Skip Navigation Links


DDR og Polen. Kr. Himmelfart, 5 dg.
Tyskland

Mecklenburg Vorpommern og Brandenburg. Oplev Rügen og Polen.

Fra 4.450,-

 

Turleder fra Danmark
Egen motorcykel

5 dage
Rejsen er udsolgt
Garanteres gennemført Rejseperioder:
09-05-2018 - 13-05-2018 Udsolgt

Velkommen til den helt nye 5-dages forårsrejse til det østlige Tyskland samt Polen.

Rejsen foregår i Kristi Himmelfartsferie, hvilket giver dig en fin mulighed for en dejlig motorcykelferie i dine feriedage.

Her forbindes dejlige mc-veje med smuk natur. Vi rejser igen i "det gamle Østtyskland", der også for Motour.dk er helt nye regioner. Du får desuden mulighed for at køre et par dage i Polen.

På rejsen får du - foruden de flotte motorcykelveje - også spændende udflugter f.eks. til Tysklands højeste slusesystem, et kloster og en flot sejltur på 5 søer. Udflugterne i Polen giver dig tillige nogle helt nye landskaber og områder at opleve.

Ruten går sydpå til delstaten Brandenburg, hvor vi bor i det gamle DDR tæt ved grænsen til Polen. Her opleves store dejlige søområder med fred og ro og pauser i hyggelige byer med flotte bygningsværker. Her bor vi tillige direkte ved en stor badesø i et dejligt naturreservat.

Under vores ophold vil vi køre udflugt til Polen og opleve nogle af de mindre byer og se, hvordan livet i Polen leves i dag.

Der overnattes kun på 1 hotel på hele rejsen.Priser
4.450,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
850,- kr. i enkeltværelsestillæg (tillæg på dobbeltværelsesprisen)
Rejsen inkluderer:

Rejselængde:
• 5 dages rejse

Ophold:
• 4 overnatninger på pæne 3-stjernede hoteller i delt dobbeltværelse med bad og toilet, tv, telefon

Forplejning:
• Halvpension fra aftensmad på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen
• Morgenmaden består af stor morgenbuffet
• Aftensmaden er enten buffet eller 3 retters menu

Aktiviteter/udflugter:
• Alle udflugter er inkluderet
• Entréer angivet i programmet er inkluderet
• Turleder på motorcykel fra Motour.dk

Diverse:
• Lokale skatter, moms og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge og frokost
(Frokostpriser er forskellige og andrager fra 4,- til 12,- € pr. måltid), evt. parkeringsomkostninger (pt. ingen kendte), evt. en enkelt lokal færgeoverfart over et lille sund (typisk 3 € pr. overfart), evt. entréer til frivillige besøg, f.eks. på et kloster, hvis man har lyst til det, drikkevarer,
• evt. afbestillings- og rejseforsikring
Præsentation:
Rejsen i Kristi Himmelfartsferien vil helt sikkert tiltale mange; her er anderledes seværdigheder og et vejnet med små snirklede ruter og skønne alléer.

Her er kanaler og floder, der skaber en sjælden flora og fauna i området.

Jeg har tilrettelagt rejsen således, at vi kun bor på ét hotel på hele rejsen. Vi bor på et hotel i hjertet af Brandenburg delstaten ved en hyggelig tysk provinsby. Vores hotel er et flot 3-stjernet hotel med indendørs swimmingpool og wellness. Vi bor direkte ved en sø med masser af natur uden for døren. Her er vi i området Uckermark med fredelige østtyske byer, der stadig bærer præg af bygningsværker fra kejserriget, ligesom den typiske østtyske byggestil benævnt som "Plattenbau" også stadig ses nogle steder.

Opholdet på hotellet er i pæne værelser og inkluderer halvpension, dvs. aftensmad og morgenmad.

Denne rejse er anden del af en rejse, jeg har tilrettelagt over 8 dage. Hvis du ikke har tid til at rejse i alle 8 dage, er denne 5-dages rejse, der byder på sidste halvdel af 8-dages rejsen, et godt valg for din Kristi Himmelfartsferie. Det betyder således, at jeg allerede er på rejse med gruppen, og derfor skal gæsterne på denne rejse selv køre direkte til hotellet, som vi bor på.

Læs rejseprogrammet nedenfor og se de mange fine billeder, der viser noget af det, der opleves undervejs.

Fakta:
Sværhedsgrad:
Alle kan deltage på rejsen, idet den er tilrettelagt således, at alle skulle kunne følge med og klare de forholdsvis korte dagsture. Den længste dagsetape er fra Brandenburg og til Padborg og ca. 460 km. Vi kører i bakket terræn, men det er kun op til 100 meter højt så derfor meget let tilgængeligt. Landevejene er generelt gode at køre på, og de få steder, hvor vi oplever gamle østtyske veje, sætter vi blot farten ned, for vi har god tid på denne rejse. Rejsen er en behagelig udflugtsrejse med gode pauser og tid til, at alle kan følge med.

Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb og forholder dig sagligt til dagsruternes længde og typen af ruter, som vi skal køre, inden du bestiller rejsen. Hvis du kører på en motorcykel, der er ældre end 1980, og som måske ikke er vant til at blive kørt flere dage i træk, skal du være helt sikker på, at din maskine kan klare rejsen. At man kører på en ældre motorcykel er ingen hindring for at deltage, men det er vigtigt, at rejsedeltagerne forstår, at en god rejsegennemførelse også kræver, at deltagerne forstår vigtigheden af at være en harmonisk del af trafikken og derved have fokus på sikkerheden. Motorcykler under 450 ccm3, såkaldte "kineser-motorcykler" eller scootere kan ikke deltage på rejsen.

Du skal være erfaren motorcyklist og vant til at køre fællestur sammen med andre motorcyklister. Hvis du ikke er så vant til at køre fællestur med andre, bør du ringe til Motour.dk og lige tale med Henrik om dette. Normalt skal turlederen nok hjælpe dig med at lære teknikken at kende, så du ved, hvordan det foregår. Det er ikke svært, men det kræver, at du er en erfaren motorcyklist og vant til at køre i trafikken.

Den længste udflugt er på ca. 300 km. Det kan fint klares på en dag ved at køre en kombination af landeveje, og hovedveje, som der er planlagt i programmet. Jeg gør meget ud af at tilrettelægge dagenes forløb, og de angivne dags strækninger er faktuelle kilometer. Det betyder også, at hvis en deltager hellere vil vælge at køre motorvej, så er man velkommen til at gøre det på egen hånd.

Det er absolut nødvendigt at følge den almindelige trafikrytme, for ellers vil det gå ud over sikkerheden på rejsen, og på en Motour.dk rejse er der altid fokus på sikkerheden.

Ved bestilling af rejsen såvel online som pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

Rejsens samlede længde:
Sammenlagt fra Padborg t/r bliver der kørt ca. 1.100 km på 8 dage.

Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene?:
Hvis du ikke har nogen at rejse med, forsøger Motour.dk gerne at hjælpe med, at du får en at bo sammen med. Vi forsøger at sammensætte de rejsende, således at man - hvis man rejser alene - naturligvis bor sammen med en af samme køn. Hvis der rejser et ulige antal, der ønsker at bo i dobbeltværelse, vil den sidste, der bestiller være nødsaget til at tilkøbe enkeltværelse. Du får en oversigt over deltagere og værelser i de sidste papirer, som du modtager 14 dage inden afrejse.

Antal deltagere:
Der er plads til ca. 18 deltagere på rejsen. Der er ofte 2/3 antal motorcykler i forhold til antal deltagere.

Turleder:
Turlederen møder gæsterne ved grænsen, hvis man har lyst at deltage i fælles udflugt den første dag. For gæster fra Sjælland er det let at sejle til f.eks. Rostock og køre de sidste få kilometer til hotellet. Turlederen sørger for alt praktisk på rejsen og kører forrest på alle udflugter. Turlederen har lagt rejseplanen og fundet de gode ruter og pausesteder. Vores turledere er erfarne motorcyklister og vant til at rejse på motorcykel. Turleder på denne rejse er Henrik Tang, der har rejst utallige gange i Tyskland.

Rejsemateriale inden afrejse:
Inden afrejse vil alle rejsedeltagere modtage udførligt rejseprogram! Det fremsendes ca. 14 dage inden afrejse.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. programplaner samt valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 3/11 2017. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: