Skip Navigation Links

 

Rejseforsikring

Rejseforsikring.
Iht. Lov om Pakkerejser er det rejsebureauets pligt at informere kunden om denne mulighed ved køb af rejse. Derfor henvises her til denne side, hvor der er information og vejledning omkring valg af afbestillings- og rejseforsikring.

NB: Afbestillingsforsikring skal erhverves samtidig med bestilling af rejsen, dvs. den skal købes senest samtidig med depositum betales for rejsen. Det er udelukkende kundens eget ansvar at sørge for at dennes forsikringer er i orden. Vi er dog meget gerne behjælpelig med vejledning og bestilling af dette! Se præsentation af afbestillingsforsikring her på siden.

NB: Vær venligst opmærksom på at det gule sygesikringsbevis efter 1. januar 2008 ikke indeholder hjemtransportforsikring. Dette kan også tegnes som en separat forsikring hos os.

Mange af vore gæster har gennem sit eget private forsikringsselskab fået tilbudt rejseforsikring til favorabel pris. Der er store og grundlæggende forskelle på rejsedækningerne gennem et traditionelt forsikringsselskab og gennem en rejseforsikringsspecialist som f.eks. Europæiske Rejseforsikring som vi arbejder med.

Følgende forhold viser sig ofte ikke at være dækket hos det private forsikringsselskab:

• Bagage (10.000 DKK) dækker bl.a. simpelt tyveri og omkostninger til selvrisiko. Derudover er der ingen sumbegrænsning på elektronik
• Selvrisiko på lejet køretøj (10.000 DKK)
• Billetter, pas og kreditkort (2.500 DKK)
• Worldrescue
• Ansvarsforsikring dækker, som noget helt unikt, skader på lejet feriebolig/hotel

Det er blot fem ud af mange forskelle, hvor husstandsforsikringerne har en begrænset eller slet ingen dækning.


Link til direkte bestilling af rejse forsikring hos Europæiske


Hvis jeres rejseforsikring ikke dækker disse forhold, kan vi tilbyde en tillægsforsikring som dækker disse forhold. Prisen for denne er følgende:

Europa
Grundpris: 49,00
Pris pr. dag 5,00

Tillægsforsikringen kan tegnes ved opkald til os på tlf. 28262266.

Generelt om rejseforsikring.
Når du køber en rejse hos Rejser& vil du sammen med bekræftelsen modtage informationer omkring muligheden for at tegne afbestillings- og rejseforsikring samt hjemtransportforsikring.

Rejser& samarbejder med Europæiske Rejseforsikring i forbindelse med afbestillings- og rejse- samt hjemtransportforsikring. Erfaringen med gæster og sygdomstilfælde på rejserne gennem mange år har vist sig, at Europæiske har den bedste service, når uheldet er ude. Og det er her, det er vigtigst at forsikringen dækker og at opbakningen fra forsikringsselskabet er der!


Link til direkte bestilling af rejseforsikring hos Europæiske


Du kan altid ringe til os og drøfte mulighederne for forsikring.

Her er et kort uddrag af pris og indhold i en rejseforsikring:

En god forsikring giver tryghed
Det er en god ide, at du forsikrer dig, inden du rejser - både i Europa og resten af verden. Det er rart at vide, at du er dækket og får hjælp, hvis du bliver syg, kommer ud for en ulykke eller f.eks. mister din bagage.

Skal du rejse inden for Europa?
Det gule rejsesygesikringskort dækker ved sygdom i Europa på rene ferie- og studierejser af maksimalt 1 måneds varighed. Det gule rejsesygesikringskort dækker ikke hjemtransport, og ofte er det således at du skal andkaffe det blå eu-sygesikringsbevis hos Borgerservice, idet de europæiske ferielande ikke accepterer det gule rejsesygesikringskort. Udenrigsministeriet anbefaler altid, at du køber en rejseforsikring inden du tager ud af rejse.

Derfor er en rejseforsikring en god ide:
I mange tilfælde dækker det gule rejsesygesikringsbevis ikke og den rejsende kan stå i nogle ubehagelige situationer. Situationer som ville have været undgået, hvis den rejsende havde købt en rejseforsikring.

Det gule rejsesygesikringskort dækker eksempelvis ikke i følgende situationer:

Hvis du bliver syg og skal hjemtransporteres, kan du ikke få en rejseledsager med på hjemtransporten, men må tage turen alene. Europæiske kalder dækningen – Sygeledsagelse.
Hvis du bliver hospitalsindlagt, er der ikke nogen, som betaler for at et familiemedlem eller ven kan komme ud og besøge dig på hospitalet. Vi kalder dækningen – Tilkaldelse.
Hvis et familiemedlem eller pårørende bliver livstruende syg, mens du er på ferie. Du skal selv betale, hvis du vælger at rejse hjem med det samme. Vi kalder dækningen – Hjemkaldelse.
Er din bagage forsinket, får du ingen erstatning for køb, du er nødsaget til at gøre, indtil din bagage dukker op igen. Vi kalder dækningen – Bagageforsinkelse.
Bliver du syg på din ferie, får du ingen erstatning for de dage, du ikke kan holde ferie pga. akut sygdom, en brækket arme eller et ben. Vi kalder dækningen – Ødelagt ferie. Kommer du til at ødelægge en ting eller gøre skade på en person, skal du selv betale for skaden. Vi kalder dækningen – Privatansvar.

Hvis du er på en erhvervsrejse eller er tilmeldt en uddannelsesinstitution i udlandet.
Hvis du er på erhvervsrejse skal du tegne en erhvervsrejseforsikring.

Her er kort info om generelle priser:
Du kan tegne en individuel forsikring, der dækker for den rejse du er på, eller du kan vælge en årsrejseforsikring, der dækker dig på alle rejser i løbet af ét år. Generellt siger vi, at hvis du får mere end 7 rejsedage på en rejse på et år, så kan det bedst svare sig at tegne en årsrejseforsikring.

Rejseforsikringerne giver mulighed for, at man til sin ferie-rejseforsikring kan tilvælge ulykkes-, bagage og ski-dækning.

Hvis du vælger en årsrejseforsikring, skal du naturligvis tænke på, hvad du og evt. resten af familiens skal på af typer ferier i løbet af året, og der anbefaler vi at man overvejer ski tillægget. Der kan også altid vælges bagage- og ulykkestillæg/-dækning. Den anbefaler vi altid!

NB: For at tegne rejseforsikring er det en forudsætning, at du er dækket af det gule sygesikringskort. Der henvises tillige til Europæiskes generelle betingelser.

Hvis du rejser i erhvervsøjemed, dækker en rejseforsikring ikke - der skal tegnes en rejseforsikring. Skitour.dk er gerne behjælpelig med dette.


Link til direkte bestilling af rejseforsikring hos Europæiske


Hjemtransport forsikring: Vær opmærksom på, at det gule sygesikringsbevis pr. 1. januar 2008 ikke længere dækker hjemtransport. Dette kan tegnes gennem os hos Europæiske Rejseforsikring. Denne forsikring tegnes udelukkende som årshjemtransportforsikring.

Hjemtransport forsikring kan tegnes her:


Link til direkte bestilling af rejseforsikring hos Europæiske


Europæiskes Alarmcentral, Euro-Alarm, har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Tlf. 70109030.