Skip Navigation Links


Schwerin i Pinsen!
Tyskland

Flot tur til det gamle DDR!

Fra 2.250,-

 

Ingen turleder
Egen MC

4 dage
Rejsen er afviklet 
Velkommen til det helt rigtige udgangspunkt for en dejlig pinseferie i og ved Schwerin!

Nyd det skønne forår i maj i ved de mange skønne søer ved og omkring Schwerin. Bo på vores dejlige 4-stjernede hotel med flot udsigt og god forplejning.

Se de flotte billeder fra Motour.dk's rejser til området her på siden.Priser
1.950,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
1.150,- kr. i enkeltværelsestillæg
Rejsen inkluderer:
Rejselængde:
4 dages rejse
3 overnatninger
Ophold:
• 3 overnatninger dvs. 4 dages ophold på godt 4-stjernet hotel
• Overnatning pr. person i delt dobbeltværelse med bad, toilet og satelit tv
Forplejning:
• Stor morgenbuffet
• 2 retters middag til aften
Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour
• Kortmateriale
Diverse:
• Skatter og afgifter
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, forplejning udover nævnte, drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring,
Præsentation:
Rejsen sælges for en lukket gruppe på mindst 12 personer. Der er umiddelbart plads op til 30 personer, fordelt på forskellige typer værelser og vi kan godt finde plads til endnu flere, hvis det er aktuelt.

Gruppen bor på et 4-stjernet Best Western, der ligger smukt i en stor park ved Schweriner See, lidt nord for Schwerin. Værelserne er hyggelige og velindrettede med badeværelse, hårtørrer, minibar, tv, radio, internetadgang, gratis kaffe/te m.v. Værelserne ligger i forskellige bygninger i parken, hvorfra der er adgang til søen.

Forplejningen er ophold med halvpension, der består af et storslået morgenbord, der serveres som buffet samt 2 retters middag til aften.

Desuden har hotellet den stilfulde restaurant Bootshaus med Wintergarten, sommerterrasse og bar samt sauna, fitness, whirlpool m.v. Det er også muligt at leje cykler og robåde. Fra hotellets bådeplads går der i sæsonen en lille turistbåd ind til Schwerin.

På trods af at Schwerin kun er ca. halvt så stor som Rostock, er byen ikke desto mindre delstaten Mecklenburgs hovedstad. Men selv om byen er lille, er det nok områdets smukkeste, bl.a med det imponerende Schweriner Schloss midt i byen, som er omgivet af vand til alle sider.

Byens historie går tilbage til starten af 1000-tallet, og de hedenske vendere, der engang levede overalt omkring Østersøen, holdt stand i deres borg Zuarin, som senere blev til Schwerin. Efter venderne blev byen hovedsæde for et bispedømme og et grevskab med en ny borg på vendernes ruin. I dag har Mecklenburgs delstatsregering, parlament og ministerier hjemme i nogle af de historiske bygninger.

I hele området er der spændende udflugtsmuligheder, hvor man kan køre motorcykel i nogle af de mindre kendte områder og f.eks. være heldig at finde nogle af de smukke gamle brostensveje, som DDR var så kendt for. Her er et smukt søområde med mange hyggelige pausesteder. Der er også ganske kort for en udflugt til Elben, hvor man kan køre en strækning langs denne flotte nordtyske vandvej!

Der er ingen turleder med på rejsen, men Motour.dk fremsender udflugtsforslag for dagene i det gamle østtyskland, landkort etc. sammen med de sidste papirer. Mod tillæg kan man erhverve gps ruter til Garmin gps (kortopdatering 2010).

Når gruppen har bestilt og betalt depositum vil hotelnavnet blive oplyst.

Vi anbefaler dette ophold som et af vores absolut bedste hoteltilbud, idet man får meget kvalitet for pengene!


Links: