Så er der nyt om 2021 sæsonen:
De første rejser i 2021 er ved at blive forberedt, og i den første del af sæsonen vil der være fokus på det, man kunne kalde "de nære rejsemål" - mere præcist Sydsverige, Vestdanmark og Østdanmark. I den nuværende Corona situation er det naturligt at opdage (eller måske genopdage) steder og områder, der ligger tæt på. En del kunder har efterspurgt dette - og heldigvis er der masser af indbydende veje at sno sig på og spændende steder at besøge.

Tre nye rejser:

Følgende nye Motour.dk rejser er under forberedelse:


Sydsverige og Öland: torsdag 29/4 - søndag 2/5 2021 (i forbindelse med Store Bededag):
Denne rejse starter og slutter ved et fælles mødested på det østlige Sjælland. Der køres ad de skønne sydsvenske landeveje til Öland, med tre overnatninger på et rigtig dejligt hotel. Dagsture med kørsel i det smukke Sydsverige og besøg på spændende steder.

Danmark Vest: torsdag 13/5 - søndag 16/5 (i forbindelse med Kristi himmelfarts dag):
Denne rejse starter og slutter på et fælles mødested centralt på Sjælland. Ruten går via Vestsjælland - Sydfyn - Sønderjylland - Midt/Østjylland og tilbage over Fyn. Masser af mc kilometer krydret med steder, der er værd at besøge.

Danmark Øst: fredag 21/5 - mandag 24/5 (i forbindelse med pinsen):
Denne rejse starter på et fælles mødested på Fyn og går via Lolland-Falster og Sjælland tilbage til et sted på Vestsjælland, hvor turen slutter. Også her kørsel på smukke veje, iblandet stop og pauser ved forskellige seværdigheder.

Disse rejser vil inden årets udgang blive beskrevet i detaljer og gjort tilgængelige for booking på motour.dk .

Skulle Udenrigsministeriet fraråde en rejse til et bestemt område pga Corona, får man naturligvis - fuldstændigt som det skete i 2020 sæsonen - alle sine penge tilbage.