Gør en drøm til virkelighed – Bliv den nye ejer af Motour.dk.

Motour.dk konceptet har eksisteret siden 1993, og er gennem mange år kendt som et rejsebureau med et bredt udbud af kvalitets motorcykelrejser til store dele af verden. Da jeg har alt for mange opgaver, og der ikke bliver færre i fremtiden, ønsker jeg at forsøge at finde en person, der kan købe og overtage det gode rejsekoncept.

Rejsebureauet sælges derfor som et færdigt koncept, hvor jeg har skabt grundlaget for en naturlig fortsættelse for en fremtidig ejer, og kan støtte vedkommende i fremtiden.

Det betyder, at man overtager, en veldefineret produkt-strategi og handlingsplan for virksomheden, et godt og sundt erfaringsgrundlag for et eksisterende regnskabs-, -kalkule og bookingsystem samt udvikling af website, ligesom der foreligger kontraktaftaler og arkivmateriale til færdiggørelse af mange nye fremtidige rejser.

Der er tillige et massivt billedarkiv, der dækker alle behov for billeder til fremtidige rejser. Der er naturligvis en defineret markedsføringsplan og erfaringsgrundlag for valg af de mest effektive markedsførings aktiviteter.

Konceptet består af: 
• Et bredt rejseprogram med individuel tilmelding afviklet som grupper
• Et samarbejde med udvalgte samarbejdspartnere i hele verden
• Gennemtestet og udviklet grupperejse program for lukkede grupper
• Kør-selv rejser til udvalgte destinationer
• Kør-selv rejser som rundrejser

For den rette person er der grundlag for et spændende og afvekslende arbejdsliv med god kunde- og gæstekontakt og mulighed for et indholdsrigt mc-liv.

Der er lavet en realistisk værdiansættelse, der baseres på virksomhedens markedsplacering, de sidste 5 årsregnskaber, konceptets berettigelse og kundegrundlag.

Til understøttelse for at succesen kan fortsætte er der mulighed for oplæring i en nærmere aftalt periode, således at den nye ejer kan lære så meget denne ønsker.
Før og efter overtagelse vil der efter nærmere aftale være opbakning fra mig i den periode, der er ønskelig og under de betingelser, det gensidigt kræver. Nærmere betingelser indgås individuelt med køber. Jeg har pt. idé- og udviklingsforslag til rejser til 3-4 fremtidige sæsoner ligesom der ligger nye kontrakter til udvikling af kør-selv konceptet og udvidelse af rejser til flere lande. 

Hvis du ønsker at se økonomien i virksomheden er der offentligt tilgængelige regnskaber.

Jeg ønsker at sælge mit rejsebureau til den rigtige person, og derfor kan evt. interesserede skabe en saglig kontakt til mig, ved at sende mail med en beskrivelse af sig selv og sit levnedsforløb ligesom tankerne omkring egne fremtidige ønsker og planer. Kontaktoplysninger findes her på siden.

Den rette køber af Motour.dk er et selvstændigt menneske, der er god til tysk og engelsk og har det nødvendige overblik. Vedkommende skal være vant til at planlægge og strukturere sin hverdag og tage selvstændige beslutninger, der kan have konsekvens for mange og skaber gode rejseoplevelser. Vedkommende skal være udadvendt og have et positivt livssyn.

Jeg er ikke interesseret i useriøse henvendelser eller skriverier på mail. En seriøs henvendelse iht. ovenstående samt en personlig samtale fremmer forståelsen.

For den rette person med engagement og motivation til at lære sig Motour.dk’s koncept, vil der være en rigtig god mulighed for at fortsætte en god og veludviklet virksomhed med en fin og sund økonomi med god indtjening.

Med venlig hilsen

Henrik Tang
Motour.dk