Skip Navigation Links


Nordkap klassiker
Sverige

Fantastisk rundrejse til Nordkap for kun kr. 7.850,- for 13 dages rejse!

Fra kr. 7.850,-

 

Kør-selv
Egen mc eller bil

13 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Nordkap - den klassiske rejse til midnatssolens land.

Et af livets store rejsemål - hvorfor ikke gøre alvor af drømmen? Med Motour.dk kan det gøres til den helt rigtige pris og med store oplevelser på ruten!

Vi har nu gjort endnu mere ud af vores præsentation af rejsen til Nordkap. Se de mange fine billeder og følg ruten på land-kortet!

Rejsen går gennem Sverige langs det Botniske hav og ind i Finland, hvor man møder polarcirklen ved Rovaniemi, samernes hovedstad i Lapland. Nyd de lange lyse dage her i Midnatssolens land.

Du rejser videre gennem Lapland til Nordkap. Derefter sydpå gennem Norge ad Atlanterhavsvejen, langs de norske fjorde, højfjelde, store sølandskaber og gennem den sagnomspundne Gudbrandsdal!

Dette er den optimale rute for at køre til Nordkap. Vi har nu også mulighed for at tilbyde ekstra nætter på de enkelte hoteller undervejs på rejsen.

Du kan således selv vælge, hvornår og hvor på ruten du ønsker at forlænge rejsen. Hvad med en ekstra nat på Nordkap, i Lapland eller et par dage på Lofoten? Du bestemmer selv.Priser
7.850,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
4.550,- kr. pr. person i enkeltværelsestillæg
1.650,- kr. pr. person for 6 x aftensmad (ingen aftensmad i Örebro, Sundswall, Rovaniemi, Alta, Tromsø og Trondheim)
850,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
1.170,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i enkeltværelse inkl. morgenmad
1.000,- kr. for GPS ruter til rejsen
50% rabat for barn på ophold i ekstra seng 0-11 år
50% rabat for børn på halvpension 0-11 år
275,- kr. for ekstra aften med halvpension pr. person
Rejsen inkluderer:

Rejselængde:
13 dages rejse med frit valg på ankomstdato til første hotelovernatning. Herefter ligger ruten fast som her beskrevet.

Hvis du ønsker at have ekstra overnatninger på ruten, er det muligt iht. tillægs overnatninger på prislisten.

Ophold:
• 12 overnatninger dvs. 13 dages rejse
• Overnatning pr. person i delt dobbeltværelse med bad og toilet og tv

Forplejning:
• Morgenmad inkluderet

Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour.dk
• Kortmateriale

Diverse:
• Skatter og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, evt. parkeringsomkostninger, evt. færgeoverfarter til/fra Norge eller Sverige, frokost og aftensmad (aftensmad kan tilkøbes), drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring,
Præsentation:
Læs det spændende rejseprogram her på siden.

Vi har valgt at tilrettelægge den traditionelle rejse til Nordkap med den mest ideelle rute, hvis man kun har 2 uger til rejsen. Her kan alle være med rent prismæssigt, og du har stadig tiden til at lave egne udflugter og få rejsesjælen med. Vi benytter gode 3-/4-stjernede hoteller på hele rejsen.

Vi har haft rigtig mange gæster på denne Nordkap rejse.

Du har selv mulighed for at tilvælge din aftensmad på de gode hoteller - eller du vælger selv at finde spisestederne lokalt, når du er undervejs på rejsen.

Fakta:
Sværhedsgrad:
Rejsen er tilrettelagt således, at de fleste motorcyklister kan deltage. Dette er Motour.dk's letteste og mest direkte rejse til Nordkap. Selvom der er dagsforløb omkring 400 km, er det let at køre strækningerne, idet vejene er af meget fin kvalitet. Da der er tale om en kør selv-rejse, kan du selv bestemme tempo og antal pauser undervejs. Se dagsforløbene i det detaljerede rejseprogram.

Som angivet har du også mulighed for at forlænge rejsen med enkelte ekstra overnatninger i de forskellige områder, du rejser i.

Indkvartering:
Der overnattes på gode 3- og 4-stjernede hoteller i Sverige, Finland og Norge. Hotellerne er af standard som Rica, Scandic, Comfort- og Radisson SAS hoteller, ligesom der benyttes lokale hoteller.

Seværdigheder på rejsen:
Motour.dk udsender, sammen med de sidste rejsepapirer, forslag til rejseforløb, udflugter og seværdigheder.

Rejsens samlede længde:
Der køres ca. 4.200 km fra første overnatning til sidste overnatning. Vær venligst opmærksom på, at du selv kan lave udflugter og ruter, som er længere end vores forslag. Der skal tillige tillægges rejse fra din bopæl til første overnatning, samt rejse fra sidste overnatning hjem til din bopæl.

Mulighed for tilkøb af aftensmad 6 dage iht. specifikationen på prislisten. Der hvor der ikke tilbydes aftensmad på hotellet er der med sikkerhed flere restauranter i byen og området, hvor man bor.

GPS ruter:
Hvis du ønsker en fil med rejseforslag til gps tilbyder Motour.dk dette. Det er GPS ruter til Gamin gps. Du modtager ruterne som en gpd fil som du selv skal lægge ind på din gps og bruge. Du kan ved brug af et gratis program konvertere ruten til f.eks. Tom Tom. Pris for ruter til denne rejse er kr. 1.000,-.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 2/11 2017. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: