Skip Navigation Links


Nordkap og Lofoten
Norge

Den store luksusrejse til Nordkap!

Fra kr. 12.495,-

 

Kør-selv
Egen mc eller bil

18 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Dette er Nordkap rejsen for livet!

Den eksklusive rejse med endnu mere af det hele!

Vi har tilrettelagt rejsen med god tid til oplevelser gennem midtsveriges naturmekka og Laplands åbne vidder. Nyd de flotte veje og meget forskellige naturscenerier på denne flotte 18 dages rundrejse.

Hvis du kun ønsker at komme til Nordkap en gang i livet så skal du vælge denne rejse, for her får du set og oplevet mest muligt.

Blandt rejsens mange højdepunkter er rejsen gennem midtsverige og besøget på Nordkap med Honnigsvåg og Nordkap Centret. Du får tillige to dages ophold på Lofoten, der er kendt for sine spidse tinder, maleriske bygder og mange tørfisk.

Som du ser i rejse forløbet her på siden får du en unik rejseoplevelse og rigtig god indkvartering på hele rejsen.Priser
12.495,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
6.480,- kr. pr. person i enkeltværelsestillæg
2.950,- kr. pr. person for 10 x aftensmad (ingen aftensmad i Jönköping, Östersund, Tromsø, Alta, Sandnessjøen, Namsos og Trondheim)
550,- kr. obligatorisk tillæg for transport af MC på overfarten Moskenes-Bodø
950,- kr. obligatorisk tillæg for transport af BIL på overfarten Moskenes-Bodø
1.000,- kr. for GPS ruter til rejsen
50% rabat for barn på ophold i ekstra seng 0-11 år
50% rabat for børn på halvpension 0-11 år
950,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
1.190,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i enkeltværelse inkl. morgenmad
Rejsen inkluderer:

Rejselængde:

18 dages rejse med frit valg på ankomstdato til første hotelovernatning

Ophold:
• 17 overnatninger
• Overnatning pr. person i delt dobbeltværelse med bad og toilet og tv

Forplejning:
• Morgenmad inkluderet

Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour.dk
• Kortmateriale

Diverse:
• Skatter og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, evt. parkeringsomkostninger, evt. færgeoverfarter til/fra Norge eller Sverige, frokost og aftensmad (aftensmad kan tilkøbes) drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring,
Præsentation:
Læs det spændende rejse forløb her på siden.

Vi har tilrettelagt denne kør selv rejse til Nordkap med mest mulig plads til, at du kører dine egne ruter og har tid til det!

Du har selv mulighed for at tilvælge din aftensmad på de gode hoteller - eller du vælger selv at finde spise steder lokalt, når du er undervejs på rejsen.

På denne rejse kan du også vælge at udvide rejsen ved at tilvælge ekstra overnatninger. Det vil være oplagt at tilvælge ekstra nætter på nogle af de centrale steder på rejsen, hvis du har lyst at opleve mere, eller tage en pause undervejs.

De ekstra overnatninger skal tilvælges ved bestilling af rejsen.

Se mulighederne i prislisten.

Fakta:

Sværhedsgrad:
Rejsen er tilrettelagt således, at alle motorcyklister kan deltage. Da du rejser på en kør selv-rejse, kan du selv bestemme tempo og antal pauser undervejs. Se dagsforløbene i det detaljerede rejseprogram. Vær opmærksom på, at vi har tilrettelagt dagsruterne således at der et tid til oplevelse og indlevelse. Der, hvor der er nok at opleve er dagsruterne kortere og der, hvor du ikke behøver stoppe så ofte har vi sat flere kilometer på ruten.

Indkvartering:
Der overnattes på gode 3 til 4-stjernede hoteller i Sverige, Finland og Norge. Hotellerne er af standard som Rica, Scandic og Radisson SAS hoteller, ligesom der benyttes lokale hoteller.

Seværdigheder på rejsen:
Motour.dk udsender, sammen med de sidste rejsepapirer, forslag til rejseforløb, udflugter og seværdigheder.

Rejsens samlede længde:
Der køres ca. 4.500 km fra første overnatning til sidste overnatning. Vær venligst opmærksom på, at du selv kan lave udflugter og ruter, som er længere end vores forslag. Der skal tillige tillægges rejse fra din bopæl til første overnatning, samt rejse fra sidste overnatning hjem til din bopæl.

Mulighed for tilkøb af aftensmad undervejs på rejsen. Se tillægget herfor i prislisten. Der er enkelte hoteller, hvor dette ikke tilbydes. Det skyldes primært, at hotellet har á la carte restaurant eller du bor i en større by, hvor der er mange gode restauranter.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 2/11 2017. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kurs-beregningsdato.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: