Onsdag 24. juni til mandag 29. juni 2020.

  • Få pladser tilbage

Inkluderet i rejsen:

  • 5 overnatninger i delt dobbeltværelse i dejlig feriehytte tæt ved banen, hvor MotoGP løbet køres
  • Parkering lige udenfor feriehytten
  • Tribunepladser til MotoGP finalen søndag 28/6
  • Spændende udflugter i området og besøg i Assen by
  • Turleder på motorcykel

Se specifikationen af indholdet, rejseforløb og priser for rejsen her til højre.

Kr. 5.650,-

Bestil rejsen herDutch TT Moto GP, Assen 24-29/6 2020

Oplev finalen i Dutch MotoGP på Assen TT Circuit i 2020
Nu har du chancen for at opleve verdenseliten indenfor motorcykelræs - turen går til Assen TT Circuit i Holland og MotoGP finaleløbet 28/6 2020.
Motour har tidligere arrangeret rejser til Dutch MotoGP i 15 år i træk, og efter en pause starter vi nu igen med en lille tur med 5 deltagere. Bliver det populært - hvad vi stærkt regner med baseret på tidligere erfaringer - vil arrangementet blive udvidet.

Løbet er ikonisk, og der er fart og drama for alle pengene - typisk kommer kørerne ind til den sidste chikane med + 200 km/t, og hastighedsrekorden på banen er 319 km/t...!

Fra din plads på den berømte Geert Timmers tribune har du den allerbedste udsigt til løbet.

Vi bor i en dejlig feriehytte med alle faciliteter inklusiv internet i et stort feriecenter nær banen, og i dagene op til finalen kører vi udflugter, ser på Assen by og tager måske en tur ud til banen og ser på træningen.

Er du til motorløb kombineret med hyggelige motorcykeludflugter, er det dette turen for dig.

Rejseperiode: Onsdag 24. til mandag 29. juni 2020.

Denne rejse er lidt løsere organiseret end Motours øvrige rejser med turleder. Vi bor i en fælles feriehytte i et feriecenter, hvor der er rigtigt meget at se, høre på og underholde sig med, og udover de planlagte udflugter har gæsterne gode muligheder for selv at bestemme, hvad man ønsker at se og foretage sig - på egen hånd eller sammen med andre.
Måske vil man se MotoGP træningen, måske køre en improviseret tur ind til Assen by eller noget helt tredje - man bestemmer selv.
Der er ingen faste spisetider, men gode muligheder for sammen at købe ind i det nærliggende supermarked og selv tilberede måltiderne i feriehyttens køkken.
Der er selvfølgelig også gode muligheder for at spise i og omkring feriecentret og i Assen by.

1. Rejsedag. Onsdag 24. juni 2019. Ca. 460 km.
Denne dag er første rejsedag og dermed også dagen, hvor gæsterne ankommer til feriecentret.
Da rejsedeltagerne kommer fra hele landet, skal man selv køre direkte til feriecentret nær Assen TT Circuit.
Fra grænsen ved Padborg er der ca. 470 km til Assen, fra Puttgarden ca. 450 km ad motorveje.

Turlederen er i feriecentret fra ca. kl. 17, idet han ankommer direkte fra en anden Motour rejse i Østrig.

Sammen med de sidste rejsepapirer, som rejsedeltagerne modtager ca. 14 dage inden afrejse, er en deltageroversigt, så der er mulighed for at følges ad efter nærmere og individuel aftale.
Turlederen byder velkommen og fortæller praktisk om rejsen og de kommende dage.
Herefter er der tid til at lære hinanden at kende og snakke om de kommende dages oplevelser. 

2. Rejsedag. Torsdag  25. juni 2020. Ca. 200 km.
Efter morgenmad (som man kan spise sammen eller på egen hånd, som man har lyst til) sadler vi op kl. 10 og kører ud på en dejlig udflugt til Drenthe regionen.
Her er smukt og meget anderledes end i Danmark. Ruterne er lagt efter, at der primært køres på bi- og hovedveje. Du ser de store frugtbare engarealer og de mange kvæggårde, der stadig har køer på græs. Der køres naturligvis også langs mange af de kendte hollandske kanaler og store søer.
Vi holder en kaffe/strække-ben pause og kører derefter ad andre veje tilbage til feriecentret. Turen er på i alt ca. 150 km.
Efter hjemkomst og afslapning kører vi til et dejligt steakhouse ca. 50 km fra vores hytte og spiser aftensmad. Nogle vil måske herefter køre en tur ind til Assen by, andre vælger at køre tilbage til feriecentret og nyde aftenen dér.

