Skip Navigation Links


Harzen 8 dage - Kristi Himmelfart
Tyskland

Flot rejse gennem Harzen. Tid til oplevelse og indlevelse.

Kr. 6.650,-

 

Dansk turleder på mc
Egen motorcykel

8 dage
Rejsen er udsolgt
Garanteres gennemført Rejseperioder:
06-05-2018 - 13-05-2018 Udsolgt

Nye oplevelser og mere tid i skønne Harzen!

Denne nye 8-dages rejse til Harzen er både en klassiker og en nyhed.

Jeg har tilrettelagt rejsen således, at du kan bruge din ferie i forbindelse med Kristi Himmelfart og et par ekstra fridage til en flot rejse til skønne Harzen.

Rejsen giver dig mange forskellige oplevelser i Harzen, og du har tid til at få feriesjælen med. Masser af fine ruter og et dejligt 4-stjernet hotel med alle faciliteter.

Vær opmærksom på, at der på denne rejse er besøg på museum, udflugt med tog til Bloksbjerg og besøg på Autostadt såvel som parkering i garage inkluderet i prisen.

Hvis din ferie passer bedre med 4 eller 6 feriedage, der også kan være i forbindelse med Kristi Himmelfart, så kan du se flere rejser til Harzen her på siden, idet vi har tilrettelagt alternative rejseforløb til Harzen i samme periode.

Læs det spændende og omfangsrige rejseprogram, hvor der naturligvis er fokus på de mange fantastiske veje og seværdigheder i denne skønne nationalpark.

Oplev Harzen med Motour.dk!Priser
6.650,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
950,- kr. enkeltværelsestillæg
Rejsen inkluderer:

Rejselængde:
• 8 dages ophold

Ophold:
• 7 overnatninger på 4-stjernet hotel i Braunlage
• 7 x morgenbuffet
• 7 x 3 retters middag eller middagsbuffet

Aktiviteter/udflugter:
• Alle udflugter på mc er inkluderet
• Generel dagsentré til Autostadt
• Entré til grænselandsmuseum
• Billet til Harzer Smalsporsbane
• Parkering i garage ved hotel
• Fri adgang til swimmingpool og sauna samt dampbad

Diverse:
• Turleder på motorcykel fra Motour.dk
• Lokal moms, skatter og afgifter
• Turistskat
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Frokost på rejsen, benzin, lommepenge, evt. parkeringsomkostninger (p.t. kun i Goslar ca. € 5,-)
• Besøgssteder med entré, som du deltager frivilligt på (f.eks. ekstra rundvisninger i Autostadt eller besøg på egen hånd)
• Drikkevarer til maden
• Evt. forsikringer (rejse- og afbestillingsforsikring, der kan tilkøbes hos Motour.dk)
Præsentation:
Rejsen til Harzen har udgangspunkt i det centrale Harzen ved nationalparken, nemlig byen Braunlage. Braunlage ligger meget centralt for alle udflugter i Harzen og er også gennem historien et centralt sted i Harzen, idet byen lå ganske tæt ved grænsen mellem Øst- og Vesttyskland.

I Braunlage bor vi på vores gode 4-stjernede hotel, som vi har brugt utallige gange på forskellige rejser til Harzen. Her er flotte værelser, dejlig udsigt, indendørs og udendørs swimmingpool, wellnessafdeling med sauna og dampbad, skønhedsbehandlinger. Tillige naturligvis rigtig god forplejning og en god bar. Hotellet ligger med udsigt over Harzen, men dog kun 300 meter fra Braunlage centrum.

På rejsen kommer du med til spændende kendte områder og besøgssteder, og vi viser dig også de mindre kendte områder og byer i Harzen. Her er rigeligt at se og opleve, og foruden de kendte besøgssteder som Autostadt, Goslar med klokkespillet, Hahnenklee med den nordiske stavkirke og Torfhaus med udsigt til Bloksbjerg, så vil du på denne rejse også opleve ting, som man normalt ikke ser.

Du oplever mange ukendte veje med flotte sving og bakker. Vi kommer på en vej med 22% stigning, tager dig med op på Bloksbjerg, besøger et spændende historisk museum, hvor grænsedelingen mellem DDR og BRD satte sine store spor. Vi tager dig også med til en gammel russisk krigskirkegård, og fortæller om en nedlagt sprængstoffabrik fra anden verdenskrig, hvor ruinerne stadig er tilbage.

Samtidig får du også nogle af de mest populære veje i Harzen, f.eks. Kyffhäuser Panoramavej og nogle af de flotte og snoede veje i det gamle DDR, som stadig er markant anderledes end i den vestlige del af Harzen. Turlederen stopper naturligvis også ved et af de steder, der viser, hvor grænsen gik mellem øst og vest.

Vi har hele 8 dage til rejsen, og det giver en god varieret rejse!

Alle udflugter, der tilbydes på rejsen, er inkluderet i prisen. På denne rejse er der tillige inkluderet entré til de programlagte besøg eller ture.

Læs hele rejseprogrammet under fanen Rejseforløb her på siden.

Fakta:
Sværhedsgrad:
Alle kan deltage på rejsen til Harzen, idet rejsen er tilrettelagt således, at alle kan følge med og klare de forholdsvis korte dagsture.

Den længste dagsetape er fra grænsen til hotellet på ca. 400 km. Vi kører i bakker og småbjerge i Harzen, men bakkerne er meget tilgængelige og nogle af de fineste i Europa til at køre motorcykel på. Vejene er af god tysk beskaffenhed. Rejsen er en behagelig udflugtsrejse med gode pauser og tid til, at alle kan følge med.
Alle udflugter køres i fællesskab sammen med turlederen, der kører forrest på alle udflugter.
Vi kører efter et nærmere aftalt system, som gør, at alle rejsedeltagere er trygge ved at deltage i en udflugt hos Motour.dk.

Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb, inden du bestiller rejsen. Hvis du kører på en motorcykel, der er ældre end 1980, og som måske ikke er vant til at blive kørt flere dage i træk, skal du være helt sikker på, at din maskine kan klare rejsen. At man kører på en ældre motorcykel er ingen hindring for at deltage, men det er vigtigt, at rejsedeltagerne forstår, at en god rejsegennemførelse også kræver, at deltagerne forstår vigtigheden af at være en harmonisk del af trafikken og derved have fokus på sikkerheden. Motorcykler under 450 ccm3, såkaldte "kineser-motorcykler" eller scootere kan ikke deltage på rejsen.

Du skal være erfaren motorcyklist og vant til at køre fællestur sammen med andre motorcyklister. Hvis du ikke er så vant til at køre fællestur med andre, bør du ringe til Motour.dk og lige tale med Henrik om dette. Normalt skal turlederen nok hjælpe dig med at lære teknikken at kende, så du ved, hvordan det foregår. Det er ikke svært, men det kræver, at du er en erfaren motorcyklist og vant til at køre i trafikken.

Den længste udflugt er på ca. 220 km. Det kan fint klares på en dag ved at køre en kombination af landeveje, og hovedveje, som der er planlagt i programmet. Jeg gør meget ud af at tilrettelægge dagenes forløb, og de angivne dags strækninger er faktuelle kilometer. Det betyder også, at hvis en deltager hellere vil skære en dag over til kun at køre halvdelen, så kan det lade sig gøre.

Rejsen er tilrettelagt som en behagelig udflugtsrejse i skønt bakket landskab med gode pauser og tid til, at alle skal kunne følge med. Hvis du ikke har kørt i bakker før, er denne rejse til Harzen et godt valg.

Det er vigtigt, at du som rejsedeltager forstår, at der er lagt et dagsprogram, hvor ruterne er planlagt efter at følge den almindelige trafik og derved også de almindelige hastigheder. Det er absolut nødvendigt at følge den almindelige trafikrytme, for ellers vil det gå ud over sikkerheden på rejsen, og på en Motour.dk rejse er der altid fokus på sikkerheden.

Ved bestilling af rejsen såvel online som pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

Rejsens samlede længde:
I Harzen køres ca. 920 km udflugter på denne rejse.
Fra Padborg/Puttgarden til hotellet er der ca. 400 km afhængig af dit valg af rute.

Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene?:
Hvis du ikke har nogen at rejse med, anbefaler jeg at du vælger et enkeltværelse.
Du kan også vælge at spare enkeltværelsestillægget og booke et halvt dobbeltværelse.
Jeg forsøger gerne at finde en makker, der evt. vil dele et dobbeltværelse. Jeg forsøger at sammensætte de rejsende, således at man - hvis man rejser alene - naturligvis bor sammen med en af samme køn. Hvis der rejser et ulige antal, der ønsker at bo i/dele dobbeltværelse, vil den sidste, der bestiller være nødsaget til at tilkøbe enkeltværelse. Du får en oversigt over deltagere og værelser i de sidste papirer, som du modtager 14 dage inden afrejse.

Hoteladresse:
Alle rejsedeltagere vil ved tilmelding af rejsen modtage hoteladressen.

Antal deltagere:
Rejsen gennemføres med minimum 10 deltagere, og der er plads til maksimum 16 deltagere, hvilket ofte svarer til maksimalt ca. 10 motorcykler.

Turleder:
Turlederen mødes første rejsedag med de rejsende i ved hotellet i Harzen. Turlederen sørger for alt praktisk på rejsen og kører forrest på alle udflugter. Turlederen har lagt rejseplanen og fundet de gode ruter og pausesteder.
Vores turledere er erfarne motorcyklister, der er vant til at rejse på motorcykel. Turlederne har rejst på mange rejser på motorcykel og med gæster.

Rejsemateriale inden afrejse:
Inden afrejse vil alle rejsedeltagere modtage udførligt rejsemateriale med praktiske informationer. Det fremsendes ca. 14 dage inden afrejse.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 15/11 2017.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: