Fra 4 dage og 3 nætter

Inkluderet i rejsen:


  • 4-stjernet hotel i hjertet af Harzen
  • Ekstraordinært stor morgenmadsbuffet med champagne og laks
  • Fri adgang til swimmingpool, sauna, dampbad, udendørs swimmingpool, indendørs hvilerum
  • Dejlig wellness-afdeling
  • Moms og lokale afgifter


Tilvalgsmuligheder:

  • Mulighed for ekstra overnatninger
  • Tilvalg af halvpension
  • Tilvælg gps-ruter og nyd ruten og de dejlige udflugter, som Motour.dk har lagt for dig
  • Mulighed for at kombinere rejsen med andre destinationer

Se specifikationen af rejsens indhold, rejseforløb, udflugts oplevelser, landkort og priser for rejsen her på siden.

Der er frit valg på rejseperiode. Du skal blot angive ankomstdagen på første hotel, så tilrettelægger Motour.dk rejsen efter dette.

Kontakt gerne Henrik Tang direkte på tlf. 28262266 for spørgsmål. Henrik har lavet kør selv rejserne hos Motour.dk de sidste 14 år.

Fra kr. 1.995,- pr. person inkl. morgenmad

Bestil rejsen herTyskland, Harzen, 4 stjernet hotel

4 dages rejse til Harzen med ophold på dejligt 4-stjernet hotel

Rejsen går til hjertet af Harzen, nærmer betegnet Braunlage, hvor vores dejlige 4-stjernede hotel ligger omgivet af dejlig natur og samtidig tæt på byen.

Her oplever I en skøn ferie med fokus på flot natur, udsigter og rigelige muligheder for udflugter, hvis I ønsker dette.

Mange af vores gæster vælger at holde 4 dages ferie i Harzen, eller forlænge rejsen med en nat eller to. Der er nok at opleve i dette flotte bakkede område.

Her er et lille udpluk af nogle af mulighederne, du kan opleve, når du bor i Harzen:

• Vandreture direkte fra hotellet
• Tag med liften op på Wurmberg, og nyd den skønne udsigt ved hotellet
• Pool og wellness på hotellet
• Skønne udflugter til nær og fjern fra 10 til 200 km afstand

Du vælger selv, om du vil gøre rejsen i bil eller på motorcykel.

Motour.dk tilrettelægger rejsen for dig, og du kan tilvælge gps-ruter, så det er let for dig at køre ruten.

Klik på fanen "Indkvartering og aktiviteter" for at se de mange muligheder for oplevelser på denne rejse.

Se de mange fine billeder, der bl.a. er fra indkvarteringen og området, som I bor i.

Kontakt gerne Henrik Tang direkte på tlf. 28262266 for spørgsmål. Henrik har lavet kør selv rejserne hos Motour.dk de sidste 14 år.

4 dages ophold i hjertet af Harzen i
skøn natur på dejligt 4-stjernet hotel.

Værelserne på Maritim Berghotel Braunlage er på ca. 25 m2. Værelserne er pæne og hyggeligt indrettet med separat bad eller bruser eller badekar, wc, telefon, satellit-tv og balkon. Der er udsigt fra værelserne enten mod skoven ved det 1.000 meter høje bjerg Wurmberg eller mod Braunlage by. Adgang til gratis trådløst internet på alle værelser.

Hotellet er et klassisk 4-stjernet hotel bygget i 1970'erne og byder på en dejlig ramme for et ferieophold. Her er den største swimmingpool, som du vil se på et hotel. Dejlig udsigt til swimmingpoolen fra 1. etage på hotellet ved baren. 

Hotellet byder tillige på en fin wellness-afdeling med forskellige behandlinger og naturligvis fri adgang til sauna og dampbad.

Hotellet har en meget flot morgenbuffet med lune retter, champagne og laks og naturligvis alt, hvad der hører til et godt morgenbord.

Hotellet byder tillige på muligheden for tilvalg af aftensmad. Der bydes på 3-retters middag eller buffet. Se tilvalgsprisen i prislisten.

Hotellet har dejlige opholdslokaler, en pub og en dejlig terrasse.

Her fra hotellet er der rigtig gode vandremuligheder, og fra hotellet er der ca. 400 meter til centrum af Braunlage. Her er der et rigt handelsliv med gode butikker, hyggelige restauranter, caféer og konditorier og barer. Byen er kendt for et godt og aktivt aftenliv.

Kort præsentation af oplevelser, udflugter og aktiviteter på denne rejse:

Rejsen til Harzen kan planlægges hele året, og Motour.dk har haft mange gæster i Braunlage i tidens løb.

Fra Braunlage er der mange muligheder for udflugter, og byen ligger ved den historiske grænsedragning mellem det gamle Øst- og Vesttyskland. I dag kaldes området, hvor grænsen og hegnet var for "Det grønne bælte" og er et yndet udflugtsmål.

Fra Braunlage er der også kort afstand til det kendte bjerg Bloksbjerg, hvortil man kan tage op med den kendte smalsporsbane eller hestevogn.

I hele Harzen er der mange spændende naturlige udflugtsmål såvel som seværdigheder. Her er skønne ruter gennem skovene og historiske seværdigheder, f.eks. grænselandsmuseer, skønne byer med hundredvis af bindingsværkshuse og store Bismarck-statuer samt utrolige veje og udsigter.

Vær opmærksom på, at dette blot er et lille og overskueligt overblik over nogle af mulighederne på denne rejse.

Motour.dk vil sammen med de sidste rejsepapirer, I får tilsendt, sende oplysninger, forslag og idéer til aktiviteter, udflugter og oplevelser på denne rejse. Vi gør meget ud af at give vores gæster de personlige tips og idéer, som vi har erfaret gennem mange år på destinationen. Derved får din rejse også et mere personligt præg, og du får rejseoplevelser, som andre normalt ikke vil opleve.

• Det østlige Harzen med f.eks. Werningerode og Osterode
• Den skønne smalsporsdamptogsbane, der kan benyttes som udflugtsmål. Udflugt til f.eks. Bloksbjerg eller nogle af de gamle østtyske byer.
• Dejlige veje til og i Harzens nationalpark
• Besøg ved nogle af de store opdæmmede søer
• Besøg i de kendte malm- og sølvminer i hele Harzen
• Små lokale veje med meget begrænset trafik til byer med spændende 18% stigninger/nedkørsler
• Fantastiske bjergveje i det centrale Harzen
• Besøg i hyggelige middelalderbyer som fx. Goslar, Quedlingburg, Clausthal-Zellerfeld og Wernigerode med spændende handelsliv og gode caféer og restauranter
• Besøg også byen Einbeck, den historiske øl- og bindingsværksby, hvor den stærke Böck-øl brygges
• Lokale arrangementer som f.eks. markedsdage, middelalderarrangementer, rundvisning
• Oplev bad Harzburg - det bedste thermal-bad i Niedersachsen med 28-32 grader i både indendørs- og udendørsbad
• Dagstur til Hahnenklee med fine vandremuligheder
• Besøg i grænselandsmuseer ved de historiske grænsedragninger mellem Øst- og Vesttyskland

Glæd dig til en kør selv-rejse med Motour.dk.

Rejsens sværhedsgrad:
Dette er en kør selv-rejse, og derfor kan alle deltage. Bjergene og bakkerne kan køres i bil og på motorcykel.
Da rejsen er en kør selv-rejse, står du selv for transportmidlet på rejsen.

Udflugtsmulighederne på denne rejse går gennem de flotteste egne af Harzen, hvor landskaberne og vejene skifter mellem bakker og bjerge, skønne enge og marker og skove.

På destinationen er der rigtig gode muligheder for afslapning, vandreture, god forplejning og hygge og velvære på og fra det dejlige 4-stjernede hotel.

Motour.dk tilbyder sammen med de sidste rejseinformationer forslag til udflugter og seværdigheder, hvortil du selv kan planlægge din rute.

Du kan tillige vælge at tilkøbe gps-ruter fra Motour.dk, således at du kan følge fine ruter, der nøje er udvalgt til din rejse og dine ønsker om indhold på udflugter.

Det forventes, at du tænker på at servicere dit køretøj, således at det kan køre strækningen i løbet af rejsen.

Ved bestilling af rejsen såvel online som pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

Rejsens samlede længde:
Fra grænsen i Padborg til destinationen er der ca. 420 km, og udflugterne i Harzen kan gøres fra 10 til 200 km pr. dag, så du bestemmer selv det samlede antal rejsekilometer på denne rejse. Indenfor 50 km fra hotellet finder du de fleste seværdigheder og flotteste ruter. 

Antal deltagere:
Deltagerantallet bestemmer rejsedeltagerne selv. Vi tilrettelægger rejsen for individuelle og grupper, og da alt tilrettelægges efter kundernes ønsker, kan vi arrangere rejsen for det antal, I ønsker at være. Vi laver rejserne for enkelt rejsende, par, mindre og større grupper.

Indkvartering:
Se beskrivelsen af indkvarteringen her på siden.

Forplejning:
På denne rejse er der inkluderet morgenmadsbuffet.

Du kan tilvælge halvpension iht. angivelsen på prislisten.

Parkering ved hotellet:
Der er mulighed for at parkere i hotellets underjordiske garage for € 11,- pr. nat. Motour.dk informerer næremere om dette efter bestilling. 
Der kan tillige parkeres gratis ca. 150 meter fra indkvarteringen. 

Gps-ruter:
Hvis du ønsker at gøre brug af gps-ruter, er der mulighed for at købe færdiglavede ruter hos Motour.dk.

Motour.dk tilbyder gps-ruter til Garmin-gps. Du modtager ruterne som en gpd-fil, som du selv skal lægge ind på din gps og bruge der. Du kan ved brug af et gratis program konvertere ruten til f.eks. TomTom eller et andet format. Vær opmærksom på, at enkelte simple bil-gps'er ikke har kapacitet til at indlægge gpd-filer.

Ruterne er tilrettelagt fra din bopæl t/r med det mest ideelle ruteforløb for rejsen og de bedste udflugter, der tilrettelægges efter en nærmere samtale med dig. Se prislisten for pris.

Ekstra overnatninger på rejsen:
Motour.dk tilbyder muligheden for ekstra overnatninger på rejsen. Det giver dig en unik mulighed for at forlænge din rejse og opleve mere på rejsen. 

Ved bestilling angiver du blot, hvilke ekstra overnatninger du ønsker.

Forlængelse af ferien med andet rejsemål fra Motour.dk's rejseprogram:
Motour.dk tilbyder gerne muligheden for at tilrettelægge en forlængelse af jeres rejse. I kan fint kombinere dette ophold med ekstra rejseforløb på andre af vores destinationer. Dette kan gøres efter nærmere samtale med Motour.dk om jeres rejseønsker. Vi kan sagtens lave kortere ophold på andre rejser, så det passer med jeres rejseønsker.

Kontakt Motour.dk for en nærmere drøftelse af dette.

Seværdigheder på rejsen:
Motour.dk sender sammen med de sidste rejsepapirer forslag til oplevelser, seværdigheder og aktiviteter på rejsen. Her får du tillige Motour.dk's egne hemmelige tips til personlige oplevelser.

Rejse fra og til Danmark:
De rejsende tilrettelægger selv deres rejse fra Danmark og tilbage til Danmark. Afhængig af, hvor man bor i landet kan det være en fordel at benytte færge til og fra Tyskland. Der kan med fordel bestilles færgebillet i god tid med specielle rabatter online på rederiernes websites.

Kortmateriale:
Vi anbefaler rejsedeltagerne at anskaffe gode landkort for rejsen. Vi giver jer tips til dette, når I modtagere de sidste papirer.

Rejsemateriale inden afrejse:
I modtager senest 14 dage inden afrejse de sidste rejsepapirer med alle praktiske informationer for hele rejsen. I modtager alle informationer på e-mail. I dette materiale er der dokumenter til brug for udlevering til indkvarteringer, praktisk vejledning, links til seværdigheder på ruten såvel som evt. gps-ruter, hvis disse er valgt.

Afbestillings- og rejseforsikring:
Motour.dk tilbyder alle rejsende mulighed for at tilvælge afbestillings- og/eller rejseforsikring for den bestilte rejse. Du kan læse om disse muligheder under fanen INFO, hvor du også kan vælge direkte adgang til bestilling af afbestillings- og/eller rejseforsikring.

Ved bestilling af rejsen angiver du, at du har haft mulighed for at tilvælge afbestillings- og rejseforsikring.

Vær venligst opmærksom på, at afbestillingsforsikring senest skal vælges, når depositum betales for rejsen. Rejseforsikring kan bestilles indtil 5 dage inden afrejse.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i det angivne rejseprogram. Valuta beregnet pr. kurs 1/2 2020. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Billeder:
Nærværende billeder er fra nogle af vores rejser i områderne, denne rejse går til. Billederne er taget af Henrik Tang, Motour.dk.

Prisoversigt:

1.995,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad 4 dage 3 nætter
600,- kr. i tillæg for enkeltværelse 4 dage 3 nætter

Tilvalg: 
600,- kr. pr. person for ekstra overnatning på hotellet i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
650,- kr. pr. person for ekstra nat på hotellet i enkeltværelse inkl. morgenmad
600,- kr. pr. person for 3 x aftensmad (halvpension)
200,- kr. pr. person for 1 x ekstra aftensmad (halvpension) udover de 3 første nætter
120,- pr. nat for hund på værelset

1.000,- kr. for gps-ruter til rejsen


Tillæg for helligdage: 
150,- kr. pr. person og ophold i perioder med påske, pinse og kristi himmelfartsferie.


Fravalg:
550,- kr. i rabat pr. person ved 1 nat mindre ophold


Rejsen inkluderer som standard følgende ydelser:

Rejselængde:
4 dages rejse med 3 overnatninger og frit valg på ankomstdato til hotellet. 

Hvis du ønsker ekstra overnatninger på rejsen eller en kombination med andre rejser, er det muligt som angivet her på siden.

Ophold:
• 4 dages rejse med 3 overnatninger
• Ophold i værelse med bad, toilet og tv, balkon
• Fri adgang til swimmingpool, sauna og dampbad

Forplejning:
• Morgenmadsbuffet

Aktiviteter/udflugter/seværdigheder:
• Forslag til aktiviteter, udflugter og seværdigheder på rejsen
• Motour.dk's egne tips og personlige råd for en veltilrettelagt rejse med gode oplevelser

Diverse:
• Skatter og afgifter
• Dansk moms

Rejsen inkluderer ikke:
• Lokal turistskat € 2,8 pr. voksen pr. nat (betales direkte på indkvarteringen)
• Brændstof, lommepenge, evt. parkeringsomkostninger, 
• Evt. afbestillings- og rejseforsikring

Billede eksempler fra rejsen. Hotel- og værelses-billeder er fra indkvarteringen.
Yderligere billeder er fra nogle af Motour.dk's tidligere rejser til rejsemålet.
Alle billeder er taget af Henrik Tang, Motour.dk.