Her ser du de sidste nyhedsmails fra Motour.dk. 

 

Denne nyhedsmail er udsendt 5. april 2019.

 


Nu er foråret over os, og Motour.dk sender her en kort oversigt over de
restpladser, der er tilbage på forårets rejser.

Restpladser Motour.dk.

Der er lige nu kun få ledige pladser på rejserne i foråret. Her er et overblik over rejser, hvor vi fortsat har plads:


I Kristi Himmelfarts perioden er der følgende muligheder:


Harzen og Spreewald, 6 dage: fra 25. maj til 30. maj. Kristi Himmelfart. Rejsen starter i Harzen og slutter i det skønne Spreewald syd for Berlin. Dejlige hoteller og flotte veje og natur. Udflugter og halvpension inkluderet fra kr. 4.950,-.
NB: Her er der også et ledigt delt herre dobbeltværelse ledigt. Dvs. du sparer enkeltværelse, hvis du rejser alene! Læs om rejsen ved at klikke her.

Spreewald og Thüringen, 9 dage: Fra 25. maj til 2. juni i Kristi Himmelfart ferien. Meget varieret rejse med mange nye områder og ruter. 9 dage med halvpension og alle udflugter og besøg inkluderet fra kr. 7.350,- pr. deltager. Læs om rejsen ved at klikke her.

Thüringen, 4 dage: Fra 30. maj til 2. juni. Ny rejse i Thüringen med dejligt hotel og halvpension og flotte udflugter. Fra kr. 3.250,- pr. deltager. Læs om rejsen ved at klikke her.


I Grundlovs- og Pinse perioden er der følgende muligheder:

Tyske Mittelgebirge, 9 dage: Fra 2. juni til 10. juni byder vi på en flot rejse gennem Hoch-Sauerland, Weser Bergland og Harzen. Oplev det hele med flotte ruter og udflugter, halvpension og besøg inkluderet fra kr. 7.250,- pr. person. Læs om rejsen ved at klikke her.

Weser Bergland og Harzen, 6 dage: Vi byder på masser af nye udflugter i Weser Bergland og Harzen. Rejsen foregår fra Grundlovsdag 5. juni til 2. pinsedag 10. juni. Alle dage med halvpension og 3- og 4-stjernede hoteller. Vi bor kun på 2 hoteller på rejsen. Pris fra kr. 4.850,- pr. person.  Læs om rejsen ved at klikke her.

Harzen, 4 dage: I pinseferien kan du opleve en dejlig ferie i Harzen med udflugter og ophold på 4-stjernet hotel. Pris fra kr. 3.450,- pr. person. Læs om rejsen ved at klikke her.


 

Ledige pladser på Motour.dk's sommerrejser.

Der er fortsat ledige pladser på såvel den nye rejse til Østrig fra 7. til 13. juli som den nye rejse til Dolomitterne og Gardasøen i Italien fra 13. til 20. Juli.

Der er pt. ledige pladser i delte dobbeltværelser*, dobbeltværelser og enkeltværelser, men der er kun få pladser ledig. * Plads i delt dobbeltværelse betyder, at hvis du rejser alene, så behøver du ikke tilkøbe enkeltværelse, men kan dele med en anden rejsende, der gerne deler et dobbeltværelse.

På rejse i Østrig har vi skiftet hotel og har derfor opgraderet opholdet med 4-stjernet hotel med flotte faciliteter som indendørs swimming pool og stor wellness afdeling. 

Se rejserne til Østrig ved at klikke her og til Italien ved at klikke her.

Der er naturligivs også fortsat plads på 14 dages rejserne til Østrig og Italien fra 7. til 20. juli. Her er der rabat på rejsen og ekstra udflugtsdag inkluderet. 

I Østrig og Italien tilbydes både den klassiske udflugtsrejse og den, vi kalder for XXL rejsen.