3. Rejsedag. Fredag 26. juni 2020. Ca. 130 km.

Efter morgenmaden tager vi afsted på en ny tur - det første mål i dag er en spændende hollandsk by, hvor tiden nærmest har stået stille. Kvinderne går i gamle plisserede nederdele og bor i stråtækte huse - byen er nærmest et levende museum. Der er mange spændende ting at se på, og er man ude efter hollandske souvenirer, er man kommet til det rigtige sted. Efter en god pause her og måske en kop kaffe kører vi videre.
Vi skal nu besøge et sted i Holland, som giver stof til eftertanke - stedet, hvorfra tusindvis af jøder, sigøjnere og romaer blev sendt afsted med tog mod udryddelseslejrene Sobibor og Auschwitz. Stedet er blevet kaldt "The Foyer of Hell" og er ikke så kendt som de egentlige kz-lejre, men absolut et besøg værd - der er både et museum og et stort område, hvor man kan gå rundt og se resterne af de gamle bygninger og installationer.
Efter besøget her finder vi et sted at spise frokost og kører herefter tilbage til feriecentret.

4. Rejsedag. Lørdag 27. juni 2020. Ca. 60 km.
I dag går de af os, der har lyst, over og ser på MotoGP træningen på Assen TT Circuit (entré ca. 25 Euro) - men man kan også bruge dagen på egen hånd.
Sidst på eftermiddagen kører vi ca. 30 km til en dejlig restaurant og spiser aftensmad - herefter retur til vores indkvartering.

5. Rejsedag. Søndag 28. juni 2020. Ingen planlagt kørsel.
I dag er det MotoGP FINALEDAG! I dag afgøres det, hvem der er hurtigst på den 4.5 km lange bane, hvor hastighedsrekorden er godt over 300 km/t. Banen kaldes også "The Cathedral" på grund af sin lange historie, og der er plads til over 100.000 tilskuere.
Fra vores pladser på Geert Timmers tribunen har vi perfekt udsyn til kørerne, når de kommer ud af den sidste chikane og ud på opløbet - her har der mange gange været dramatik, og løbet er ofte blevet afgjort på netop denne strækning.
Der er store skærme opsat, så man kan følge løbet på de øvrige dele af banen.
Glæd dig til motorcykelrace i kongeklassen - MotoGP!

 

6. Rejsedag. Mandag 29. juni 2020. Ca. 460 km.
Idag er hjemrejsedag, og gæsterne kører mod Danmark efter nogle dejlige dage i Holland. Turlederen skal videre fra Assen til en anden rejse og kan derfor ikke følges med gæsterne hjemad, men han kommer gerne med tips til en lidt sjovere og underholdende vej hjem, hvis man ikke ønsker alt for megen motorvejskørsel.

Sværhedsgrad:
Alle kan deltage på rejsen, idet den er tilrettelagt således, at alle skulle kunne følge med og klare de fine dagsture. Den længste dagsetape er fra Danmark til feriehytten på den første rejsedag, og det kan alle klare, alternativt vælge en overnatning på vejen.
Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb og forholder dig sagligt til dagsruternes længde og typen af ruter, som vi skal køre, inden du bestiller rejsen.

Hvis du kører på en motorcykel, der er ældre end 1980, og som måske ikke er vant til at blive kørt flere dage i træk, skal du være helt sikker på, at din maskine kan klare rejsen. At man kører på en ældre motorcykel er ingen hindring for at deltage, men det er vigtigt, at rejsedeltagerne forstår, at en god rejsegennemførelse også kræver, at deltagerne forstår vigtigheden af at være en harmonisk del af trafikken og derved have fokus på sikkerheden. Din motorcykel skal naturligvis overholde de gængse støjkrav og være godkendt. I Tyskland er der krav om kørsel med originale udstødninger eller TÜV godkendte eftermonterede udstødninger. Dæk må ikke være ældre end 4 år.

Motorcykler under 450 ccm3, såkaldte "kineser-motorcykler" eller scootere kan ikke deltage på rejsen.

Du skal være erfaren motorcyklist og vant til at køre fællestur sammen med andre motorcyklister. Hvis du ikke er så vant til at køre fællestur med andre, bør du ringe til Motour.dk og lige tale med Anders eller Henrik om dette. Normalt skal turlederen nok hjælpe dig med at lære fællestursteknikken at kende, så du ved, hvordan det foregår. Det er ikke svært, men det kræver, at du er en erfaren motorcyklist og vant til at køre i trafikken.

Den længste udflugt på rejsen er turen fra grænsen ved Padborg til feriehytten og er på ca. 465 km. Vi gør meget ud af at tilrettelægge dagenes forløb, og de angivne dagsstrækninger er faktuelle kilometer. Det betyder også, at hvis en deltager hellere vil vælge at køre motorvej, så er man velkommen til at gøre det på egen hånd.

Det er absolut nødvendigt at følge den almindelige trafikrytme, for ellers vil det gå ud over sikkerheden på rejsen, og på en Motour.dk-rejse er der altid fokus på sikkerheden, og derfor er vores turleder naturligvis altid på motorcykel sammen med gæsterne.

Ved bestilling af rejsen såvel online som pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

Rejsens samlede længde:
Sammenlagt fra Padborg t/r bliver der kørt ca. 1355 km på 6 dage.

Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene?:
På denne rejse er man indkvarteret i en dejlig 6-personers feriehytte tæt ved banen, og man sover i delt dobbeltværelse med en anden gæst.
Du får en oversigt over deltagere og værelser i de sidste papirer, som du modtager 14 dage inden afrejse.

Antal deltagere:
Vi har gennem 15 år arrangeret ture til Dutch TT og genoptager nu efter en pause disse rejser. Vi forventer, at denne tur bliver starten på en ny serie af spændende rejser til Dutch TT, men vi starter stille op, og det betyder, at antallet af deltagere på denne tur er begrænset til 5 heldige motorcyklister.

Turleder:
Gæsterne kører selv til feriecentret og mødes dér med turlederen ca. kl. 17 på den første rejsedag.

Turlederen sørger for alt praktisk på rejsen, og kører forrest på alle udflugter. 
Turlederen har lagt rejseplanen og fundet de gode ruter og pausesteder. Vores turledere er erfarne motorcyklister og vant til at rejse på motorcykel.
Vores turledere er ikke guider, men turledere, og sørger for alt praktisk og informativt under rejsen. Turlederen er ikke en guide, der fortæller alt om historie, bygningers struktur og byggeteknik såvel som konge- og kejserrækker, men turlederne fortæller om praktiske ting og de erfaringer og den historie, de har forberedt sig på til rejsen, og står til rådighed omkring alt praktisk, check ind/ud og praktiske informationer omkring hver dags udflugter.

Turleder:
Turleder på denne tur er Anders Andersen.
Anders har kørt motorcykel siden 2010 og har haft flere forskellige motorcykler; han kører idag Yamaha XTZ 1200 Super Ténéré. Anders er halvt norsk og har derfor kørt en del i Norge, men han har også kørt meget i Danmark, Sverige og Tyskland. Death Valley på Harley i USA har han også prøvet. Han har været turleder på Motour.dks ture til Rügen, Mosel, Normandiet og Østrig tidligere i år.
Anders har været nogle dage i Holland inden gæsterne ankommer, og har derfor haft tid til at se områderne an og køre nogle af udflugterne, der køres i år. Anders har siden 15.10.19 været indehaver af Motour.dk.
Anders tager sig af det praktiske under opholdet og udflugterne.

Indkvartering:
På denne rejse benytter vi en feriehytte med plads til 6 personer i 3 værelser og alle faciliteter som toilet, bad, køkken med mikroovn og køleskab, tv, internet, terrasse, stor spiseplads m.m.

Rejsemateriale inden afrejse:
Alle rejsedeltagere modtager senest 14 dage inden afrejse de sidste rejsepapirer med alle praktiske informationer for hele rejsen. Der medsendes tillige en simpel deltageroversigt, så der er mulighed for at tage kontakt med de andre rejsende. Ved tilmelding til rejsen accepterer du, at Motour.dk kan angive dit navn, din hjemby og dit telefonnummer på deltageroversigten, der udsendes med de sidste rejsepapirer.


Afbestillings- og rejseforsikring:
Motour.dk tilbyder alle rejsende mulighed for at tilvælge afbestillings- og/eller rejseforsikring for den bestilte rejse. Du kan læse om disse muligheder under fanen INFO, hvor du også kan vælge direkte adgang til bestilling af afbestillings- og/eller rejseforsikring.

Ved bestilling af rejsen angiver du, at du har haft mulighed for at tilvælge afbestillings- og rejseforsikring.

Vær venligst opmærksom på, at afbestillingsforsikring senest skal vælges, når depositum betales for rejsen. Rejseforsikring kan bestilles indtil 5 dage inden afrejse.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. programplaner samt valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 1/11 2018. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

Henrik Tang fra Motour.dk har taget de fleste af billederne på denne side.

Prisoversigt:

5.650,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse i feriehytte
(Der er ikke mulighed for enkeltværelse)  

Prisen inkluderer:

Rejselængde og forplejning:
• 6 dages rejse
• 5 overnatninger i delt dobbeltværelse i feriehytte med bad og toilet, tv og internet, tæt ved banen

Aktiviteter/udflugter:
• Billet til Geert Timmer tribunen på finaledagen 28/6
• Alle udflugter
• Turleder på motorcykel fra Motour.dk

Diverse:
• Lokale skatter, turistskat, moms og afgifter
• Afgift til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge, drikkevarer og fortæring
• Evt. parkeringsomkostninger (pt. ingen kendte)
• Adgang til at overvære træningen
• Evt. afbestillings- og rejseforsikring (se nærmere under info for tilvalg)

Object reference not set to an instance of an object.

4 video afsnit fra Motour.dk's rejse til Dutch TT med MC Eventyr. Se de 4 afsnit og få et godt indtryk af motorløbet.