Skip Navigation Links


Dutch TT i Assen - Moto GP
Holland

5 - 6 dages fleksibel rejseperiode.

Se prisskema

 

Kør-selv rejse
Egen mc

5 - 6 dage efter indkvarterings type
Rejsen er afviklet 
Rejsen til Moto GP - også kaldet Dutch TT - bliver igen i 2017 lavet som et kør selv-arrangement, hvor Motour.dk sørger for dit ophold, billetter til bedste tribunepladser og naturligvis vejledning til hele rejsearrangementet.
Du får et udførligt rejseprogram med udflugtsforslag og har i år mulighed for at tilpasse din rejseperiode med op til 6 hele rejsedage.

Du vælger så selv den indkvarterings-pakke, du ønsker at købe.

Jeg sælger nu opholdsmuligheder fra 2 til 8 personer ad gangen, og med forskellige typer indkvartering.

Du kan vælge iblandt følgende:

• 6 dages rejse med 5 nætters ophold fra onsdag 21. til mandag 26. juni: ophold i 3-8 personers feriehuse.

• 5 dages rejse med 4 nætters ophold fra torsdag 22. til mandag 26. juni: 2-4 personers ophold i medbragt telt inkl. motorcykelplads og strøm.

Du kan naturligvis vælge at rejse færre dage end angivet, dog er prisen den samme.

Se beskrivelsen nedenfor.

Du får en god indkvartering og de bedste billetter til løbet på Europas mest historiske motorbane.

Indkvarteringen er ca. 30 minutters gang fra motorbanen. Sammen med bestillingen har du også mulighed for at få udflugtsforslag til Garmin GPS til din rejse (du kan konvertere disse filer til f.eks. Tom Tom). Det koster ikke ekstra hos Motour.dk.

I 2017 er det tillige muligt at købe billetter til løbet uden indkvartering. Se præsentationen her på websitet under "Billetter til Dutch TT - Moto GP".Priser
13.850,- kr. for op til 8 personer fra onsdag 21/6 til mandag 26/6 i et 8 personers feriehus
11.450,- kr. for op til 6 personer fra onsdag 21/6 til mandag 26/6 i et 6 personers feriehus
7.850,- kr. for op til 3 personer fra onsdag 21/6 til mandag 26/6 i et 3 personers chalet feriehus
4.850,- kr. for 4 personer fra torsdag onsdag 21/6 til mandag 26/6 i medbragt telt inkl. mc og strøm
3.150,- kr. for 2 personer fra onsdag 21/6 til mandag 26/6 i medbragt telt inkl. mc og strøm
1.250,- kr. pr. billet til Geert Timmer Tribune søndag 25/6
150,- kr. pr. sæt billetter i rekommanderet postgebyr
8.250,- kr. for op til 4 personer fra onsdag 21/6 til mandag 26/6 i et 4 personers chalet feriehus
Rejsen inkluderer:
Rejselængde:
• 5 eller 6 dages rejse iht. ovenstående beskrivelse

Ophold:
• Ophold i valgt indkvarteringstype iht. beskrivelse ovenfor

Forplejning:
• Ingen

Aktiviteter/udflugter:
• Turbeskrivelse samt praktiske informationer før og under rejse
• GPS-ruter til Garmin
Rejsen inkluderer ikke:
• Lommepenge, brændstof, forplejning og drikkevarer
• Evt. afbestillings- og rejseforsikring
Præsentation:
I løbet af din 5-6 dages rejseperiode (afhængig af indkvarteringsvalg) er der tid til både at køre flotte udflugter i Holland og se træning lørdag og naturligvis opleve selve løbsdagen om søndagen.

Nedenfor ser du Motour.dk's forslag til dit rejseprogram. Læs venligst under fanen "Rejseforløb".

På rejsen har du mulighed for at opleve en spændende region af Holland. Du kan køre på udflugt gennem naturparker og områder med søer og masser af kanaler.
Du kan naturligvis også køre forbi banen, hvor motorløbet afvikles.
Assen by er i disse dage lavet om til den helt store byfest, så det er interessant at tage ind og se på det på egen hånd en af dagene.

Under dit ophold bor du godt og i fredelige omgivelser. Du har god mulighed for indenfor kort afstand, at gå til nogle af de mere uautoriserede campingpladser, hvor der er et meget larmende campingliv og festivitas. Se nogle af billederne her på siden af de mest mærkværdige motorcykler, der bruges til larm og ballade. Heldigvis foregår disse ting ikke der, hvor du selv bor.

Hvis du har lyst til et besøg i Assen by - om dagen eller “by night” - er der naturligvis også tid til det - og der er virkelig gang i den helt store byfest. Fra Motour.dk's indkvartering er der kun 5 km til Assen - taxi holder direkte ved døren!

Indkvartering er på et godt feriecenter, der ligger hyggeligt i et lille skovområde tæt ved banen. Her er mange og gode faciliteter, bl.a. restaurant/cafeteria, udendørs swimmingpool, minigolf, billard, bordtennis etc. Der er ydermere et velassorteret supermarked på centret.

Indkvartering:

Du vælger selv den type indkvartering, som du og dine rejsekammerater vil bo i.
Ved bestilling skal du angive dit ønske om type af indkvartering. Her er valgmulighederne og beskrivelse af indkvarteringen:

2 personer i medbragt telt inkl. mc og strøm. 5 dages rejse fra torsdag 22. til mandag 26. juni:
Her medbringer I selv eget telt. I bor på en campingplads ved feriecentret, således at I har direkte adgang til de gode bade- og toiletfaciliteter samt køkkenfaciliteter. Feriecentrets andre faciliteter, bl.a. restaurant, supermarked og swimmingpool, har I også adgang til. Der er betalt for ophold for 2 personer, teltplads til medbragt telt samt parkeringsplads for 2 motorcykler direkte ved jeres telt. Her er tillige betalt for strømtilslutning samt turistskat og diverse gebyrer.
I tillæg til opholdet vælger du samtidig den type billet, du ønsker at købe.

4 personer i medbragt telt inkl. mc og strøm. 5 dages rejse fra torsdag 22. til mandag 26. juni:
Her medbringer I selv eget telt. I bor på en campingplads ved feriecentret, således at I har direkte adgang til de gode bade- og toiletfaciliteter samt køkkenfaciliteter. Feriecentrets andre faciliteter, bl.a. restaurant, supermarked og swimmingpool, har I også adgang til. Der er betalt for ophold for 4 personer, teltplads til medbragt telt samt parkeringsplads for 4 motorcykler direkte ved jeres telt. Her er tillige betalt for strøm tilslutning samt turistskat og diverse gebyrer.
I tillæg hertil vælger du samtidig den type billet, du ønsker at købe.

3 personer i et chalet-feriehus med plads til max. 3 personer. 6 dages rejse fra onsdag 21. til mandag 26. juni:
Her bor I i et nyt og moderne feriehus med god plads til 3 personer. Her er feriehuset indrettet med 1 soverum til 2 personer samt 1 soveplads i opholdsrum for 1 person. Der er et hyggeligt køkken integreret i opholdsrummet med service, bestik etc. Opholdsrummet har såvel spiseplads som sofahjørne med tv (her kan man også se tv fra racet). Der er bad og toilet. Opholdet gælder for op til 3 personer og inkluderer sengelinned, vand-, varme- og strømforbrug. Håndklæder kan du leje direkte i feriecentret, hvis du ikke ønsker at medbringe disse. Ved feriehuset er der en god terrasse med bord og stole. Der er fine parkeringsmuligheder ved feriehusene.
I tillæg hertil vælger du samtidig den type billet, du ønsker at købe.

4 personer i et chalet-feriehus med plads til max. 4 personer. 6 dages rejse fra onsdag 21. til mandag 26. juni:
Her bor I i et nyt og moderne feriehus med fin plads til 3 personer. Her er feriehuset indrettet med 1 soverum til 2 personer samt 2 x 1 soveplads i opholdsrummet/stuen i feriehuset. Der er et hyggeligt køkken integreret i opholdsrummet med service, bestik etc. Opholdsrummet har såvel spiseplads som sofahjørne med tv (her kan man også se tv fra racet). Der er bad og toilet. Opholdet gælder for op til 4 personer og inkluderer sengelinned, vand-, varme- og strømforbrug. Håndklæder kan du leje direkte i feriecentret, hvis du ikke ønsker at medbringe disse. Ved feriehuset er der en god terrasse med bord og stole. Der er fine parkeringsmuligheder ved feriehusene.
I tillæg hertil vælger du samtidig den type billet, du ønsker at købe.

6-personers feriehus med plads til maks. 6 personer. 6 dages rejse fra onsdag 21. til mandag 26. juni:
Her bor I i et moderne feriehus med god plads til op til 6 personer. Feriehuset er indrettet i to plan. I stueetagen er der indrettet stue/opholdsrum med kabel-tv (også tv fra racet), køkken med køleskab og lille fryser. Rummeligt bad og separat toilet. Her er tillige et dobbeltværelse. På første sal er der 2 værelser med plads til 2 personer i hvert værelse. På første sal er der også en fælles håndvask. Der er inkluderet sengelinned. Opholdet gælder for op til 6 personer og inkluderer sengelinned, vand-, varme- og strømforbrug. Håndklæder kan du leje direkte i feriecentret, hvis du ikke ønsker at medbringe disse. Ved feriehuset er der en god terrasse med bord og stole. Der er fine parkeringsmuligheder ved feriehusene.
I tillæg hertil vælger du samtidig den type billet, du ønsker at købe.

8-personers feriehus med plads til maks. 8 personer. 6 dages rejse fra onsdag 21. til mandag 26. juni:
Her bor I i et moderne feriehus med god plads til op til 8 personer. Feriehuset er indrettet i to plan. I stueetagen er der indrettet stue/opholdsrum med kabel-tv (også tv fra racet), køkken med køleskab og lille fryser. Rummeligt bad og separat toilet. Her er tillige et dobbeltværelse. På første sal er der 2 værelser med plads til 3 personer i hvert værelse. På første sal er der også en fælles håndvask. Der er inkluderet sengelinned. Opholdet gælder for op til 8 personer og inkluderer sengelinned, vand-, varme- og strømforbrug. Håndklæder kan du leje direkte i feriecentret, hvis du ikke ønsker at medbringe disse. Ved feriehuset er der en god terrasse med bord og stole. Der er fine parkeringsmuligheder ved feriehusene.
I tillæg hertil vælger du samtidig den type billet, du ønsker at købe.


Her ser du en video på 4 afsnit, som MC-eventyr har lavet i 2013, da de var med Motour.dk til Moto GP i Assen.

Trailer for videoerne:
f

Afsnit 1 af 4:


Afsnit 2 af 4:


Afsnit 3 af 4:


Afsnit 4 af 4:

Fakta:
Sværhedsgrad:
Rejsen kan gennemføres af alle motorcyklister. Længste strækning er ca. 450 km fra Padborg/Puttgarden til rejsemålet i Holland.

Turleder:
NB: Der er ikke turleder med på rejsen i 2017. Det har der været de foregående 15 år, men pga. løbsledelsens omlægning af løbsdage kan jeg ikke tilbyde en rejse med turleder længere.

Rute- og udflugtsforslag:
Sammen med de sidste papirer kan du vælge at modtage GPS-ruter til Garmin for rejsen til og fra Holland og også forskellige udflugtsforslag i regionen. Hvis du har en TomTom kan du let konvertere Garmin ruterne til denne type gps.

Rejsemateriale inden afrejse:
14 dage inden afrejse vil alle rejsedeltagere modtage udførligt rejseprogram!

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet og evt. valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 10/9 2016. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: