Bestilling af rejse: Danmark Øst 21/5 - 24/5 2021

Tak fordi du ønsker at bestille en rejse hos Motour.dk. Herunder bedes du give forskellige oplysninger, som vi har brug for til rejsens planlægning. Bemærk: denne formular er blevet opdateret, så du nu angiver alle nødvendige informationer hér og derfor ikke senere bliver bedt om at indsende et særskilt deltageroplysningsskema, som det var tilfældet tidligere. Du kan altid ringe til Motour.dk og få hjælp eller svar på spørgsmål. Obligatoriske felter er angivet med *.

Markër ønsket værelsestypeForsikringer og godkendelse af rejsebetingelser

Herunder kan du angive, om du ønsker at tegne afbestillings- eller rejseforsikring gennem Motour.dk, og du godkender vores rejsebetingelser. Information om rejsebetingelser og forsikringer finder du under: motour.dk/info

Marker boksene for at angive, om du ønsker forsikring gennem Motour.dk. Bemærk, at årsrejseforsikringernes pris afhænger af den rejsendes alder på afrejsetidspunktet Afbestillingsforsikring skal tegnes senest to dage efter betaling af depositum eller hele rejsen. Forsikringen kan ikke dog ikke tegnes senere end tre dage, før rejsen begynder.


Marker boksen for at svare ja