Fra 4 dage og 3 nætter

Inkluderet i rejsen:


 • Flot familiedrevet hotel
 • Morgenmadsbuffet
 • 3 retters middag/buffet og salatbuffet hver aften
 • Flotte moderne værelser 
 • Fri adgang til hotellets egen pool
 • Fri adgang til hotellets egen wellness afdeling
 • Moms og lokale afgifter


Tilvalgsmuligheder:

 • Mulighed for ekstra overnatninger
 • Tilvælg gps-ruter og nyd ruten og udflugter, som Motour.dk har lagt for dig

Se specifikationen af rejsens indhold, rejseforløb, udflugts oplevelser, landkort og priser for rejsen her på siden.

Der er frit valg på rejseperiode. Du skal blot angive ankomstdagen på første hotel, så tilrettelægger Motour.dk rejsen efter dette.

Kontakt gerne Henrik Tang direkte på tlf. 28262266 for spørgsmål. Henrik har lavet kør selv rejserne hos Motour.dk de sidste 14 år.

Fra kr. 2.650,- pr. person inkl. halvpension

Bestil rejsen herTyskland, Sauerland, 3 stjernet superior hotel

4 dages rejse til dejligt rejsemål i Tyskland. Kun 500 km fra grænsen. Flot indkvartering, personlig service og god forplejning - dejlige udflugtsmuligheder

Mulighed for at forlænge opholdet til meget rimelig pris

Rejsen går til Sauerland i Tyskland. I delstaten Nordrhein-Westfalen ligger det skønne bakkede område Sauerland. 

Motour.dk har haft mange rejser til Sauerland og fokus for rejserne er at der er dejlige landeveje, masser af bakker og bjerge op til 1.000 meters højde. Her er masser af flotte landeveje og masser af natur at køre i og opleve. Til sammenligning med f.eks. Harzen kører man 100 km længere og får et helt andet naturområde med bedre plads og en helt anderledes kultur. 

I byen hvor vores gæster bor er der et hyggeligt byliv, handelsgade og torv. Her er mange fine vandremuligheder og naturstier indenfor 300 meter fra hotellet. 

Hvis du vil opleve kultur på rejsen er der f.eks. fin mulighed for at besøge Bad Berleburg og slottet Wittgestein, hvor prinsesse Benedikte bor. Her kan du komme på rundvisning, hvis du har lyst. Motour.dk hjælper med dette, når du har bestilt rejsen. 

Her er et lille udpluk af nogle af mulighederne, du kan opleve:

 • Vandre muligheder direkte fra hotellet
 • Hyggerum og dejlig terrasse med udsigt
 • Fri adgang til hotellets egen swimming pool
 • Fri adgang til hotellets wellness afdeling
 • Du vælger selv, om du vil gøre rejsen i bil eller på motorcykel.

Motour.dk tilrettelægger rejsen for dig, og du kan tilvælge gps-ruter, så det er let for dig at køre ruten.

Klik på fanen "Indkvartering og aktiviteter" for at se de mange muligheder for oplevelser på denne rejse.

Se de mange fine billeder, der bl.a. er fra indkvarteringen og området, som I bor i.

Læs hele rejseprogrammet, og se tilvalgs-mulighederne her på siden.

Kontakt gerne Henrik Tang direkte på tlf. 28262266 for spørgsmål. Henrik har lavet kør selv rejserne hos Motour.dk de sidste 14 år.

4 dages ophold i Sauerland i skøn natur med halvpension

Kort præsentation af indkvarteringen:
Vores gode Hotel Nuhnetal i Winterberg er et 3-stjernet superior hotel, og det lever det rigtig fint op til.

Hotellet er privatejet og Motour.dk har arbejdet med Daniela og Peter, der ejer hotellet gennem mange år. Hotellet er de sidste år blevet moderniseret i alle værelser, i restaurant og opholdslokaler, reception og swimming pool og wellness. Her er tillige blevet bygget en dejlig udendørs terrasse.

Hotel Nuhnetal har moderne og flotte dobbeltværelser på 20-25 m2. Alle værelser har dusche, toilet og tv. Alle værelser er renoveret i gode kvalitetsmaterialer inden for de sidste år, så de er moderne og indbydende. 

Der er mulighed for et billigt enkeltværelsestillæg, ligesom vi kan tilbyde fine 3- og 4-sengs værelser.

Her er gode opholdsrum og en flot udsigt fra terrassen, ligesom der er en moderniseret bar. Gratis adgang til internet.

Værterne på Hotel Nuhnetal giver gerne forslag til hyggelige vandreture eller udflugter i områderne, ligesom du kan købe gps ruter fra Motour.dk til dejlige udflugter. 

Som gæst på Hotel Nuhnetal kan man nemt udnytte naturens mange muligheder, da der kun er 300 meter til de første vandrestier. Her ved Winterberg er der et stort skiområde om vinteren, og om sommeren benyttes skiområdet til mange forskellige aktiviteter, som man kan deltage i, f.eks. mountain bike, bob slæde, vandreture. Der er tillige et stort kurbad i byen, som man kan benytte, hvis hotellets faciliteter ikke er store nok.

Der er direkte ved hotellet gode parkeringsforhold og der er mulighed for garageplads for motorcykler på forespørgsel, ligesom der er mulighed for adgang til vand, hvis du kommer på motorcykel, og ønsker at vaske den.

Klik på fanen "Indkvartering og aktiviteter" for at se de mange muligheder for oplevelser i området!

Kort præsentation af oplevelser, udflugter og aktiviteter på denne rejse:
Her i det flotte Sauerland er der mulighed for mange fine naturoplevelser og også kulturelle oplevelser, hvis du har lyst til dette. 

Motour.dk vil sammen med de sidste rejsepapirer, I får tilsendt, sende oplysninger, forslag og idéer til aktiviteter, udflugter og oplevelser på denne rejse. Vi gør meget ud af at give vores gæster de personlige tips og idéer, som vi har erfaret gennem mange år på destinationen. Derved får din rejse også et mere personligt præg, og du får rejseoplevelser, som andre normalt ikke vil opleve.

Her er lidt af mulighederne for aktiviteter og seværdigheder, udflugter etc.:

• Vandreture direkte fra hotellet
• Bjergture til fods eller i dit eget køretøj
• Aktiviteter i Winterberg by, f.eks. leje af mountain bike, fat bike
• Flotte veje og bakker i skønt landskab - rigtig mange udflugts muligheder
• Sejlture på store opdæmmede søer
• Kørsel i bob bane - prøv sommer bobslæde
• Oplev lokale museer, f.eks. skiffer brud og museum
• Besøg vintersports museum i Winterberg
• Besøg hjemstavnsmuseum
• Besøg glasblæseri
• Besøg gamle bindingsværkshuse, bakelit museum, fabriks museer, bjergmuseum, jernbanemuseum
• Besøg til Bad Berleburg og slottet Wittgestein, hvor prinsesse Benedikte og hendes familie bor


Glæd dig til en kør selv-rejse med Motour.dk. Her får du de store rejseoplevelser.

Rejsens sværhedsgrad:
Dette er en kør selv-rejse, og derfor kan alle deltage, forudsat at man føler at kunne køre de 500 km der er til rejsemålet i Tyskland. Bakkerne og bjergene er ikke større eller vildere, end at de både kan køres i bil og på motorcykel. 
Da rejsen er en kør selv-rejse, står du selv for transportmidlet på rejsen.

Udflugtsmulighedene på denne rejse går til Sauerland der er en af de flotteste egne af Tyskland, hvor landskaberne og vejene skifter mellem bakker og bjerge, skønne enge og marker og skove.

På destinationen er der rigtig gode muligheder for afslapning, vandreture, dejlig forplejning og hygge på det gode hotel.

Motour.dk tilbyder sammen med de sidste rejseinformationer forslag til udflugter og seværdigheder, hvortil du selv kan planlægge din rute.

Du kan tillige vælge at tilkøbe gps-ruter fra Motour.dk, således at du kan følge fine ruter, der nøje er udvalgt til din rejse og dine ønsker om indhold på udflugter.

Det forventes, at du tænker på at servicere dit køretøj, således at det kan køre strækningen i løbet af rejsen.

Ved bestilling af rejsen såvel online som pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

Rejsens samlede længde:
Fra grænsen i Padborg til destinationen er der ca. 500 km, og udflugterne i Sauerland kan gøres fra 50 til 300 km pr. dag, så du bestemmer selv det samlede antal rejsekilometer på denne rejse.

Antal deltagere:
Deltagerantallet bestemmer rejsedeltagerne selv. Vi tilrettelægger rejsen for individuelle og grupper, og da alt tilrettelægges efter kundernes ønsker, kan vi arrangere rejsen for det antal, I ønsker at være. Vi laver rejserne for enkelt rejsende, par, mindre og større grupper.

Indkvartering:
Se beskrivelsen af indkvarteringen her på siden.

Forplejning:
På denne rejse er der inkluderet halvpension fra aftensmad på ankomstdag til morgenmad på afrejsedagen.

Gps-ruter:
Hvis du ønsker at gøre brug af gps-ruter, er der mulighed for at købe færdiglavede ruter hos Motour.dk.

Motour.dk tilbyder gps-ruter til Garmin-gps. Du modtager ruterne som en gpx-fil, som du selv skal lægge ind på din gps og bruge der. Du kan ved brug af et gratis program konvertere ruten til f.eks. TomTom eller et andet format. Vær opmærksom på, at enkelte simple bil-gps'er ikke har kapacitet til at indlægge gpd-filer.

Ruterne er tilrettelagt fra din bopæl t/r med det mest idéelle ruteforløb og skønneste udflugter for rejsen, der tilrettelægges efter en nærmere samtale med dig. Se prislisten for pris.

Ekstra overnatninger på rejsen:
Motour.dk tilbyder muligheden for ekstra overnatninger på rejsen. Det giver dig en unik mulighed for at forlænge din rejse og opleve mere på rejsen. 

Ved bestilling angiver du blot, hvilke ekstra overnatninger du ønsker.

Forlængelse af ferien med andet rejsemål fra Motour.dk's rejseprogram:
Motour.dk tilbyder gerne muligheden for at tilrettelægge en forlængelse af jeres rejse. I kan fint kombinere dette ophold med ekstra rejseforløb på andre af vores destinationer. Dette kan gøres efter nærmere samtale med Motour.dk om jeres rejseønsker. Vi kan sagtens lave kortere ophold på andre rejser, så det passer med jeres rejseønsker.

Kontakt Motour.dk for en nærmere drøftelse af dette.

Seværdigheder på rejsen:
Motour.dk sender sammen med de sidste rejsepapirer forslag til oplevelser, seværdigheder og aktiviteter på rejsen. Her får du tillige Motour.dk's egne hemmelige tips til personlige oplevelser.

Rejse fra og til Danmark:
De rejsende tilrettelægger selv deres rejse fra Danmark og tilbage til Danmark. Afhængig af, hvor man bor i landet, kan det være en fordel at benytte færge til og fra Tyskland. Der kan med fordel bestilles færgebillet i god tid med specielle rabatter online på rederiernes websites.

Kortmateriale:
Vi anbefaler rejsedeltagerne at anskaffe gode landkort for rejsen. Vi giver jer tips til dette, når I modtager de sidste papirer.

Rejsemateriale inden afrejse:
I modtager senest 14 dage inden afrejse de sidste rejsepapirer med alle praktiske informationer for hele rejsen. Du modtager alle informationer på e-mail. I dette materiale er der dokumenter til brug for udlevering til indkvarteringer, praktisk vejledning, links til seværdigheder på ruten såvel som evt. gps-ruter, hvis disse er valgt.

Afbestillings- og rejseforsikring:
Motour.dk tilbyder alle rejsende mulighed for at tilvælge afbestillings- og/eller rejseforsikring for den bestilte rejse. Du kan læse om disse muligheder under fanen INFO, hvor du også kan vælge direkte adgang til bestilling af afbestillings- og/eller rejseforsikring.

Ved bestilling af rejsen angiver du, at du har haft mulighed for at tilvælge afbestillings- og rejseforsikring.

Vær venligst opmærksom på, at afbestillingsforsikring senest skal vælges, når depositum betales for rejsen. Rejseforsikring kan bestilles indtil 5 dage inden afrejse.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i det angivne rejseprogram. Valuta beregnet pr. kurs 1/2 2020. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Billeder:
Nærværende billeder er fra nogle af vores rejser i områderne, denne rejse går til. Billederne er taget af Henrik Tang, Motour.dk.

Prisoversigt:

2.650,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og aftensmad 4 dage 3 nætter
550,- kr. i tillæg for enkeltværelse 4 dage 3 nætter

Tilvalg: 
750,- kr. pr. person for ekstra overnatning på i delt dobbeltværelse inkl. halvpension
850,- kr. pr. person for ekstra nat på hotellet i enkeltværelse inkl. halvpension
800,- kr. for gps-ruter til rejsen


Tilkøb af mellemovernatning på ud- og/eller hjemrejse:

650,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse med morgenmad
300,- kr. i tillæg for enkeltværelse
130,- kr. i tillæg for aftensmad på mellemovernatningshotel 

Rejsen inkluderer som standard følgende ydelser:

Rejselængde:
4 dages rejse med 3 overnatninger og frit valg på ankomstdato til hotellet. 

Hvis du ønsker ekstra overnatninger på rejsen eller en kombination med andre rejser, er det muligt som angivet her på siden. Kontakt rejsebureauet.

Ophold:
• 4 dages rejse med 3 overnatninger
• Ophold i værelse med bad, toilet, tv 

Forplejning:
• Morgenmadsbuffet
• Aftensmad med 3 retter som menuvalg/salatbuffet

Aktiviteter/udflugter/seværdigheder:

 • Vandre muligheder direkte fra hotellet
 • Fri adgang til indendørs pool
 • Fri adgang til hotellets wellness afdeling
 • Forslag til aktiviteter, udflugter og seværdigheder på rejsen
 • Motour.dk's egne tips og personlige råd for en veltilrettelagt rejse med gode oplevelser

Diverse:
• Skatter og afgifter
• Dansk moms

Rejsen inkluderer ikke:
• Lokal turistskat € 2,5 pr. voksen pr. nat (betales direkte på indkvarteringen)
• Brændstof, lommepenge, evt. parkeringsomkostninger, 
• Evt. afbestillings- og rejseforsikring

Billede eksempler fra rejsen. Hotel- og værelses-billeder er fra indkvarteringen.
Yderligere billeder er fra nogle af Motour.dk's tidligere rejser til rejsemålet.
Alle billeder er taget af Henrik Tang, Motour.dk.