Skip Navigation Links


Billetter til Dutch TT - Moto GP
Holland

Køb de bedste billetter til Moto GP hos Motour.dk!

Fra kr. 980,-

 


Egen mc

1 dag
Rejsen er afviklet 
Motour.dk tilbyder igen i 2017 tribunebilletter til Dutch TT. Som i 2016 bliver billetterne sikkert tidligt udsolgt, så book i god tid.

Motour.dk har mange kunder, der kun ønsker billetter til finaledagen, og jeg tilbyder igen i år de bedste billetter på TT Circuit. Der er kun et begrænset antal billetter, og de sælges efter "først til mølle"-princippet.

Jeg disponerer over nogle af de bedste billetter på hele banen, nemlig på Winterdijk Tribunen og Geert Timmer Tribunen, der begge er placeret lige før opløbet og ved den spændende chikane, hvor løbet ofte er blevet afgjort.

I 2015 oplevede Motour.dk-gæsterne netop den helt fantastiske finale mellem Valentino Rossi og Marc Marquez; Marquez forsøgte at snige sig omkring Rossi og rammer Rossi, som reagerer hurtigt, da han bliver presset ud i rabatten, og formår at foran Marquez og vinder derved løbet! Flot kørsel og endnu engang en finale af de store på vores siddepladser!

Billetterne for 2017 forventes placeret på række 10 til 16 på tribunen.

NB: Løbet afvikles i 2017 søndag d. 25. juni. Løbet har indtil 2016 været afholdt om lørdagen, men pga. tv-interesser er løbsledelsen blevet tvunget til at afvikle løbet om søndagen!

Husk at se mceventyr's videoreportage fra Motour.dk's rejse til Dutch TT.

Se de 4 afsnit her på siden ved at klikke på nedenstående videolink.Priser
1.150,- kr. pr. billet til Winterdijk Tribune
1.250,- kr. pr. billet til Geert Timmer Tribune
150,- kr. pr. sæt billetter i rekommanderet porto gebyr
Rejsen inkluderer:
• Billetter iht. din bestilling til finaledagen søndag 26/6 2016.
• Lokale skatter og afgifter samt lokalt ekspeditionsgebyr.
• Dansk moms.
• Afgift til Rejsegarantifonden.

Præsentation:

Gode tribunebilletter til Dutch TT 2017!

I 2017 tilbyder Motour.dk siddepladser på følgende tribune:

Geert Timmer-tribunen:
Geert Timmer-tribunen er den kendte tribune, som jo er renoveret og har udsyn over hele Geert Timmer Bocht samt hele vejen op ad opløbsstrækningen. Her ser du også over start- og målområdet.
Ved denne tribune kommer kørerne ind i en lang venstrekurve fra Ramshoek og kører efter en kort lige strækning ind i chikanen højre-venstre inden opløbsstrækningen og målområdet. Her i svinget før opløbsstrækningen sidder Motour.dk's gæster med et godt og bredt udsyn over de mest hektiske sekunder inden målet.
Her på denne tribune har vi mange år oplevet hektiske kampe om placeringerne, uheldige styrt i de forskellige klasser og mange gode og sikre redninger. Her ser vi også, når kørerne kommer ind til pitten og bliver tiljublet af alle tilskuerne.
Her opleves tillige stunt shows i pauserne i løbet.
Tribunen er bedre placeret end hovedtribunen, idet du slipper for den ekstreme støj fra resonansen fra taget på hovedtribunen, og du har et meget større udsyn.

Lige overfor Geert Timmer-tribunen er en kæmpe tv-skærm, hvor man samtidig følger hele løbet. Her er i alt 11.000 siddepladser. Pladserne er placeret på rækkerne 10 til 16.

Winterdijk-tribunen:
Winterdijk-tribunen er den gode kendte tribune med udsyn over Geert Timmer Bocht samt lidt af opløbsstrækningen.
Winterdijk-tribunen blev renoveret samtidig med banen. Ved Winterdijk-tribunen kommer kørerne ind i en lang venstrekurve fra Ramshoek og kører efter en kort lige strækning ind i chikanen højre-venstre inden opløbsstrækningen. Her er en kæmpe tv-skærm, hvor hele løbet kan følges. Pladserne forventes placeret på rækkerne 10 til 12, så der er et godt overblik over området. Her er i alt 8.500 siddepladser på hele tribunen.

Jeg har kun adgang til et begrænset antal billetter, og de sælges efter princippet "først til mølle".

Her ser du en video på 4 afsnit, som MC-eventyr har lavet i 2013, da de var med Motour.dk til Moto GP i Assen.

Trailer for videoerne:
f

Afsnit 1 af 4:


Afsnit 2 af 4:


Afsnit 3 af 4:


Afsnit 4 af 4:

Fakta:
Antal billetter:
Billetterne sælges efter "først til mølle"-princippet.
Billetter kan kun sikres ved bindende tilmelding.
Ved bestilling bekræftes billetter straks og faktureres til betaling inden for 8 dage. Der pålægges et obligatorisk gebyr for forsendelse med anbefalet post.

Rejsemateriale inden afrejse:
Du modtager billetterne ca. 14 dage inden afrejse. Billetter tilsendes i anbefalet kuvert.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 25/9 2015. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdato.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: