Bestilling af rejse:

Bestilling af rejsen til Rügen, 5 dage, 16-20/9 2020

Tak fordi du ønsker at bestille en rejse hos Motour.dk. Herunder bedes du angive forskellige oplysninger, som vi har brug for til rejsens planlægning. Du kan altid ringe til Motour.dk og lave din bestilling telefonisk, hvis du hellere vil det. Obligatoriske felter er angivet med *.

Marker ønskede værelsestype/r på listen - du kan markere flere muligheder. Gerne så det passer med navnerækkefølgen.Såfremt du/I har brug for mere end ét værelse, så angiv venligst, hvordan I ønsker at være fordelt på værelserne i forhold til ovenstående værelsesvalg/navnerækkefølge. Skriv navn/e og angiv værelset man bor på/skal dele:
Her bedes du/I angive, hvilke eventuelle tilvalg du/I ønsker, hvis dette er en mulighed på rejsen. (F.eks. udsigt, ekstra overnatning, mellemovernatning etc.):

Forsikringer og rejsebetingelser

Herunder bedes du angive, hvorvidt du vil have information om forsikringer samt godkende vores rejsebetingelser.

Marker boksen for at svare ja. Markerer du ikke boksen, så bekræfter du, at du fravælger forsikring gennem Motour.dk.
Marker boksen for at svare ja

Bemærk venligst:

Din bestilling modtages først som en reservation hos Motour.dk, hvorefter du hører fra os. Herefter arbejder vi på at fremsende bekræftelse på din rejsebestilling. Du får normalt et hurtigt svar, men der kan i visse tilfælde gå 24 til 48 timer, hvis vi er på rejse i udlandet. Tak for bestillingen. Med venlig hilsen Motour.dk