Skip Navigation Links


Harzen, Braunlage
Tyskland

Maritim Berghotel Braunlage - i hjertet af Harzen!

Fra kr. 1.895,-

 

Kør-selv
Egen mc eller bil

Fra 4 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Ophold med med fantastisk udsigt!

Kør-selv rejse i bil eller på mc til det smukke Harzen med mulighed for at bo på et af Motour.dk´s smukkeste og mest specielle hoteller. Bo godt i byen Braunlage lige midt i hjertet af Harzen.

Oplev at bo midt i naturen og nyd Harzens dybe ro. Her er mulighed for at holde en dejlig afslappet ferie og virkelig få ladet op!

Området er kendt for sine mange muligheder for aktiviteter og seværdigheder. Her er bla. direkte adgang til mountain bike, kur park, stavgang og vandreture på et af Tysklands mest kendte stisystemer.

Fri ankomst- og afrejsedato i perioden 1. maj til 15. oktober.Priser
1.895,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse 3 nætter inkl. morgenbuffet
450,- kr. enkeltværelsestillæg
650,- kr. tillæg/fradrag for ekstra nat for voksen i delt dobbeltværelse
0,- kr. for børn 0-6 år i værelse ved 2 fuldt betalende
900,- kr. rabat for børn 6-16 år ekstra seng i værelse ved 2 fuldt betalende
175,- kr. tillæg middag 3 retter pr. aften
450,- kr. tillæg for suite pr. person pr. nat
100,- kr. pr. person/nat i helligdagstillæg (Kr. Himmelfart, Påske, Pinse)
Rejsen inkluderer:

Rejselængde:
• 4 dages rejse med frit valg på ankomstdato
• 3 overnatninger
• Mulighed for forlængelse eller forkortelse af antal dage

Forplejning:
• Morgenbuffet

Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour.dk
• Kortmateriale

Diverse:
• Skatter og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, forplejning ud over nævnte, evt. parkeringsomkostninger, drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring,
Præsentation:
Maritim Berghotel Braunlage er et flot 4-stjernet hotel, placeret for foden af det næsten 1.000 meter høje bjerg Wurmbjerg. Du bor tæt ved den hyggelige turistby Braunlage i et område med virkelig mange muligheder for en spændende og indholdsrig ferie.

Kør-selv arrangementet inkluderer ophold i delt dobbeltværelse samt morgenbuffet. Tillige fri adgang til hotellets store wellnes-afdeling, der har flot og kæmpe-stor swimmingpool med dejligt varmt vand (28 grader), koldtvandsbade, sauna og dampbad og relax-afdeling. Gode parkeringsforhold, med mulighed for parkering i parkeringskælder eller på lukket parkerings-område. For Motour.dks motorcykel gæster er der gratis parkering i parkeringskælderen, hvis der er plads. Biler koster € 11,- pr. døgn for indendørs parkering.

Alle værelser er moderne og velindrettede med bad og toilet, tv, minibar, telefon. Alle dobbeltværelser har 2 seperate senge, der kan stå sammen eller delt. Tillige mulighed for enkelt- og fleresengsværelser. Her er maximalt mulighed for opredning med 1 ekstra seng. Her findes tillige rigtig flotte suiter med helt fantastisk udsigt over Braunlage og bjergene! Disse suiter kan tilkøbes til favourabel pris. Se prislisten.

På toppen af hotellet ligger den berømte panorama-bar med udsigt over hele egnen ved Braunlage, hvor der om eftermiddagen afholdes tanz-tee og om aftenen er nat-club både for gæster og for egnens indbyggere.

Hotellet rummer derudover en imponerende restaurant, en engelsk pub, meget stor udendørs- og indendørs swimming pool samt wellness- og beautyafdeling. Der er tillige petanquebane, bueskydningsbane, minigolfbane og beach volleyball ved hotellet.

Som gæst på Berghotel Braunlage vil du opleve at bo naturskønt i et 4-stjernet og 10-etagers spændende og luksuriøse hotel med alle moderne faciliteter. Hotellet er bygget i 1973 og har en en helt speciel aura. Her emmer af tysklands rige kulturhistorie og imponerende byggestil.

Hotellet ligger lige ved liften, der fører op til områdets højeste bjerg; Wurmberg. Oppe på bjerget findes en lille restaurant og om vinteren bruges området som skiområde. Vi laver også skirejser til dette fine hotel, se mere på www.skitour.dk.

400 meter fra hotellet ligger byen Braunlage, som er en hyggelig by med mange specialbutikker, konditorier, restauranter og skønne vandremuligheder.

Hotellet har således en uovertruffen placering i forhold til udflugter i såvel øst som vest Harzen og kun 5 km fra den tidligere grænse til Østtyskland.

Klik på fanen rejseforløb for at se de mange muligheder for at opleve området!

Fri ankomst- og afrejsedato i perioden 1. maj til 15. oktober.

Fakta:
Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: