Skip Navigation Links


Østrigske Alper XXL

Østrigsrejsen med de hurtige udflugter og flere kilometer og ruter hver dag.

Fra 5.850,-

 

Dansk turleder på mc
Egen motorcykel

7 dage
Rejsen er udsolgt
Garanteres gennemført Rejseperioder:
01-07-2018 - 07-07-2018 Udsolgt

Østrigske Alper XXL er sikkert for mange en lidt sær titel på en rejse!

Her er rejsen, hvor du får lidt mere af alt det, der er at byde på i Østrig, når vi taler mc-rejse. Du får hver dag flere kilometer udflugter end på en normal Østrigsrejse, og dagene bliver længere rent kørselsmæssigt. Der stilles også større krav til dig, som deltager på rejsen, idet du skal være mere erfaren i at køre motorcykel i alperne.

Mange af mine gæster, der har været med i alperne har bedt om, at jeg ville udvikle en rejse, hvor der bliver kørt mere end normalt, og hvor der forventes, at man som deltager ved, at det kræver erfaring og vedholdenhed at deltage på udflugterne.

Derfor tilbyder jeg nu denne rejse til Østrigske Alper med alle de udflugter, man kender, og endnu flere ruter lagt oveni! Derfor bliver den XXL.

I samme uge afvikles tillige Den Klassiske Østrigsrejse, og hvis du syntes, at Østrigske Alper XXL er for krævende for dig, så skal du blot vælge den klassiske rejse, hvor du også får masser af flotte udflugter og ruter.

Rejser man flere sammen, og er på hvert sit køre-niveau så vil man kunne vælge deltagelse i hver sin Østrigs rejse og dog bo på samme hotel og dele oplevelserne og rejsefæller, selvom man kører forskellige udflugter hver dag.

Rejsen er tilrettelagt med ophold på et af mine gode hoteller i Tirol, hvor der også er swimmingpool, god personlig service, dejlig mad og en fantastisk udsigt.Priser
5.850,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
850,- kr. i enkeltværelsestillæg
1.150,- kr. pr. person tillæg i delt dobbeltværelse, ekstra nat
100,- kr. tillæg i enkeltværelse for ekstra nat
Rejsen inkluderer:

Rejselængde:
• 7 dages ophold fra søndag 1/7 til lørdag 7/7 2018

Ophold:
• 7 dage 6 overnatninger på flot tiroler-hotel

Forplejning:
• Halvpension fra aftensmad på ankomstdagen til morgenmad på afrejsedagen bestående af:
• Morgenbuffet med stort udvalg
• 3 retters aftensmad bestående af suppe, hovedret, dessert samt salatbuffet

Aktiviteter/udflugter:
• Alle udflugter på mc er inkluderet
• Entré til bjergbondemuseum
• Koncert med blas orkester
• Udflugt med lift på bjerget
• Entré til BMW-træf

Diverse:
• Dansk turleder på motorcykel
• Udførligt rejsemateriale
• Lokale skatter, moms og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden
Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin
• Lommepenge
• Forplejning på udflugter
• Drikkevarer
• Vignette til kørsel på motorvej i Østrig ca. € 7,-
• Entréer og besøg på seværdigheder
• Evt. overnatning på ud- og hjemrejse
• Evt. ekstra overnatning på destinationen iht. prislisten
• Parkeringsomkostninger (p.t. ingen kendte)
• Evt. betalingsveje og bompenge (ca. € 45,-)
• Evt. afbestillings- og rejseforsikring
Præsentation:

Oplev med Motour.dk nogle af de største og mest berømte bjergpas i Østrig, og tag med ud på de små og fantastisk flotte lokale ruter, som du aldrig selv ville finde.

Denne rejse bliver sågar kombineret med mulighed for at deltage på en udflugt gennem Bayern og et besøg på BMW-træffet i Garmisch Partenkirchen. Læs om muligheden her i programmet.

Klik på fanen "Rejseforløb", og læs dag til dag-programmet og se de mange gode billeder og videoer, der også viser nogle af de landskaber og ting, som vi kommer til at opleve på rejsen.

Vi bor på denne rejse kun ét sted i Tirol og på det samme gode hotel hele ugen. Vi er endnu engang i hjertet af Tirol ved Kitzbühler Alperne, hvor der er fantastisk smukt – og herfra er der ganske kort afstand til de flotte udflugtssteder i Tirol, f.eks. Gerlos Hochalpenstrasse, Kitzbühel, Zillertal, Inn-dalen og naturligvis Bayern i Tyskland.

Rejsen er tilrettelagt således, at der er ankomst søndag 1. juli.

Hvis du har lyst og tid til at rejse tidligere fra Danmark, er der mulighed for at tilkøbe en ekstra overnatning, dvs. med ankomst lørdag 30. juni. Det samme gælder, hvis du ønsker at forlænge rejsen med en ekstra nat. Se prislisten herfor.

3 minutters intro til rejserne til Østrig:13 minutters video fra en tidligere rejse til Østrig:Jeg har siden 1989 arbejdet med rejser til Østrig såvel sommer som vinter og har hvert år været i Østrig flere gange. Det betyder et godt specialkendskab og mulighed for at lave detaljerede og spændende rejseforløb. Den erfaring får du gavn af på denne rejse.

I løbet af opholdet køres der en række udflugter af forskellig længde og med meget forskelligt indhold. Jeg har tilrettelagt dagene, således at der er gode køredage med ekstra udflugter og derfor også flere kilometer. Tempoet og rytmen på denne rejse er højere end de traditionelle Østrigs rejser. Derfor stiller Motour.dk også krav til din erfaring som motorcyklist.

Dette er ikke en rejse, hvor der køres race eller køres uforsvarligt. Det er en rejse med flere oplevelser, flere kilometer og flere ruter, hvilket giver mulighed for en bedre rytme, idet alle deltagere skal være erfarne i at køre i bjerge. Her bliver der kørt rigtigt meget, og derfor skal du også være ekstra opmærksom på forskellen mellem de to ture: "Østrigske Alper XXL" og "Den Østrigske Klassiker".

Se begge rejsers udførlige dagsprogram og specifikation her på siden.

På rejsen til og fra Østrig tilbyder jeg mulighed for mellemovernatning til favorabel pris. Se nærmere herom under overskriften Fakta.

Fakta:

Sværhedsgrad:
Østrigske Alper XXL er tilrettelagt således, at motorcyklister, der er erfarne i at køre i alperne, kan deltage. Det er derfor ikke nok, at du har kørt motorcykel i mange år; du skal også være vant til at køre bjergkørsel og forstå vigtigheden af at fange den rigtige rytme på udflugterne. På rejsen bliver der ikke lavet det samme antal pauser som normalt, ligesom der heller ikke planlægges særligt turistprægede pauser. Turlederen sørger for på rejsen, at der er fokus på at komme ud at køre dagens udflugt.

Jeg kender og husker alle mine gæster, selvom der har været mange i tidens løb. Hvis du ønsker at deltage på denne rejse, er det derfor vigtigt, at jeg kender dig som tidligere deltager, eller at vi taler sammen, når du har tilmeldt dig. Derved får jeg indsigt i din erfaring, kørestil og holdning til at forstå ønsket om, hvorfor jeg laver denne rejse, og hvorfor det er vigtigt, at deltagerne passer sammen.

Det er vigtigt at pointere, at denne rejse ikke er lavet, for at der skal køres race eller uforsvarligt, men at jeg forventer, at deltagerne forstår vigtigheden af at følge turlederen, trafikkens rytme og forstå, hvorfor vi også til tider skal overhale anden trafik, for at vi får den største glæde ved at køre.

Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb og forholder dig sagligt til dagsruternes længde og typen af ruter, som vi skal køre, inden du bestiller rejsen. Det er også vigtigt, at du forstår, at det er turlederen, der sætter reglerne på rejsen, således at der er tænkt over tingene og fortsat er fokus på sikkerheden.

Hvis du kører på en motorcykel, der er ældre end 1990, og som måske ikke er vant til at blive kørt flere dage i træk, skal du være helt sikker på, at din maskine kan klare rejsen.

Motorcykler under 650 ccm3, såkaldte "kineser-motorcykler", eller scootere kan ikke deltage på rejsen.

Hvis I er to på motorcyklen kan I heller ikke deltage på denne rejse, og da anbefaler jeg, at I vælger rejsen "Den Østrigske Klassiker".

Du skal være erfaren motorcyklist og vant til at køre fællestur sammen med andre motorcyklister.

Den længste udflugt er på ca. km 320 + tilvalg af ekstra kilometer på Grossglockner. Det kan fint klares på en dag ved at køre en kombination af landeveje, og hovedveje, som der er planlagt i programmet. Jeg gør meget ud af at tilrettelægge dagenes forløb, og de angivne dagsstrækninger er faktuelle kilometer.

Rejsen er tilrettelagt som en aktiv motorcykelrejse i bjergrigt landskab med mange kilometer.

Din deltagelse kræver, at du som rejsedeltager forstår, at der er lagt et dagsprogram, hvor ruterne er planlagt efter at køre meget og friskt. At køre i bjergene kræver indsigt og god forståelse for svingkørsel. Det er absolut nødvendigt at følge den almindelige trafikrytme, og køre forbi når det er muligt, for ellers vil det gå ud over sikkerheden på rejsen, og på en Motour.dk rejse er der altid fokus på sikkerheden.

Ved bestilling af rejsen såvel online som pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne. På denne rejse er det nødvendigt, at du taler med Henrik Tang fra Motour.dk om din erfaring med bjergkørsel.

Rejsens samlede længde:
I Østrig køres ca. 1.300 km udflugter i alt i løbet af rejsen.
Fra Padborg til vores hotel er der ca. 950-1.000 km, afhængig af den rute, du vælger at køre.

Antal deltagere:
Rejsen gennemføres med minimum 8 deltagere, og der er plads til maksimum 14 deltagere, hvilket på denne rejse svarer til 14 motorcykler. Husk: Der kan ikke deltage motorcykler med bagsædepassagere!

Mellemovernatning:
Jeg tilbyder at bestille mellemovernatning i den centrale del af Tyskland på ud- og hjemrejsen. Overnatning i hyggeligt 3-stjernet hotel med halvpension (aftensmad og morgenmad) i by tæt ved motorvejen koster kr. 850,- pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er kr. 400,-.

Forlæng rejsen i Østrig?:
Hvis du har mulighed for at ankomme lørdag 30. juni er der mulighed for at tilkøbe en ekstra overnatning. Det samme gælder, hvis du ønsker at blive en eller flere dage. Se tillægsprisen for dette i prislisten.

Turleder:
På rejsen er der to turledere, idet Østrigsrejsen i 2018 laves i to kombinationer. Henrik Tang er naturligvis en af turlederne. Begge turledere mødes med gæsterne i Tirol. Turlederne sørger for alt praktisk på rejsen og kører forrest på alle udflugter. Turlederen har lagt rejseplanen og fundet de gode ruter og pausesteder. Alle vores turledere er erfarne motorcyklister og vandt til at køre i bjergene.

Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene?:
Hvis du ikke har nogen at rejse med, anbefaler jeg at du vælger et enkeltværelse.
Jeg forsøger også gerne at finde en makker, der evt. vil dele et dobbeltværelse. Jeg forsøger at sammensætte de rejsende, således at man - hvis man rejser alene - naturligvis bor sammen med en af samme køn. Hvis der rejser et ulige antal, der ønsker at bo i/dele dobbeltværelse, vil den sidste, der bestiller være nødsaget til at tilkøbe enkeltværelse. Du får en oversigt over deltagere og værelser i de sidste papirer, som du modtager 14 dage inden afrejse.

Alternative udflugtsmuligheder:
Hvis der er en udflugt, du ikke ønsker at deltage på, eller måske en dag, hvor du kun vil køre halvdelen af dagen, så vil turlederen altid kunne give dig forslag til andre aktiviteter og ruter. Der er meget at se og gøre i dalen, hvor vi bor, og det er forståeligt, hvis man ønsker en hviledag.

Det kan f.eks. være besøget til BMW-træffet, hvor vi kører til træffet, men ikke har så langt et besøg her. Hvis du ønsker at opleve mere af træffet kan du naturligvis forlænge besøget og selv køre tilbage til indkvarteringen sent på eftermiddagen. Det er der altid nogen deltagere der gør.

Rejsemateriale inden afrejse:
14 dage inden afrejse vil alle rejsedeltagere modtage et udførligt rejseprogram!

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 17/10 2017.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Links: