Skip Navigation Links


Tyskland og Ardennerne

Kur- og slotsrejse til Tyskland, Belgien, Frankrig, Luxembourg

Fra 10.850,-

 

Dansk turleder
Egen mc

9 dage
Rejsen er udsolgt Rejseperioder:
02-06-2018 - 10-06-2018 Udsolgt

Ny spændende kur- og slotsrejse, der bringer rejsedeltagerne til Tyskland, Belgien, Luxembourg og Frankrig. Vi bor på 2 dejlige eksklusive hoteller i løbet af 9 dages rejse!

Fantastiske veje, bakker, floder, vinmarker, natur og middelalderbyer. Spændende historie fra krigen i Ardennerne.

Udflugter langs floderne Rhinen, Ahr, Mosel, Ems, Ourthe, Meuse og Lesse.

Oplev bl.a. følgende:

• Ophold på dejligt hotel i den skønne kurby Bad Ems ved Ems floden og Rhinen
• Ophold på flot slot i Ardennerne i Belgien
• Dejlige udflugter ved Rhinen og i Rheingau-bjergene
• Besøg i spændende Rhin- og Moselbyer f.eks. Rüdesheim, Bernkastel-Kues, Cochem og Koblenz
• Udflugt langs Mosel-floden
• Kørsel igennem dalene Ahr og Lahn
• Besøg ved flotte udsigtspunkter bl.a. Loreley
• Mulighed for kørsel på Nürburgring og besøg på Nürburgring Museum (på egen hånd - turlederen tager dig med derhen)
• Kørsel i de flotte Taurus-bjerge
• Udflugter i de naturskønne bjerge i Ardennerne med besøg i de belgiske, franske og luxembourgske Ardenner.
• Kørsel i Vallonien

Her er en rejseoplevelse, der byder på ekstraordinær indkvartering, mange sanseindtryk og masser af flot natur.Priser
10.850,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
1.950,- kr. i enkeltværelsestillæg i 2 rums familie værelse på slottet i Belgien
2.750,- kr. i enkeltværelsestillæg i eget værelse på slottet i Belgien
1.250,- kr. i enkeltværelse med ophold i enkeltværelse på pension ved siden af slot i Ardennerne
Se noter under Fakta for at forstå valgmuligheder for enkeltværelse.
Rejsen inkluderer:

Rejselængde:
• 9 dages rejse

Ophold:
• 8 overnatninger på flot hotel ved Rhinen og slot i Ardennerne
• Ophold i delt dobbeltværelse med bad og toilet, tv

Forplejning:
• Halvpension fra aftensmad ankomstdag til morgenmad på afrejsedagen (dog 3 aftener uden aftensmad inkluderet)
• Morgenmaden består af morgenbuffet eller serveret morgenmad ved bordet alle morgener
• Aftensmaden er enten buffet eller 3 retters menu

Aktiviteter/udflugter:
• Alle udflugter er inkluderet
• Krydsning af floder på udflugterne er inkluderet
• Besøg på Museum for Ardenneroffensiven er inkluderet
• Turleder på motorcykel fra Motour.dk

Diverse:
• Turmateriale
• Lokale skatter, moms og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin
• Lommepenge
• Frokost
• 3 x aftensmad, hvor gæster spiser på egen hånd
• Drikkevarer
• Evt. afbestillings- og rejseforsikring
Præsentation:

En flot rejseoplevelse i hjertet af Europa!

Jeg glæder mig over at kunne præsentere en ny rejse gennem de centrale egne af Europa, dvs. Tyskland, Belgien, Frankrig og Luxembourg. En motorcykeloplevelse med et stort og varieret udvalg af mc-veje gennem nogle af de smukkeste områder i Europa. Motour.dk har sammensat rejsen, så du kommer til at opleve nye ruter og seværdigheder, som du ikke selv ville finde.

På rejsen bor vi kun 2 steder, og kører udflugter derfra. Rejsen starter i kurbyen Bad Ems få kilometer fra Rhinen og Koblenz. Her er en skøn kurby med skønne gader og historiske bygninger. Vi bor på et flot slotslignende hotel med dejlig udsigt over Bad Ems. Vi har byen inden for gåafstand, og opholdet er tilrettelagt, så vi hver aften kan spise i Bad Ems – enten på egen hånd (2 aftener) eller sammen med gruppen, arrangeret af turlederen.

Vores andet ophold på rejsen er på et dejligt slot i Belgien. Slottet er totalt renoveret i vinteren 2017, og Motour.dk har naturligvis besøgt og boet på slottet. Her er dejlige værelser, skøn mad og fred og ro i en stor park.
For de, der ønsker enkeltværelse, er der et stort tillæg på denne rejse, idet slottet har et stort enkeltværelses tillæg. Det betyder, at jeg også kan tilbyde ophold i en privatpension 200 meter fra slottet med en lavere enkeltværelses pris. Hvis du ønsker dette, vil du fortsat spise morgenmad og aftensmad med alle på slottet.

Se de flotte billeder her på websitet, der bl.a. er taget fra rejsen i områderne i 2016 og 2017.

Fakta:

Rejsens samlede længde:
Sammenlagt under opholdet bliver der kørt ca. 1.400 udflugts-km med turleder.
Fra Padborg/Puttgarden til vores hotel i Bad Ems er der ca. 670 km.
Fra hotellet i Ardennerne til Padborg/Puttgarden er der ca. 740 km.

Alle kan deltage på rejsen, idet den er tilrettelagt således, at alle skulle kunne følge med og klare de forholdsvis korte dagsture. Den længste dagsetape er fra Ardennerne og til Padborg, og den rute kan man naturligvis vælge at dele op i to dages forløb. Vi kører i bakket terræn, men det er kun op til 300-400 meter højt så derfor meget let tilgængeligt. Landevejene er generelt gode at køre på, og det er få steder, hvor vi oplever megen trafik.

Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb og forholder dig sagligt til dagsruternes længde og typen af ruter, som vi skal køre, inden du bestiller rejsen. Hvis du kører på en motorcykel, der er ældre end 1980, og som måske ikke er vant til at blive kørt flere dage i træk, skal du være helt sikker på, at din maskine kan klare rejsen. At man kører på en ældre motorcykel er ingen hindring for at deltage, men det er vigtigt, at rejsedeltagerne forstår, at en god rejsegennemførelse også kræver, at deltagerne forstår vigtigheden af at være en harmonisk del af trafikken og derved have fokus på sikkerheden. Motorcykler under 450 ccm3, såkaldte "kineser-motorcykler" eller scootere kan ikke deltage på rejsen.

Du skal være erfaren motorcyklist og vant til at køre fællestur sammen med andre motorcyklister. Hvis du ikke er så vant til at køre fællestur med andre, bør du ringe til Motour.dk og lige tale med Henrik om dette. Normalt skal turlederen nok hjælpe dig med at lære teknikken at kende, så du ved, hvordan det foregår. Det er ikke svært, men det kræver, at du er en erfaren motorcyklist og vant til at køre i trafikken.

Den længste udflugt er på ca. 280 km. Det kan fint klares på en dag ved at køre en kombination af landeveje, og hovedveje, som der er planlagt i programmet. Jeg gør meget ud af at tilrettelægge dagenes forløb, og de angivne dags strækninger er faktuelle kilometer. Det betyder også, at hvis en deltager hellere vil vælge at køre motorvej, så er man velkommen til at gøre det på egen hånd.

Det er absolut nødvendigt at følge den almindelige trafikrytme, for ellers vil det gå ud over sikkerheden på rejsen, og på en Motour.dk rejse er der altid fokus på sikkerheden.

Ved bestilling af rejsen såvel online som pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

Rejsens samlede længde:
Sammenlagt fra Padborg/Puttgarden t/r bliver der kørt ca. 2.780 km på 9 dage.

Enkeltværelsestillæg:
På denne rejse er der flere muligheder for enkeltværelse. Grunden til dette er, at der på slottet i Belgien/Ardennerne kun er 10 værelser i alt. Alle værelser er dobbeltværelser, der så skal benyttes som enkeltværelser. Indkvarteringen tager derfor et højt tillæg, hvis man ønsker et enkeltværelse.

Jeg har derfor valgt at tilbyde enkeltværelse på følgende måder:

- Med ophold i et familieværelse, med 2 rum, hvor hver enkeltværelses-gæst har sit eget rum som enkeltværelse og deler bad og toilet med en anden gæst, der også ønsker enkeltværelse.
Her er enkeltværelses tillægget kr. 1.950,- for hele rejsen. Der er 3 familieværelser, der har 2 rum at sove i og 1 badeværelse. Dvs. der er mulighed for 6 personer at bo på denne måde. Disse værelser er indrettet lidt forskelligt; enten med et soverum og en mezzanin (soverum på en etage over 1. soverum uden døradskillelse) eller 2 rum ved siden af hinanden i samme niveau. Gæsterne har således hvert sit soverum, men deler bad og toilet.

- Med ophold i et selvstændigt enkeltværelse med 1 rum, hvor gæsten disponerer over hele værelset og sit eget bad og toilet.
Her er enkeltværelses tillægget kr. 2.750,-.

- Med ophold i enkeltværelse på privat pension ved siden af slottet. Her er et enkeltværelse med bad og toilet. Privatpensionet er naturligvis en anden kvalitet end slottet. Her er der 150 til privatpensionen og gæsterne, der bor her spiser alle måltider på slottet.
Her er enkeltværelses tillægget kr. 1.250,-.

Under opholdet i Bad Ems har man naturligvis et almindeligt enkeltværelse for sig selv, uanset hvilken type enkeltværelse der vælges i forhold til ovenstående.

Hvis du er i tvivl om ovenstående, så ringer du blot og taler med Henrik på Motour.dk.

Alternativt kan du naturligvis som enkeltrejsende vælge at bo i et delt dobbeltværelse med en anden som nedenfor beskrevet.

Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene?:
Hvis du ikke har nogen at rejse med, forsøger Motour.dk gerne at hjælpe med, at du får en at bo sammen med. Vi forsøger at sammensætte de rejsende, således at man - hvis man rejser alene - naturligvis bor sammen med en af samme køn. Hvis der rejser et ulige antal, der ønsker at bo i dobbeltværelse, vil den sidste, der bestiller være nødsaget til at tilkøbe enkeltværelse. Du får en oversigt over deltagere og værelser i de sidste papirer, som du modtager 14 dage inden afrejse.
Hvis du rejser alene, kan det på denne rejse være ideelt at vælge at dele værelse med en anden, idet du således sparer det store enkeltværelsestillæg.

Antal deltagere:
Der er plads til ca. 18 deltagere på rejsen. Der er ofte 2/3 antal motorcykler i forhold til antal deltagere.

Turleder:
Turlederen møder gæsterne på det første hotel. Turlederen sørger for alt praktisk på rejsen og kører forrest på alle udflugter. Turlederen har lagt rejseplanen og fundet de gode ruter og pausesteder. Vores turledere er erfarne motorcyklister og vant til at rejse på motorcykel. Turleder på denne rejse er Henrik Tang, der har rejst utallige gange i Tyskland.

Rejsemateriale inden afrejse:
Inden afrejse vil alle rejsedeltagere modtage udførligt rejseprogram! Det fremsendes ca. 14 dage inden afrejse.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. programplaner samt valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 7/11 2017. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: