Skip Navigation Links


BMW Motorrad Meeting
Tyskland

35.000 BMW-enthusiaster kan ikke tage fejl!

Fra 4.195,-

 

Ingen turleder
Egen mc

6 dage 5 nætter
Frit valg af rejseperiode
Garanteres gennemført 
Velkommen til en god rejse med mulighed for flotte udflugter, masser af BMW-motorcykler og hyggeligt samvær på Europas flotteste træf.

En spændende kør selv-rejse og et stort oplevelsesprogram venter for BMW-entusiasten i Garmisch-Partenkirchen i Sydtyskland.

Rejsen i år til BMW-træffet fungerer som en kør selv-rejse; det skal forstås på den måde, at Motour.dk har den rette indkvartering og alle informationer om træffet, aktiviteter, forslag og ruter til udflugter etc. Vi giver dig mulighed for at opleve de skønneste egne i Bayern og i Tirol i Østrig.

I løbet af opholdet kan du prøve de nye BMW-modeller, køre forskellige spændende fællesture, se alt det nye mc-tøj, udstyr og gimmics. Prøv noget af den gode tyske mad, og smag den gode lokale øl. Fredag og lørdag er der Biker-fest i de store festtelte og på hele træfpladsen. God og hyggelig stemning for alle.

I forbindelse med BMW Biker Meeting's aftensarrangementer er der gratis shuttelbus fra vores hotel til arrangementerne i Garmisch-Partenkirchen. Så kan du lade motorcyklen stå, og det er en stor fordel, for så kan du også nyde de mange gode tilbud, der er om aftenen - både i byen og på træf pladsen.

Vi tilbyder dig et alsidigt rejseprogram, som giver dig det rette grundlag for en rejse og en træf-oplevelse udover det sædvanlige!

I 2018 forløber BMW træffet fra 5-8 juli. Derfor har vi et foreslag om ophold fra tirsdag 3. til søndag 8. juli. Du kan naturligvis vælge en anden periode på forespørgsel.Priser
4.195,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
950,- kr. i enkeltværelsestillæg
750,- for gps ruter for udflugter ved BMW træffet (Garmin ruter)
Rejsen inkluderer:
Rejselængde:
• 6 dages ophold fra tirsdag til søndag
Ophold:
• 5 overnatninger på godt 3-stjernet hotel
Forplejning:
• Stor morgenbuffet fra 2. dag til afrejsedagen
Aktiviteter/udflugter:
• Alle udflugter foregår på egen hånd
• Mulighed for et stort udvalg af frivillige og gratis aktiviteter i forbindelse med BMW Motorrad Meeting
Diverse:
• Kort- og turmateriale
• Udflugtsforslag fra Motour.dk
• Materiale vedr. BMW Motorrad Meeting med program osv.
• Lokale skatter, moms og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, frokost og aftensmad, drikkevarer
• Evt. maut- og bompenge
• Evt. afbestillings- og rejseforsikring
Præsentation:
Motour.dk har tilrettelagt rejsen således, at du får mulighed for at opleve 6 flotte dage i Bayern. Du bor centralt i/ved Garmisch-Partenkirchen, hvorfra du nemt kommer ud på de bedste mc-veje og samtidig meget let kommer til træfpladsen.

Jeg har tilrettelagt rejsen fra tirsdag til søndag for på den måde oplever du både den skønne egn og ikke mindst det fede træf, der forløber over fredag, lørdag og søndag.

Dette giver dig en enestående chance for at se de smukke landskaber i Bayern og Tirol. Når BMW-festen starter, bydes der på et stort program af aktiviteter, lige fra fællesture på egen motorcykel til prøvekørsler af nye og gamle mc-modeller, stuntshows, trick-kørsel, store ølfester og masser af tysk hygge! Du ser også en masse specialmaskiner, ombyggede BMW-motorcykler og trikes og selvfølgelig de nye modeller fra BMW.

Jeg tilbyder indkvartering på et typisk tysk hotel med god mad og hyggelige rammer. Der hvor du bor er der tillige adgang til rigtig gode spisemuligheder ligesom der er flotte vandremuligheder i omegnen og op på bjerget.

Kvæget, der drives på græs hver morgen, går lige forbi vores hotel - og så stopper al trafik naturligvis, for der skal jo være plads til det fritgående kvæg. Sent eftermiddag går kvæget igen tilbage til deres stalde.

Når BMW Motorrad Biker Meeting gennemføres, er der i forbindelse med aftenarrangementerne ikke behov for at køre på motorcykel. Din maskine står godt og sikkert ved vores indkvartering, og der er gratis bus ind til træfpladsen. Det kan ikke være lettere.

Alle værelser på hotellet har naturligvis bad, toilet og satellit-tv. Her serveres en god morgenbuffet, som den kun kan serveres i Tyskland!

Mens der er BMW Biker Meeting, vil de fleste rejsedeltagere sikkert spise på træfpladsen i Garmisch-Partenkirchen. De første dage af opholdet vil det være en god idé at afprøve de lokale spisesteder.

Deltag i det 13. BMW Days-arrangement med Motour.dk - så er du sikker på en god oplevelse.

Fakta:
Sværhedsgrad:
Rejsen er tilrettelagt således, at alle motorcyklister kan deltage på denne rejse til Tyskland. Som beskrevet er det en rejse, hvor der både er fokus på de mange oplevelser, som BMW Biker Meeting byder på, men der er også et godt og varieret udbud af udflugter i området og fra Motour.dk. Du bestemmer jo også selv, hvilke ruter du ønsker at køre, idet rejsen er en kør-selv rejse.

Rejsens samlede længde:
Du bestemmer selv rejsens samlede længde, idet du selv står for udflugterne. Hvis du gør brug af Motour.dk's udflugtsforslag vil man i Tyskland/Østrig køre ca. 650 til 900 km udflugter afhængig af valg af ruter.

Fra Padborg/Puttgarden til Garmisch-Partenkirchen er der ca. 900 km.

Antal deltagere:
Der er ikke noget minimum eller maksimum deltagerantal, idet der ikke er turleder på rejsen. Derfor vil rejsen blive gennemført for dem, der har tilmeldt sig.

Mellemovernatning:
Vi tilbyder at bestille mellemovernatning i den centrale del af Tyskland på ud- og hjemrejsen. Overnatning i hyggeligt 3- eller 4-stjernet hotel i by tæt ved motorvejen koster ca. kr. 550,- pr. person i delt dobbeltværelse inkl. halvpension pr. nat. Enkeltværelsestillæg kr. 250,-.

Transportmuligheder:
Autotog fra Hamburg til München:
1 motorcykel samt 1 passager koster pr. vej ca. kr. 1.850,-. Prisen er sæsonafhængig! Du skal selv booke autotog på nettet.

Turleder:
Der er ingen turleder på denne rejse. Motour.dk har lavet rejser til BMW Motorrad Meeting de sidste 4 år og har et stort erfaringsgrundlag med området. Vi udsender med de sidste rejsepapirer forslag til udflugter samt landkort og brochuremateriale.

Rejsemateriale inden afrejse:
Inden afrejse vil alle rejsedeltagere modtage udførligt rejseprogram!

BMW Motorrad Meeting:
BMW Days arrangeres over 3 dage af BMW Motorrad. I 2012 var der ca. 35.000 besøgende fra mere end 30 nationer. I løbet af de 3 dage er der et hav af muligheder og oplevelser for deltagerne. Der er gratis shuttelbus fra Motour.dk's indkvartering til festpladsen. Under arrangementet kan du afprøve de forskellige BMW-modeller, der er stuntshow på BMW maskiner, der er motocross-test og show på en nybygget bane. Der er tillige forskellige salgsboder med tøj og udstyr og mange forskellige spisesteder. Om aftenen er der live bands i de store festtelte, der kan få stemningen i top. Hele Garmisch-Partenkirchen syder af liv i de 3 dage BMW Days går løs.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 3/1 2013. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: