Skip Navigation Links


De Baltiske Lande - Rundrejse
Letland

Skøn rundrejse igennem de baltiske lande.

Fra kr. 6.295,-

 

Kør-selv
Egen mc eller bil

9 dage
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Velkommen til vores spændende rundrejse gennem de Baltiske lande.

Rejsen er tilrettelagt således at du får mest tid til oplevelse og indlevelse på rejsen. Vi tilbyder rejsen inklusive færgeoverfart fra Sverige til Litauen og retur fra Estland til Sverige. Vi har forhåndsreserveret færger og hoteller iht. dine ønsker.

Rejsen er på 9 dage i alt. Du har mulighed for at tilvælge ekstra overnatninger på rejsen, således at du kan forlænge turen i forhold til dine egne ønsker. Se mulighederne i prisskemaet.

Vi har sørget for at tilrettelægge en rejse, der er gennemtestet og som giver dig tryghed i forløbet. Du får naturligvis gode landkort fra os, ligesom du også får forslag til aktiviteter og seværdigheds-besøg på rejsen.

Vi benytter udelukkende gode 3- og 4-stjernede hoteller, hvor vi ved, at vores gæster er i gode hænder.

Rejsen kan gennemføres i både bil og på motorcykel.

Fri ankomst- og afrejsedato i perioden 1. maj til 15. oktober.Priser
6.295,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse og dobbeltkahyt inkl. morgenmad
2.750,- kr. pr. person i enkeltværelsestillæg og enkeltkahyttillæg
695,- kr. obligatorisk tillæg for transport af MC på færger
1.840,- kr. obligatorisk tillæg for transport af bil på færger
630,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
900,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i enekeltværelse inkl. morgenmad
Rejsen inkluderer:

Rejselængde:
• 9 dages rejse med frit valg på ankomstdato til første færgeoverfart
Ophold:
• 2 overnatninger på sejlads fra Karlshamn til Klaipeda og fra Tallinn til Stockholm. Ophold i delt dobbeltkahyt. Overfart inkl. morgenmad på overfarten.
• 6 overnatninger på hotel iht rejseplanen
• Overnatning i delt dobbeltværelse på hotellerne
Forplejning:
• Morgenmad inkluderet på indkvartering i land
Aktiviteter/udflugter:
• Udflugtsforslag fra Motour.dk
• Ruteforslag og dagsbeskrivelse
• Kortmateriale
Diverse:
• Lokal moms, skatter og afgifter
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, evt. parkeringsomkostninger, evt. frokost og aftensmad, drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring
Præsentation:
Oplev de Baltiske lande som med stormende skridt er i konstant fremadrettet udvikling og alligevel, bag facaden, stadig kan præsentere os for steder, hvor udviklingen ikke er gået så stærkt og hvor det er som at befinde sig i 50’ernes Danmark, hvad teknik og udvikling angår.

På rejsen oplever du Vilnius, Riga og Tallinn, der alle er stolte hovedstæder, der efter årtiers undertrykkelse af det sovjetiske styre, igen byder sig til med kultur- og handelsliv i høj klasse og som for alvor stræber efter at markere sig på den europæiske storbyscene.

Under hele rejsen, der som udgangspunkt er på 9 dage, bor du på gode 3 eller 4 stjernede hoteller, hvor værelser med bad, WC, TV og tlf. er en selvfølge. Du forplejes med morgenbuffet. Der er rigtig fine muligheder for at købe aftensmad på vores gode hoteller eller i byen til meget favourable priser.

Vi har tilrettelagt rejsen med 2 nætters ophold i hver hovedstad gennem de Baltiske lande. Det betyder at du har en god rejsedag for at nå frem til rejsemålet og kan ankomme til aften, hvorefter du har en hel oplevelsesdag inden rejsen efter endnu en overnatning fortsætter mod nye rejseoplevelser.

Husk at du kan vælge af forlænge rejsen med det antal dage du har lyst til. Se pristillæg for ekstra nætter nedenfor i prisskemaet.

Fakta:
Sværhedsgrad:
Rejsen er tilrettelagt således, at alle motorcyklister kan deltage. Rejsen foregår på ruter så du til enhver tid kan køre på almindelige hovedveje og motorveje. Da det er en kør-selv rejse har du også mulighed for at planlægge dit eget tempo på hele rejsen.

Ruten vi har lagt giver en fantastisk oplevelse af de Baltiske Lande og giver dig mulighed for at lave selvstændige udflugter, som absolut anbefales. Ruten på rejsen er meget overkommelig km-mæssigt og man kan selv udvidde ruterne og dagsforløbene - ja sågar lægge flere overnatninger på hele rejsen, hvis der er lyst til det.

Indkvartering:
Der overnattes på gode 3- og 4 stjernede hoteller inkl. morgenmad. Standarden er på vores hoteller er af høj kvalitet. Der er altid parkeringsmulighed ved hotellerne.

Grænsepassage:
Der skal krydses flere grænser gennem de baltiske lande. Som EU-borger er der ingen problem med grænse passage. Du skal naturligvis medbringe alle vigtige dokumenter for dig selv som person og dit køretøj.

Overfart:
Der er overfart på færgerne med ophold i delt dobbeltkahyt. Tillæg for enkeltkahyt og enkeltværelse iht. prislisten. Ophold i de angivne kahytstyper. Overfart med angivne typer køretøjer. Se tillægget for motorcykel eller bil transport på færgerne. Tillæg for motorcykel eller en bil (maks. 1,9 m. høj, 3 m. bred og 5 m. lang). Der er inkluderet morgenmad på færgeoverfarterne.

Seværdigheder på rejsen:
Motour.dk udsender, sammen med de sidste rejsepapirer, forslag til rejseforløb, udflugter og seværdigheder.

Rejsens samlede længde:
Hvis der tælles km i de Baltiske lande iht. vores forslag, så køres der minimum 1.200 km. Hvis du kører flere udflugter som foreslået kan der tillægges det antal km, som passer dig.
Husk at medregne ruten fra dit hjem til færgen/fra færgen.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 28/12 2011. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: