Skip Navigation Links

 

Velkommen!

Tak fordi du tager dig tid til at se på mit rejse website. Jeg glæder mig til at præsentere mine tilbud af rejser for dig!

Motour.dk er en del af virksomheden Rejser&, hvor jeg arrangerer specialrejser for grupper og individuelle. På www.rejserog.dk vil du finde en del af mit produktudbud, der strækker sig fra motorcykelrejser, kursusarrangementer, skirejser og snescooter-safaris til skræddersyede rejser for firmaer og foreninger!

Jeg har arrangeret motorcykel rejser siden 1993, dvs. i 2013 havde jeg mit 20 år jubilæum! Motour.dk er derved det ældste motorcykel rejsebureau i Danmark - og i Skandinavien.

Min filosofi for at lave motorcykelrejser er blandt andet, at jeg laver motorcykelrejser, fordi jeg er en passioneret motorcyklist og ønsker at tilrettelægge spændende og varierede rejser. Jeg laver kun rejser til rejsemål, jeg selv ønsker at besøge, for det borger for en god forberedelse og oplevelse. De rejser, hvor der er dansk turleder med på rejsen, er jeg altid med. Det er nu engang bedst, at den, der har tilrettelagt rejsen også afvikler den!

Jeg har et indgående kendskab til alle rejsemål samt besøgs- og indkvarterings-steder. Jeg har naturligvis kørt motorcykel på alle destinationer, hvortil jeg har gæster. For mig er det til stadighed vigtigt, at give gæsterne en rejse af høj kvalitet, spændende indhold og optimal service. Derfor har jeg ofte helt op til 70% af gæster med på en rejse, der har rejst med mig før.

Jeg er naturligvis motorcyklist og har kørt motorcykel siden 1987. Jeg har haft et utal af motorcykler og har kørt alverdens typer veje, f.eks. rigtig meget grus- og offroad veje, ligesom tusindvis af asfaltveje i det meste af verden. Som du kan se på www.motour.dk er det idag i stor grad rejser på asfalt, jeg laver og måske en enkelt offroad rejse pr. år.

På mine rejser er der altid en eller flere danske turledere, og turlederen kører naturligvis altid forrest - både for at vise vej - men også for at skabe den rigtige rytme og at gøre pause de rigtige steder på ruten. (På kør-selv rejserne er der naturligvis ingen turleder med, idet det er en kør-selv rejse).

Motour's turledere kører naturligvis altid på motorcykel!

Jeg har arbejdet i rejsebranchen siden 1986 med rejsebureaudrift, produktion og salg af specialrejser. Jeg har tillige ledet den danske skole for uddannelse af elever i rejsebranchen, og har derfor et detaljeret kendskab til branchen og vores partnere i hele verden.

Mit rejsebureau drives og ejes af mig. Jeg har altid levet efter devisen, at man skal være ordentlig i de ting, som man har med at gøre, og det afspejles i mine rejser; jeg er detaljeret og tør stå ved det som jeg lover, for det får gæsterne også. Min virksomhed har altid haft en sund økonomi, og selvom mine gæster er sikret gennem Rejsegarantifonden (Nr. 1846), så driver jeg stadig min virksomhed som var det en personlig ejet virksomhed, selvom det er et selskab. Jeg svarer alle sit og mine gæster får en veltilrettelagt rejseoplevelse. Det bliver der aldrig lavet om på!

Rejsebranchen har altid haft sine "brådne kar" og sådan er det nok i enhver branche, - og desværre forbliver det nok sådan. Jeg ønsker ikke at blive set i sammenligning med andre i branchen - hverken motorcykel-rejsebranchen eller andre dele af rejsebranchen. Jeg driver min virksomhed efter mine simple principper og det kommer jeg ikke til at fravige. Jeg tager ingen økonomiske risici og har ingen store armbevægelser - jeg kopierer heller ikke mine kolleger, for det kan man ikke, hvis man opfører sig ordentligt. Jeg holder det jeg lover og er altid fleksibel overfor mine gæster.

Du vil her på websitet finde udtalelser på gæstebogen og skriftlige rejseberetninger fra gæster på en stor del af mine rejser, ligesom du kan se masser af billeder og en del videos fra rejserne. Jeg er af den opfattelse, at det giver dig en god indsigt i, hvad min virksomhed og jeg står for, og hvorfor du med sindsro kan vælge en rejse, som jeg arrangerer. Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål er du til enhver tid velkommen til at tage personlig kontakt til mig.

Velkommen i Motour.dk! Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på din næste rejse. Jeg har normalt åbent fra kl. 08.00 til kl. 16.00.

Med venlig hilsen

Henrik Tang
Indehaver