Fra 13 dage og 12 nætter

Inkluderet i rejsen:

  • Alle overnatninger på 3- og 4-stjernede hoteller
  • Overfart med fjordfærge Bognes-Skarberget t/r inkluderet for personer (tilvalg af type bil eller mc)
  • Overfart med færge til øen Uløya inkl. personer og bil eller mc
  • Ophold på skøn ø i Norskehavet
  • 2 nætter på Nordkap
  • Morgenmadsbuffet
  • Moms og lokale afgifter


Tilvalgsmuligheder:

  • Mulighed for ekstra overnatninger
  • Halvpension kan tilvælges på de hoteller, det er muligt. Se prislisten
  • Tilvælg gps-ruter og nyd ruten, som Motour.dk har lagt for dig

Se specifikationen af rejsens indhold, rejseforløb, sværhedsgrad, landkort med ruteforløb og priser for rejsen her på siden.

Der er frit valg på rejseperiode. Du skal blot angive ankomstdagen på første hotel, så tilrettelægger Motour.dk rejsen efter dette.

Kontakt gerne Henrik Tang direkte på tlf. 28262266 for spørgsmål. Henrik har lavet kør selv rejserne hos Motour.dk de sidste 14 år.

Fra kr. 9.450,- pr. person

Bestil rejsen herDen hurtige Nordkap rejse gennem Norge

Den hurtige Nordkap rejse - gennem Norge. 

Dette er Nordkap-rejsen som vi kan gennemføre corona fri gennem Norge.

Rejsen går pga. corona problemerne gennem Norge både på ud- og hjemrejsen til Nordkap.

Rejsen er tilrettelagt, så du har forholdsvis lange rejsedage. Et par af dagene er over 500 km og det kan man godt klare og nå, hvis man starter tidligt på dagen. 

På ruten har vi tilrettelagt 2 nætter på Nordkap, så du har god mulighed for at opleve Nordkapcentret og samtidig får en pausedag. 

Rejsen kan med fordel forlænges med ekstra overnatninger på Uløya øen ude i Nordsøen og andre steder på ruten. 

Vi har inkluderet 2 store færgeoverfarter i rejsen. Det er overfarten over Bognes-Skarberget t/r der er godt at have billet til på forhånd. Alle andre fjordfærger behøver man ikke billet til på forhånd. 

Som du ser i rejseforløbet her på siden, får du en flot  rejseoplevelse og rigtig god indkvartering på hele rejsen.

Du vælger selv, om du vil køre ruten i bil eller på motorcykel. Motour.dk tilrettelægger rejsen for dig, og du kan tilvælge gps-ruter, så det er let for dig at køre ruten. 

Læs hele rejseprogrammet, og se tilvalgsmulighederne her på siden. 

Kontakt gerne Henrik Tang direkte på tlf. 28262266 for spørgsmål. Henrik har lavet kør selv rejserne hos Motour.dk de sidste 14 år. 

13 dages rejse gennem skønne Norge. 12 overnatninger.

Den populære Nordkap rejse gennem Norge har vi tilrettelagt, således at du får alt den mest idéelle rejse, selvom det er en forholdsvis kort rejse.

Rejsepræsentationen her er kort og overskuelig. Hvis du har spørgsmål til rejsens forløb, er du velkommen til at ringe til Henrik på Motour.dk.

Et kort rejseforløb dag for dag:

1. dag: Rejsen går fra din bopæl til Gjøvik. Ca. ? km.
Individuel afrejse fra Danmark. Ruten kan fint køres på én dag fra din bopæl i Danmark.

Du kan naturligvis også bruge en af overfarterne fra Sjælland eller Jylland til Norge.

2. dag: Gjøvik til Røros. Ca. 300 km.
Efter god morgenmad på hotellet direkte ved Mjøsa floden og starten til Gudbrandsdalen kører I afsted nordpå på den første hele dag i Norge.

På ruten er der tid til at opleve Lillehammer eller Peer Gynt Riget, ligesom I naturligvis bør opleve en af de flotteste stavkirker - Ringebu stavkirke.

Ruten går over fjeldet mod den kendte og hyggelige mineby Røros, hvor I bor på et godt hotel, i gåafstand fra den hyggelige bymidte og de historiske bygninger ved mineområdet.

Dagen er forholdsvis kort, så I kan nå at opleve noget af Røros.

3. dag: Røros til Mosjøen. Ca. 530 km.
Dagen i dag byder på en flot rute langs en af Norges største og mest kendte lakse elve, nemlig Gaula. Her er god mulighed for at stoppe og se nogle af lystfiskerne ved elven.

Ruten fortsætter nordpå mod Atlanterhavet og her følges Trondheimsfjorden og siden den store sø Snåsavatnet, inden ruten går op på fjeldet ad flotte veje med horisonten foran dig. På ruten passeres flere små søer inden ruten går ud mod endnu en af Norskehavets fjorden, nemlig Vefsnfjorden og dagens mål, der er den lille provinsby Mosjøen. 

Dagens rute er fin og letkørt og giver mange flotte naturscenerier gennem skove, åbne lave fjeldområder og fjord områder.

Flot indkvartering i Namsos. Dejlig letkørt dag til trods for længden.

4. dag: Mosjøen til Tysfjorden. Ca. 420 km.
Efter morgenmaden peger kompasset nord - og vi fortsætter nordpå ad skønne fjeldveje med store horisonter og ganske lidt trafik. Over middag passerer I Ranfjorden og byen Mo i Rana, der giver en god frokostmulighed.

Eftermiddagen går videre over fjeldet og langs den sidste fjord Saltdalsfjorden inden ruten går mere mod de store fjorde. 

Dagen er en flot udflugtsdag der ender på et hyggeligt hotel direkte ved Tysfjorden. Her er der skøn udsigt og dejlige vandremuligheder ved fjorden. 

5. dag: Tysfjorden til Uløybukt. Ca. 430 km.
Vi anbefaler, at I i dag starter tidligt på morgenen. I har nu et par dage med ca. samme antal kilometer.

I skal køre en strækning på ca. 410 km, og med en stor færgeoverfart, som dagen starter med. At starte tidligt giver direkte adgang til færgeoverfarten, der blot ligger 10 km fra hotellet.

Herefter går ruten smukt over og langs Ofotfjorden ad skønne snirklede veje og masser af fjordudsigt. 

Vi anbefaler at I kommer afsted senest kl. 08.00. Det er vigtigt, at I når færgen til øen Uløya, som I skal bo på i nat.  Derved får I også dejlig tid på øen så I kan nyde freden og roen. 

På ruten i dag kører I ad strækningen på E45, og her skal I krydse overfarten Bognes-Skarbergerget, som vi har inkluderet (skal tilvælges ved rejsens bestilling iht. mc eller bil som transport). Denne overfart tager ca. 1 time og sejler i timedrift. 

Om eftermiddagen kommer I ad en flot rute langs Kåfjorden. Der er eftermidags afgange og en aftenafgang til Uløybukt, der er en lille ø i Norskehavet, som er dagens rejsemål. Seneste færge er kl. 19.00. Vi giver naturligvis færgetider med de sidste papirer. 

Ankomst til den fine ø med dejligt hotel med skøn udsigt over Norskehavet til fastlandet.

6. dag. Uløya til Nordkap. Ca. 410 km. 
Færgen afgår kl. 09.20 de fleste dage, dog ikke søndag. Derfor er der en fin morgen på øen Uløya inden I skal med færgen og den sidste strækning mod Nordkap.

Endnu en flot rute langs fjorde og over fjeldet til I kommer til den kolde isblå Porsangerfjord og fortsætter til Nordkapøen Magerøy, hvor jeres indkvartering er beliggende ved Skipsfjorden tæt ved Honningsvåg, der er Nordkaps hovedby.

I bor dejligt ude i naturen på en lille halvø med vandremulighed ud til Barentshavet. Her er mageløs udsigt og fred og ro på vandreturene.

I kan planlægge dagens rute, således at I kommer tidligt til Mageroy. Så har I tid til at checke ind og spise til aften inden aftenudflugten til den 302 m høje Nordkapklippe (entré ca. 250,-) med fantastisk udsigt over Ishavet, der helt klart er et af turens højdepunkter.

I kan naturligvis også ankomme meget tidligt, og køre direkte til Nordkapcentret. Jeres entré billet gælder i 24 timer, så I kan køre derud flere gange. Der er kun små 40 km derud, og ruten er meget flot.

Tag jer god tid – man bør selvfølgelig blive ude på Nordkapplateauet til efter midnat – det er altid spektakulært at tage billeder ude foran den store globus, der er stedets vartegn, ligesom et besøg i baren på Nordkap er et must.

Der vises også en spændende multivisionsfilm i biografen, som viser Nordkap, Lapland og Finnmarken i alle årstider. Overnatning på det gode hotel på Nordkap.

Din entré til Nordkapcentret gælder for 24 timer, og derfor opfordrer vi ofte rejsedeltagerne til at tilvælge en ekstra overnatning på Nordkap, så man har så lang tid som muligt til at opleve ”Europas Tag”. Se prislisten for muligheder.

7. dag: Nordkap. Ca. ? km.
Vi har valgt at have 2 overnatninger inkluderet på Nordkap. Det betyder at I har en dejlig udflugtdag, hvor I kan nyde en dejlig dag på Nordkap. 

Tag ud til Nordkapcentret og kør rundt på Magerøy. Kør evt. også til Honningsvåg, der er hovedbyen på Nordkap. Her er rigeligt at se og opleve, og det er sikkert også en god idé at have en dag med få kilometer. 

Dagen på Nordkapøen kan evt. også bruges til en vandring til klippeformationen ”Kirkeporten”, der ligger tæt på Skarsvåg. Eller gå en tur på havnen i Honningsvåg.

8. dag: Honningsvåg - Alta. Ca. 220 til 430 km.
Sov evt. lidt længere i dag, hvis du kom sent i seng i nat. Nu er der nordlys og lyst hele døgnet, så man føler ikke trang til at sove helt så meget "som derhjemme".

Dagens etape er tilpasset efter, at man sikkert er kommet sent i seng efter aftenens besøg på Nordkap – eller så der er tid til en ekstra oplevelse på Nordkap, inden turen går videre. Gem i øvrigt entrébilletten derudefra – den gælder også denne formiddag.

Turen går nu tilbage gennem tunnelen. Ned over Skaidi og Finnmarksvidderne og sydpå til Alta med 6.000 år gamle helleristninger.

Alternativt kan I tage tidligt afsted til morgen og få en tur gennem Norsk Lapland ved at lave en udflugtsdag på 430 km. Hvis I køber gps ruter hos Motour.dk får I forslag til dette. Det er naturligvis en længere udflugtsdag, men det bliver også en flot dag gennem Lapland.

Alta er kendt for de fine helleristninger, der kan opleves tæt på byen.

Ophold på endnu et godt hotel, nemlig et dejligt moderne hotel med indendørs pool og sauna.

9. dag: Alta - Narvik. Ca. 440 km.
Vi anbefaler at forlade Alta tidligt på morgenen og få en rigtig god køredag ud af dagen. En stor del af ruten har I kørt på vejen nordpå. I dag oplever I blot ruten i sydgående retning, og også på vejsiden der vender direkte ud mod fjordene og havet.

Ankomst hen på eftermiddagen til Narvik, hvor I bør tage tid til at se den fine kirke, der knejser over byen. Gode muligheder for en god aften og at spise på en lokal restaurant. 

10. dag: Narvik til Mo i Rana. Ca. 420 km.
Ruten i dag bliver for rutens vedkommende det samme som på udrejsen, men nu kører I dog langs fjordene på vejbanen der vender ud mod vandet og derved giver jer et helt andet udsyn end på udrejsen.

I skal også på dagens rute sejle Skarberget til Bognes, og der har vi inkluderet færgeoverfarten (se prisliste). Her er der 1 times overfart og en god mulighed for pause. 

I ankommer hen på eftermiddagen på et godt og hyggeligt hotel i Mo i Rana.

11. dag: Mo i Rana til Trondheim. Ca. 470 km.
Dagen i dag går ned gennem Trøndelag til Trondheim.

Dagen er også en af de længere ruter, og her kører du en lang rute over fjeldet over Namskogen og sidenhen til Namsen-elven og store indlandssøer, f.eks. en lang rute langs Snåsavatnet.

Du kan køre på den østlige eller vestlige side, som du har lyst til, og som solindfaldet nu er. Syd for søen kommer du til Steinkjer, der er kendt som et fiskeeldorado, og sidenhen køres forbi Levanger og sydpå langs Trondheimfjorden, der gør udsigten helt majestætisk.

De sidste 80 km mod Trondheim har du stort set hele tiden fjorden på din højre side - et fantastisk syn.

Trondheim er en spændende by, og derfor anbefaler vi, at man kommer tidligt af sted om morgenen og ankommer hen på eftermiddagen til Trondheim, så man kan nå at opleve Trondheim.

Den imponerende Nidaros-domkirke er byens vigtigste seværdighed – tidligere blev de norske konger sågar kronet her. I nyere tid er der en officiel ”visning” af kongen, men ikke længere nogen egentlig kroning.

Også Bryggen - de fine velbevarede gamle handels- og lagerbygninger i træ, der ligger lige ned til Nidelven - er unikke efter norske forhold.

I det hele taget er der usædvanligt mange smukke træhuse og gamle kvarterer i Trondheim.

Her er der god mulighed for at opleve stemningen ved en lille vandretur fra hotellet til både Bryggen og Nidaros kirken.

Ophold på et godt hotel i centrum af Trondheim. Her kan vi ikke tilbyde tilvalg af halvpension, og det er naturligt, for der er mange spisesteder i Trondheim i gå afstand fra hotellet.

12. dag: Trondheim - Gjøvik. Ca. 400 km.
Fra den spændende by Trondheim går ruten nu videre ned over det lidt barske Dovrefjeld og videre gennem den smukke brede Gudbrandsdal, der giver dig skønne grønne bjerge og udsigt så langt øjet rækker gennem dalen. 

Du kan evt. vælge at følge den flotte og meget kendte fiskerige flod Gaula og køre forbi Røros, der er en kendt mineby i Norge, som er et besøg værd. Her er der virkelig en flot og lidt alternativ rute mod Gudbrandsdalen. Der er måske 50 km mere at køre, men meget flot. 

I Gudbrandsdalen er der mulighed for et spændende kulturelt besøg ved den lille hyggelige stavkirke i Ringebu – markant med sit røde tårn - eller friluftsmuseet "Maihaugen" i Lillehammer, der er Norges største samling af huse fra hele Gudbrandsdalen. I Lillehammer er det også oplagt at besøge den berømte skihopbakke, som er mest kendt fra OL i 1994.

Lidt syd for Lillehammer bor du på hotel i Gjøvik, endnu et godt kvalitetshotel i en af de kendte hotel kæder. Dejlig placering centralt i Gjøvik med direkte adgang til Norges største indsø Mjøsa. Et godt sted at overnatte efter en smuk rejse gennem Gudbrandsdalen.

Her er en meget flot swimmingpool og wellnessafdeling. Her er sauna, dampbad, massage og skønhedssalon.

13. dag. Hjemrejse fra Gjøvik til din bopæl. Ca. ? km.:
Efter et dejligt ophold i Gjøvik er der individuel hjemrejse f.eks. via en af overfarts ruterne fra Larvik, Oslo eller Göteborg. 


Oslo er i sig selv flere dages besøg værd – den nysgerrige, der gerne vil danne sig et indtryk af byen, kan koncentrere sig om området omkring rådhuset med de markante tvillingetårne, hovedboulevarden Karl Johan, der forbinder byens forretnings strøg med konge slottet. Det nye levende café- og restaurantmiljø på Aker Brygge, den fantastisk Vigelandpark med hundredvis af smukke sten- og bronzeskulpturer af den norske kunstner Gustav Vigeland.

Du kan også vælge at køre hjem til Sjælland eller Fyn via Sverige, og det går let ad E45. 
Hvis du kommer fra Jylland kan du også vælge en overfart fra Kristiansand, Langesund eller Larvik til Jylland, eller fra Oslo eller Göteborg til Frederikshavn. 

Hjemrejse iht. egne individuelle ønsker.

Rejsens sværhedsgrad:
Dette er en kør-selv-rejse, og derfor kan alle deltage, forudsat at man føler at kunne køre de angivne strækninger i dagsprogrammet. Da rejsen er en kør-selv-rejse, står du selv for transportmidlet til rejsen.

Ruterne på denne rejse går gennem Norge, hvor landskaberne og vejene skifter mellem åbne landskaber og store skove, flotte fjelde og store skov- og tundraområder såvel som flotte kyststrækninger, fjelde og åbne landskaber ved Nordatlanten og gennem Gudbrandsdalen i Norge. Gennem Norge opleves skønne snoede fjordveje, der bringer rejsedeltagerne rundt langs fjordene, såvel som over fjeldene. Landskaberne varierer meget på denne rejse.

Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb og forholder dig sagligt til dagsruternes længde, inden du bestiller rejsen.

Det forventes tillige, at du tænker på at servicere dit køretøj, således at det kan køre strækningen i løbet af rejsen.

Ved bestilling af rejsen såvel online som pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

Rejsens samlede længde:
Rejsens samlede længde fra første hotel i Norge til sidste hotel i Norge er ca. 4.000 km. Hertil skal lægges strækningen fra din bopæl til første hotel i Norge og ruten fra sidste hotel i Norge til din bopæl. Der skal evt. også tillægges ekstra kilometer for eventuelle ekstra udflugter, der køres på rejsen.


Antal deltagere:
Deltager antallet bestemmer rejsedeltagerne selv. Vi tilrettelægger rejsen for individuelle og grupper, og da alt tilrettelægges efter kundernes ønsker, kan vi arrangere rejsen for det antal, I ønsker at være. Vi laver rejserne for enkelt rejsende, par, mindre og større grupper.

Indkvartering:

På denne rejse benyttes gode skandinaviske hoteller i den 3- og 4-stjernede kategori. Alle hoteller er af god skandinavisk kvalitet. Der benyttes såvel hotelkæder som privatejede hoteller. Alle værelser er naturligvis med bad og toilet samt tv. Der bestilles standard enkelt- eller dobbeltværelser til rejsedeltagerne, hvis ikke andet angives/ønskes af gæsterne.
Ophold på hotellerne er inklusive en god morgenbuffet. I Skandinavien byder vores hoteller altid på buffet med et fint stort varieret udvalg af morgenmad.

Der er wi-fi på hotellerne. Hvert hotel har sine egne regler for brug af wi-fi, og disse regler oplyses på hotellerne.

Tilvalg af aftensmad:
Der kan tilvælges aftensmad som en samlet pakke på udvalgte hoteller. 
Grundet situationen med Corona, kan vi først ved tilmelding til rejsen, fortælle hvilke hoteller, der tilbyder aftensmad. Derfor angiver vi prisen i prislisten pr. aften. Der tilbydes typisk aftensmad på hoteller, der ligger udenfor større byer. 

Se herom i prislisten.
Tanken bag dette er, at du får et godt tilbud på halvpension på de hoteller, hvor det er lidt mere besværligt at gå ud og spise, og hvor vi af erfaring ved, at á la carte-priserne er høje. Vi har tilrettelagt halvpension på de hoteller, hvor du ikke bor i en større by, hvor der kan vælges iblandt flere lokale restauranter. Derved slipper du for, hver dag at gå ud og finde en restaurant, og du kender tillige en stor del af dit madbudget.

Gps-ruter:

Hvis du ønsker at gøre brug af gps-ruter, er der mulighed for at købe færdiglavede ruter hos Motour.dk. Se prislisten for pris.

Motour.dk tilbyder gps-ruter til Garmin-gps. Du modtager ruterne som en gpx-fil, som du selv skal lægge ind på din gps og bruge der.

Du kan ved brug af et gratis program konvertere ruten til f.eks. TomTom eller et andet format. Vær opmærksom på, at visse simple bil-gps'er ikke har kapacitet til at indlægge gpd-filer.

Ruterne er tilrettelagt fra din bopæl t/r med det mest ideelle ruteforløb for rejsen. Tillige ekstra udflugts dage f.eks. på Lofoten. Dette drøfter vi og tilrettelægger efter dine ønsker, når du køber rejsen.

Ekstra overnatninger på rejsen:

Motour.dk tilbyder muligheden for ekstra overnatninger på rejsen. Det giver dig en unik mulighed for at forlænge din rejse og opleve mere på rejsen.

Det er oplagt på denne rejse at tilvælge ekstra overnatning på øen Uløya og f.eks. i Trondheim.

Således får man mulighed for endnu flere oplevelser med på ruten, og det er måske naturligt at have en ekstra hviledag på rejsen, når der rejses så mange dage?
 
Ved bestilling angiver du blot, hvilke ekstra overnatninger du ønsker.

Seværdigheder på rejsen:
Motour.dk sender sammen med de sidste rejsepapirer forslag til de mest oplagte seværdigheder på ruten.

Rejse fra og til Danmark:
De rejsende tilrettelægger selv deres rejse fra Danmark og tilbage til Danmark.

Afhængig af, hvor man bor i landet, kan det være en fordel at benytte færge til Norge eller Sverige eller evt. broforbindelsen til Sverige. Der kan med fordel bestilles færgebillet i god tid med specielle rabatter online på rederiernes websites.

Spørg gerne Motour.dk om vejledning, når du har bestilt din rejse.

Overfarter på norske fjorde:
På denne rejse er der flere muligheder for overfart over norske fjorde. 

De norske fjordfærger er meget velfungerende og sejler i fast drift typisk fra 06.00 til 22.00 hver dag. Der skal ikke bestilles tid for færgeoverfarterne.

I rejsen er inkluderet overfart til øen Uløya og endnu en overfart over en af de store fjorde t/r. Disse skal der ikke bestilles tid til. Motour.dk informerer om færgetider med de sidste papirer.

Kortmateriale:
Vi anbefaler rejsedeltagerne at anskaffe gode landkort for rejsen. Vi giver jer tips til dette, når I modtagere de sidste papirer.

Rejsemateriale inden afrejse:
Alle rejsedeltagere modtager senest 14 dage inden afrejse de sidste rejsepapirer med alle praktiske informationer for hele rejsen. 


I disse tider modtager du alle informationer på e-mail.

I dette materiale er der dokumenter til brug for udlevering til indkvarteringer, praktisk vejledning, links til seværdigheder på ruten såvel som evt. gps-ruter, hvis disse er valgt.

Afbestillings- og rejseforsikring:

Motour.dk tilbyder alle rejsende mulighed for at tilvælge afbestillings- og/eller rejseforsikring for den bestilte rejse. Du kan læse om disse muligheder under fanen INFO, hvor du også kan vælge direkte adgang til bestilling af afbestillings- og/eller rejseforsikring.

Ved bestilling af rejsen angiver du, at du har haft mulighed for at tilvælge afbestillings- og rejseforsikring.

Vær venligst opmærksom på, at afbestillingsforsikring senest skal vælges, når depositum betales for rejsen. Rejseforsikring kan bestilles indtil 5 dage inden afrejse.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i det angivne rejseprogram. Valuta beregnet pr. kurs 1/2 2020. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Billeder:
Nærværende billeder er fra nogle af vores rejser i områderne, denne rejse går til. Nogle af billederne er taget af Henrik Tang, Motour.dk. Andre billeder er stillet til rådighed af Visitnorway.com, Innovasjon Norge, Visit Sweden og Visit Finland.

Prisoversigt:

9.450,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
320,- kr. pr. person for aftensmad pr. hotel
850,- kr. pr. person for ekstra overnatning på et af hotellerne i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
4.850,- kr. pr. person i enkeltværelsestillæg 
1.300,- kr. pr. person for ekstra nat på et af hotellerne i enkeltværelse inkl. morgenmad
350,- kr. pr. MC for overfart færge Skarpsberget-Bognes t/r, Rotsund-Uløybukt-Rotsund t/r (inkl. op til 2 personer)
600,- kr. pr. bil for overfart færger Skarpsberget-Bognes t/r, Rotsund-Uløybukt-Rotsund (inkl. op til 5 personer)
1.500,- kr. for gps-ruter til rejsen

50% rabat for barn på ophold i ekstra seng 0-10 år
50% rabat for børn på halvpension 0-10 år

Rejsen inkluderer som standard følgende ydelser:

Rejselængde:
13 dages rejse med frit valg på ankomstdato til første hotelovernatning.
Herefter ligger ruten fast som beskrevet her i rejseprogrammet.
Hvis du ønsker at ekstra overnatninger på ruten, er det muligt iht. tillægsovernatninger på prislisten. Kontakt os for samtale om mulighederne.


Ophold:

• 13 overnatninger dvs. 12 dages rejse
• Overnatning pr. person i delt dobbeltværelse med bad og toilet og tv


Forplejning:

• Morgenmad


Aktiviteter/udflugter/seværdigheder:
• 4 færgeoverfarter for personer (tilvalg af bil eller mc)
• Forslag til seværdigheder på ruten


Diverse:

• Skatter og afgifter
• Dansk moms

Rejsen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, evt. parkeringsomkostninger, evt. vejafgifter (Trondheim, kun bil) evt. færgeoverfarter til/fra Norge, frokost og aftensmad (aftensmad kan tilkøbes), drikkevarer, evt. afbestillings- og rejseforsikring.

Billede eksempler fra rejsen.
Nærværende billeder er fra nogle af vores rejser i områderne, denne rejse går til. Nogle af billederne er taget af Henrik Tang, Motour.dk. Andre billeder er stillet til rådighed af Visitnorway.com og Innovasjon Norge, Visit Sweden samt Visit Finland.