Skip Navigation Links

 

Transporten til rejsemålet

Hos Motour er det lidt forskelligt, hvorledes rejsen til rejsemålet forløber. Dette er naturligvis afhængig af rejsens destination, rejseform etc. Læs den enkelte rejsepræsentation og se, hvilke muligheder der findes.

Her forsøger vi at give en lille oversigt, så du forstår mulighederne:

På motorcykel i Europa:
Hvis du deltager på en rejse i Europa på egen motorcykel, er det typisk, at vi har et fælles mødested f.eks. ved Padborg, hvor vi mødes og tanker op, inden der er velkomstmøde og afrejse. For gæster fra Sjælland er der altid mulighed for at mødes med gruppen længere sydpå, hvis man vælger at sejle Rødby-Puttgarden.

På motorcykel i Norden:
Her vil vi ofte mødes på et nærmere aftalt sted, der passer med såvel rejsende fra Jylland som fra Sjælland. Da der er flere forskellige rejsemuligheder til Norge og Sverige, bliver dette altid foreslået i forhold til det enkelte rejsemåls placering på rejsen. Det informeres du naturligvis om sammen med de sidste rejsepapirer inden afrejse.

På rejser med fly:
Her mødes vi oftest i lufthavnen. På rejserne til USA og Canada er turlederen ofte rejst til destinationen 1-2 dage før gæsterne for at få styr på de sidste ting, inden gæsternes ankomst. Alle gæster flyver med samme fly og mødes derfor i lufthavnen. Der er altid et meget udførligt informationsmateriale omkring forholdene ved flyrejsen, og dette materiale får man tilsendt sammen med de sidste rejsepapirer inden afrejse.

På kør selv rejser:
De der vælger en af vores meget populære kør-selv rejser får et udførlig rejse materiale inden afrejse. Her modtager du landkort, kørselsvejledning, praktiske informationer og forslag til udflugter på det enkelte rejsemål. Nogle af vore kør-selv rejser er også rundrejser, og her skifter man hotel hver nat. Her får man naturligvis også hotelbrochurer, vejbeskrivelse for alle dagsforløb og forslag til seværdigheder og udflugter undervejs. Vore kør-selv rejser sælges til motorcyklister og bilister!

Rejsepapirer:
Ca. 14 dage inden afrejse får gæsterne tilsendt de sidste rejsepapirer. Disse papirer informerer fyldestgørende om rejsen og alle praktiske forhold. I dette materiale finder du også en oversigt over alle rejsende, således at man før afrejse kan tage kontakt med hinanden og aftale evt. at følges ad på rejsen til mødestedet.

Vi vejleder naturlligvis også klargøring af motorcykel og valg af udstyr og forberedelse af din maskine og udstyr inden rejsen.

Før enhver rejse får man naturligvis også overskueligt kortmateriale, der gør, at du let finder jeres mødested og kan overskue rejseforløbet.