Om Motour.dk

Motour.dk
AA Travel ApS
Ernst Bojesens Vej 1B, 3.

DK-2840 Holte
Tlf. +45 3014 0604
Mail: info@motour.dk

Cvr. 40811699.
Rejsegarantifonden nr. 3217

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 09.00 til kl. 16.00.
Du kan dog altid kontakte Motour.dk
på telefon og lægge en besked
eller sende en e-mail eller en SMS.

Henvendelser besvares altid hurtigst muligt.

Henrik Tang på toppen af Stelvio i Italien.

Henrik Tang på toppen af Stelvio i Italien.

Anders Andersen på Hardangervidda

Anders Andersen på Hardangervidda

 

                   undefined Rejsebureauet Motour.dk arrangerer motorcykelrejser for individuelle og grupper, og er stiftet af Henrik Tang i 1993.

Henrik Tang har arbejdet i rejsebranchen siden 1986 med rejsebureaudrift, personaleledelse, produktion og salg af special rejser. Han har arbejdet som guide og rejseleder siden 1990 på forskellige typer rejser og med forskellige typer transportmidler. Han har tillige ledet den danske skole for uddannelse af elever i rejsebranchen og har derfor igennem sit arbejde et detaljeret kendskab til branchen og har et godt netværk af partnere i hele verden.

Henrik Tang har pr. 15.10.2019 overdraget sine aktiviteter indenfor arrangering af motorcykelrejser og kør-selv rejser til AA Travel, et selskab stiftet og ejet af Anders Andersen, som har været passioneret motorcyklist i mange år. Anders kommer oprindeligt fra IT-branchen og den fotografiske branche, men har nu med overtagelsen af Motour fået muligheden for at beskæftige sig fuldt og helt med motorcykelkørsel; et ønske, han længe har haft.

At Henrik har solgt Motour, betyder dog ikke, at han er væk – slet ikke. Henrik vil fremover være en del af Motour.dk som sparringspartner og inspirator, ikke mindst i forbindelse med planlægningen af nye rejser, og Henrik vil også køre aktivt som turleder hos Motour.dk

Anders vil være meget fokuseret på at videreføre Motour efter den samme devise som Henrik har gjort – en motorcykelrejse skal være en dejlig oplevelse, hvor man møder mennesker og ser nye spændende steder, og kommer hjem med gode minder, som man kan glæde sig over, ikke mindst udenfor sæsonen.

Du vil her på websitet finde udtalelser fra gæster og skriftlige rejseberetninger fra gæster, der har været på en stor del af Motours rejser, ligesom du kan se mange billeder og videos fra rejserne. Det giver dig en god indsigt i, virksomheden står for, og hvorfor du med sindsro kan vælge en rejse, som Motour arrangerer.

Læs gerne under hver rejse de faktuelle rejseinformationer, så du får mere at vide om de forskellige rejser, Motour.dk tilbyder....og du er selvfølgelig til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til rejserne.

Velkommen på rejse med Motour.dk.

Med venlig hilsen

Henrik Tang                                             Anders Andersen
Stifter                                                       Indehaver
Motour.dk                                                Motour.dk

+45 30140604                   info@motour.dk