Skip Navigation Links


Weser Bergland 6 dage
Tyskland

Dejlig ferierejse inkl. halvpension!

Fra 2.450,-

 

Ingen turleder
Egen MC

6 dage
Frit valg af rejseperiode 
Velkommen til det helt rigtige udgangspunkt for en dejlig gruppe ferie til Weser Bergland!

Nyd jeres kommende ferie i Weser Bergland på et uovertruffent hotel med en skøn beliggenhed. Her er masser af udflugtsmuligheder og det helt rigtige udgangspunkt for udflugterne.

Se de flotte billeder fra Motour.dk's rejser til Weser Bergland her på siden.Priser
2.450,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
850,- kr. i enkeltværelsestillæg
Rejsen inkluderer:
Rejselængde:
6 dages rejse
5 overnatninger
Ophold:
• 5 overnatninger dvs. 6 dages ophold på godt 3-stjernet hotel
• Overnatning pr. person i delt dobbeltværelse med bad, toilet og satelit tv
Forplejning:
• Velkomstdrink
• Stor morgenbuffet
• 3 retters middag til aften
Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour
• Kortmateriale
Diverse:
• Skatter og afgifter
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, forplejning udover nævnte, drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring,
Præsentation:
Rejsen sælges for en lukket gruppe på mindst 12 personer. Der kan skabes plads for op til 90 personer, hvis der er behov herfor. De rejsende kan fordeles på forskellige typer værelser og vi kan godt finde plads til endnu flere, hvis det er aktuelt.

Gruppen bor centralt i Weser Bergland i en hyggelig middelalderby med skønne bindingsværkshuse og brostensveje. Her har man det helt rigtige udgangspunkt for udflugter i hele området. Weser floden ligger i gå-afstand fra vores indkvartering.

Der er ingen turleder med på rejsen, men Motour.dk fremsender udflugtsforslag for dagene i Harzen, landkort etc. sammen med de sidste papirer. Mod tillæg kan man erhverve gps ruter til Garmin gps (kortopdatering 2010).

Når gruppen har bestilt og betalt depositum vil hotelnavnet blive oplyst.

Vores hotel er et flot 3-stjernet familiedrevet hotel, der ligger i en mindre by med historiske bygninger. Hotellet er også i bindingsværksstil og drives som nævnt af en familie, der gør meget for at skabe en hyggelig stemning på hotellet. Hotellet er kendt for sin gode mad. Hotellet har mange hyggelige opholdsrum og en god og populær bar. Her er happy-hour om eftermiddagen før middagen serveres. Her er gode forhold for motorcyklister.

Her er hyggeligt og flot natur - og en dejlig udsigt over Weser Bergland. Alle værelser er rummelige med pæne med bad og toilet, satelit-tv, god skabsplads og en god seng at sove i. God hjemmelavet mad, der består af morgenbuffet samt 3 retters middag til aften. En aften serveres en typisk tysk menu (ofte Schweinehaxe som er yderst populært).

Vi anbefaler dette ophold som et af vores absolut bedste hoteltilbud, idet man får meget kvalitet for pengene!

Motour.dk giver naturligvis et stort udvalg af udflugtsforslag, som giver jer mulighed for de flotte udflugter i Niedersachsen og Nordrhein-Westfalen. Her opleves skønne middelalderbyer med meget historie og helt fantastiske veje med masser af sving og hyggelige bakkede landskaber. Motour.dk tilbyder gerne at lave et frokost-arrangement ved Weser-floden, hvor gruppen får en lækker grill-middag som en god pause i udflugten.


Links: