. 4 dages ophold
• Overnatning pr. person i delt dobbeltværelse med bad og toilet
Forplejning:
• Stor morgenbuffet
Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour
• Kortmateriale
Diverse:
• Skatter og afgifter
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, forplejning udover nævnte, drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring,
Præsentation:
Rejsen sælges for en lukket gruppe på mindst 12 personer. Der er umiddelbart plads op til 35 personer, fordelt på forskellige typer værelser og vi kan godt finde plads til endnu flere, hvis det er aktuelt.

Gruppen bor på det kendte Schloss Tonenburg - en rigtig "biker-borg" ved Weser floden. En interessant motorcykel indkvartering, idet her kun bor motorcyklister. Her er ofte over 100 motorcykler på den centrale gårdsplads ved slottet, der også har en spændende historie helt tilbage fra 800-tallet.

Herfra er der et rigtig fint udgangspunkt for udflugter i Weser Bergland og evt. en afstikker til Harzen, hvis man har lyst til det.

Der er ingen turleder med på rejsen, men Motour.dk fremsender udflugtsforslag for dagene i Weser Bergland, landkort etc. sammen med de sidste papirer. Mod tillæg kan man erhverve gps ruter til Garmin gps (kortopdatering 2010).

Schloss Tonenburg er et biker-hotel. Det består af hoved-huset, hvor hovedbygningen er fra 800-tallet. Der er tillige værelser i de forskellige længer, der er på slottet. Alle værlser er istandsat fra 1995 og indtil idag. Værelserne er simple med bad og toilet, et klædeskab og en seng. Der er typisk filt på gulvene og værelserne er ikke af høj standard, men de er pæne og rene. Der er ingen tv. Der er naturligvis sengetøj samt håndklæder. Badeværelserne er generelt små og lukket med en "jalousi-dør", så der kan være lidt lydt.

Opholdet er inklusive morgenmad, der altid serveres som en stor buffet med et bredt udvalg af morgenmad. Mod tillæg kan man vælge halvpension, der hver aften tilbydes som en stor buffet med typisk 2-3 slags kød, salat og forskellige slags grøntsager, kartofler, ris etc.

Her er en god bar med rigtig godt øl!

Schloss Tonenburg ligger direkte ved Weser floden, og her bydes på flotte vandreture, hvis man har lyst til at nyde den skønne natur.

Motour.dk har haft rigtig mange grupper ved Weser Bergland og giver inden gruppens afrejse forslag til spændende udflugter i det skønne område.


Links: