Skip Navigation Links


Midttyskland, Geiselwind
Tyskland

Hotel Krone - oplev kultur og natur i det centrale Tyskland

Fra kr. 535,-

 

Kør-selv
Egen mc eller bil

Fra 4 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Motour.dk tilbyder ny destination i det centrale Tyskland i området "Fränkrische Schweiz". Det er faktisk også den nordligste del af Bayern, men vi ynder at kalde det for midttyskland, for det er det, som det rent geografisk er.

Denne region i det nordlige Bayern er en af de ældste og mest populære ferieområder i Tyskland. Floder, forrevne klipper, fortryllende huler og middelalder slotte binder den smukke natur og grønne landskaber sammen.

Området rummer mere end 1.000 huler, flere af dem drypstenshuler. I regionen ligger over 150 slotte og borge spredt rundt i landskabet.

Helt særligt for regionen er de mange bryggerier, hvor der produceres øl ligsom der fremstilles herlige mængder af brandy og æblevin.

Bo tæt på de store historiske byer Nürnberg, Würzberg og Bayreuth. Bayreuth er især kendt for de store årlige Wagner-festspil.

Fri ankomst- og afrejsedato i perioden 1. maj til 15. oktober.Priser
1.395,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse 3 nætter inkl. morgenbuffet
300,- kr. enkeltværelsestillæg
430,- kr. tillæg/fradrag for ekstra nat for voksen i delt dobbeltværelse
1.100,- kr. rabat for børn 0-5 år i værelse ved 2 fuldt betalende
700,- kr. rabat for børn 6-16 år ekstra seng i værelse ved 2 fuldt betalende
125,- kr. tillæg middag 3 retter pr. aften
100,- kr. pr. person/nat i helligdagstillæg (Kr. Himmelfart, Påske, Pinse)
Rejsen inkluderer:

Rejselængde:
4 dages rejse med frit valg på ankomstdato
3 overnatninger

Forplejning:
• Morgenbuffet og aftenbuffet

Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour
• Kortmateriale

Diverse:
• Skatter og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, forplejning ud over nævnte, evt. parkeringsomkostninger, drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring,
Præsentation:
Motour.dk har gennem mange år brugt Hotel Krone i Geiselwind som vores foretrukne mellemovernatningshotel på vej til alperne i Østrig eller Italien. Efterhånden er den smukke egn også blevet et yndet besøgssted for os, idet der er masser af plads, og frem for alt et meget fint hoteltilbud, der passer enhver pengepung!

Vi tilbyder hotelophold på dette gode 3-stjernede hotel i delt dobbeltværelser med morgenbuffet. Typisk stor tysk morgenbuffet med såvel lune retter som traditionelle tyske ting med schwarzbrot og brötchen.
Hotellet har såvel Hotel Krone som Gasthaus Krone, der ligger få skridt fra hotellet. Vi benytter begge indkvarteringssteder, der er af samme gode kvalitet. Gode rummelige dobbeltværelser. Mulighed for enkeltværelser og fin mulighed for ekstra opredning, hvis der er behov for det. Alle værelser har naturligvis bad og toilet, satellit tv samt telefon. Der er internet adgang på alle værelser.

Hotellet har tillige en hyggelig bierstube ved Gästehaus Krone. Et yndet besøgssted på de mang elune aftener i Geiselwind.

Hotellet er kendt for sit aldeles gode køkken, og derfor kan vi tilbyde en fin 3-retters middag til aften for et beskedent beløb af kr. 125,- hvis man ønsker dette. Det skal bestilles hjemmefra. Hotellets á la carte restaurant kan naturligvis også benyttes. Deres hjemmelavede schnitzel er suveræn!

Hotel Krone ligger godt placeret for mange spændende udflugter til de nærliggende naturomårder såvel som store byer, bla. würzburg, Nürnberg og Bayreuth. Samtidig skal man ikke snyde sig selv for de rigtig fine udflugter i Fränkische Schweiz, der er et skønt bakket område, der jo er opkaldt efter Schweiz, idet der er meget grønt og flot. Steigerwald, der er skovområdet ved Geiselwind er et skønt og meget kendt skovområde med mange fine veje og fred og ro.

Klik på fanen "rejseforløb" for at se de mange muligheder for oplevelser i området!

Fri ankomst- og afrejsedato i perioden 1. maj til 15. oktober.

Fakta:
Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: