Skip Navigation Links


Sauerland 6 dage
Tyskland

Nyt dejligt mc-rejsemål for grupper!

Fra 2.250,-

 

Ingen turleder
Egen MC

6 dage
Frit valg af rejseperiode 
Velkommen til det helt rigtige udgangspunkt for en dejlig gruppe ferie til Tyskland!

Motour.dk har fundet en ny rejse-perle i Tyskland. Det er et rimgeligt tilgængeligt rejsemål, idet der blot er 500 km dertil fra grænsen. Vi har været på besøg i Sauerland i Rheinland Pfalz og fundet et nyt dejligt motorcykel-landskab af opleve.

Vi kombinerer en smuk egn med et hyggeligt ophold på et hyggeligt pensionat.Priser
2.250,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
650,- kr. i enkeltværelsestillæg
Rejsen inkluderer:
Rejselængde:
6 dages rejse
5 overnatninger
Ophold:
• 5 overnatninger dvs. 6 dages ophold på godt privat pension
• Overnatning pr. person i delt dobbeltværelse med bad, toilet og satelit tv (enkelte 3-sengs værelser/lejligheder)
Forplejning:
• Morgenmad
• 3 retters middag til aften
Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour
• Kortmateriale
Diverse:
• Skatter og afgifter
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, forplejning udover nævnte, drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring,
Præsentation:
Rejsen sælges for en lukket gruppe på mindst 12 personer. Der kan skabes plads for op til 25 personer, hvis der er behov herfor. De rejsende kan fordeles på forskellige typer værelser og lejligheder og vi kan godt finde plads til endnu flere, hvis det er aktuelt.

En smuk og spændende rejse til et dejligt ferieområde i hjertet af Tyskland. Sauerland er træbevoksede bjerge og bløde dale, rislende bække gennem små romantiske middelalderbyer, et godt sted at slappe af.

Gruppen bor centralt i Sauerland i en lille hyggelig provinsby med skønne bindingsværkshuse og fred og ro. Her bor man på et hyggeligt pensionat, hvor der er inkluderet halvpension. Her har man det helt rigtige udgangspunkt for udflugter i hele området. Besøg nogle af de mange smukke slotte og borge i egnen eller kør til Bad Berleburg og besøg den danske Prinsesse Benedikte og Hans Højhed Prins Richards hjemby. Her kan man også besøge deres smukke slot, hvis man har lyst til det. Her kan man besøge museet og den smukke park, der hører til slottet. Tag f.eks. også til det meget kendte udsigtspunkt Kahler Asten, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Sauerland.

Eller besøg nogle af de mange små bryggerier som Sauerland er så kendt for. Bryggeriet Warstein ligger i Sauerland, og det er så stort at man kan blive kørt rundt på bryggeriets område når man vises rundt. Her er der naturligvis også smagsprøver i den hyggelige bryggerihave. Et andet spændende besøg kan være de kendte Warsteiner drypstenshuler.

Under rejsen er det også interessant at besøge flere spændende middelalderbyer, som vi giver forslag til sammen med de sidste papirer.

Der er ingen turleder med på rejsen, men Motour.dk fremsender udflugtsforslag for dagene i Sauerland, landkort etc. sammen med de sidste papirer. Mod tillæg kan man erhverve gps ruter til Garmin gps (kortopdatering 2010).

Når gruppen har bestilt og betalt depositum vil indkvarteringsnavnet blive oplyst.

Vores indkvartering er et privatejet prension, der ligger i en mindre by med hyggelige bygninger. Indkvarteringen er til dels også i bindingsværksstil og drives af en familie, der gør meget for at skabe en hyggelig stemning på pensionatet. Opholdet er inklusive halvpension, dvs. morgenmad og 3 retters aftensmad. En aften om ugen bydes der på grillaften. Pensionatet har hyggelige opholdsrum og et lille selvbetjeningskøkken, hvor der er salg af drikkevarer. Man må gerne selv medbringe sine egne drikkevarer. Her er gode forhold for motorcyklister. Her parkerer man sikkert og der er også garagemulighed for nogle maskiner.

Værelserne er rummelige og pæne med bad og toilet, satelit-tv, skabsplads og en god seng at sove i. God hjemmelavet mad, der består af morgenmad samt 3 retters middag til aften.

Motour.dk giver naturligvis et godt udvalg af udflugtsforslag, som giver jer mulighed for de flotte udflugter i Nordrhein-Westfalen. Her opleves skønne middelalderbyer med meget historie og helt fantastiske veje med masser af sving og hyggelige bakkede landskaber.


Links: