Skip Navigation Links

 

Hvordan beregner du prisen?

Når man ser på forskellige rejse-websites vil man hurtigt finde ud af, at man skal udregne priserne på forskellig måde, og det kan naturligvis forvirre lidt. Derfor forklarer vi kort, hvorledes du selv beregner prisen på Motour.dk's rejser:

Prisen er ved hver præsentation angivet med pris pr. person i delt dobbeltværelse. Der er tillige angivelse af enkeltværelsestillæg som man skal betale i tillæg til prisen pr. person i delt dobbeltværelse for at få et enkeltværelse stillet til rådighed.

Her ved prisoplysningerne finder du tillige alle yderligere prisinformationer, eventuelle tillæg og rabatter.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse betyder at prisen er pr. person!

Dele dobbeltværelse med en anden rejsende?
Hvis du rejser alene og gerne vil dele et dobbeltværelse med en anden rejsende, vil Motour.dk forsøge at finde en anden rejsende du kan dele med. Eneste betingelse for dette er, at du fra start accepterer, at du skal betale for et enkeltværelse, hvis vi ikke finder en at dele værelse med.

På kør selv rejserne er det vigtigt at være opmærksom på antallet af dage vi tilbyder. Hertil kan der til-vælges flere dage eller fratrækkes dage. Tillægs nat prisen er angivet ved prisangivelsen.

Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe til Motour.dk på 28262266 og få hjælp til beregningen. Ring venligst i stedet for at sende mails, for på denne måde sker der ingen misforståelser!