Lørdag 8/7 - søndag 16/7 2023 UDSOLGT

  • Udsolgt

Inkluderet i rejsen:

  • 9 dages rejse med 8 overnatninger
  • Morgenmadsbuffet
  • 2-retters middag eller buffet hver aften
  • 2 Turledere på motorcykel
  • Alle udflugter

Se specifikationen af indholdet, rejseforløb og priser for rejsen her til højre.

 

 

Fra 8.995,-



Tyskland og Polen lørdag 8/7 - søndag 16/7 2023 AFVIKLET.

Rejse til Tyskland og Polen - 9 dage med 8 overnatninger.
Motour.dk har sat en ny spændende rejse sammen. Den starter på et mødested nær Rostock i søndag 8/7 kl. 12. Herfra kører vi til Stralsund, Stettin, Poznan, en lille by sydvest for Potsdam og endelig til det sidste overnatningssted lidt vest for Lübeck, hvor turen slutter søndag 16/7.
Klik eventuelt på de enkelte dage på kortet under for at se de steder, der skal overnattes.
Der er to turledere med, men kun 10 deltagerpladser, så der er lagt op til en rigtig hyggelig tur i en mindre gruppe.

I rejsen er følgende inkluderet:
• 8 overnatninger på 5 hoteller
• Halvpension med morgenmad og 2-retters aftensmad eller buffet
• To turledere på motorcykel sammen med gæsterne
• Alle udflugter

Se det detaljerede program under "Rejseforløb. Deltagerantallet er på denne rejse begrænset til 10.
Billederne på præsentationen er dels fra hotellerne på rejsen, fra lokale turistbureauer og fra andre rejser i de pågældende lande.

Ændringer i dagsprogrammerne kan forekomme.

 

Rejseperiode: lørdag 8. juli  til søndag 16. juli  2023. De angivne køredistancer er omtrentlige.

Generelt om pauser og frokost:
Der holdes jævnligt strække-ben pauser på turene. Der er ikke indlagt en decideret lang frokost med bordbestilling et bestemt sted, men der vil altid være steder undervejs, hvor man kan købe mad. Desuden tilbyder hotellerne ofte muligheden for at bestille en madpakke aftenen før, som man kan tage med på næste dags tur.

1. rejsedag. Lørdag 8.juli  2023. Ca. 250 km.
Vi mødes på en tankstation lidt syd for Rostock i søndag 8/7 kl. 12. Herfra kører vi ud på det smukke Rügen, inden vi checker ind på et hyggeligt hotel i centrum af den fine gamle hansestad Stralsund, hvor vi også spiser aftensmad sammen.

2. rejsedag. Søndag 9. juli 2023. Ca. 210 km.
Fra Stralsund til Stettin, med besøg på et spændende slot fra det 13. århundrede undervejs. Overnatning og aftensmad på et hyggeligt hotel i Stettin, hvor der er adgang til swimmingpool.

3. rejsedag. Mandag 10. juli  2023. Ca. 150 km.
Lokal udflugt ud fra Stettin. Vi skal mod nordøst og besøge et udendørs vikingemuseum om formiddagen. Om eftermiddagen bliver der mulighed for at slappe af og eventuelt slentre lidt rundt i byen. Fælles aftensmad på hotellet.

4. rejsedag. Tirsdag  11.juli 2023. Ca. 270 km.
Fra Stettin mod sydvest til Poznan gennem det polske landskab, med stop passende steder undervejs. Overnatning og aftensmad på hyggeligt centralt hotel i Poznan.

5. rejsedag. Onsdag 12. juli 2023. Ca. 150 km.
Lokal udflugt ud fra Poznan til et lille motorcykelmuseum, der forhåbentlig har åbent - ellers finder vi på noget andet.
Fælles aftensmad på hotellet.

6. rejsedag. Torsdag 13. juli 2023. Ca. 350 km.
Fra Poznan til en lille hyggelig by sydvest for Berlin.  På vejen besøger vi enten et spændende bunkermuseum eller en slotsruin med landskabspark og orangerie. Checkin og aftensmad på et idyllisk landhotel sydvest for Berlin.

7. rejsedag. Fredag  14. juli 2023. Ca. 150 km.
Besøg i en spændende historisk park med gamle ruiner og mulighed for at komme på "trækronetur",
dvs. gå rundt i et stisystem, der er bygget i trætopshøjde.
Eftermiddagsudflugt til villaene ved Wannsee, hvor Wannseekonferencen fandt sted i 1942.
Fælles aftensmad på hotellet.

8. rejsedag. Lørdag 15. juli 2023. Ca. 325 km
.
Vi køer til vores sidste overnatningssted i Zarpen nær Lübeck. Vi skal besøge et spændende DDR museum undervejs.
Aftensmad og overnatning i et rigtigt charmerende "Gasthaus".

9. rejsedag. Søndag 16. juli 2023 .
Tak for turen og hjemrejse.


Ændringer i dagsprogrammerne kan forekomme.

 

Sværhedsgrad:

Du har erfaring som motorcyklist og respekterer de regler, der er for at køre fællestur sammen med andre motorcyklister. Du skal ikke være racerkører, men på den anden side smile, når vejen svinger. Hvis du ikke er så vant til at køre fællestur med andre, bør du ringe til Motour.dk og lige tale med Anders om dette. Han forklarer gerne fællestursteknikken, så du ved, hvordan kørslen foregår - det er ikke svært. Se også fanen "Om kørslen" i hovedmenuen på www.motour.dk.

Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb og forholder dig til dagsruternes længde og typen af ruter, som vi skal køre, inden du bestiller rejsen.
Den længste lokale dagstur  på rejsen er på ca. 350 km.

Hvis du kører på en ældre motorcykel, som måske ikke er vant til at blive kørt flere dage i træk, skal du være sikker på, at den kan klare turen. For alle gælder det, at motorcyklen skal overholde de gældende støjkrav og være godkendt. Det er vigtigt, at bremser, styretøj, lys, kølesystem, olie, dæk og kæde er iorden.

Motorstørrelsen på motorcyklen er ikke afgørende, men den skal ubesværet kunne følge med til både motorvejs- og landevejstempo, også  med din oppakning og eventuel bagsædepassager; det er nødvendigt at kunne følge den almindelige trafikrytme.

Scootere kan ikke deltage på rejsen.

Ved bestilling af rejsen såvel online eller pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

Rejsens samlede længde:
Sammenlagt bliver der kørt ca. 1800 km på de 8 udflugtsdage. Hertil skal du lægge rejsen til mødestedet 8/7 og hjemrejsen fra det sidste overnatningssted 16/7..

Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene?:
Hvis du ikke har nogen at rejse med, forsøger Motour.dk gerne at hjælpe med, at du får en at bo sammen med. Vi forsøger at sammensætte de rejsende, således, at man - hvis man rejser alene - naturligvis bor sammen med en af samme køn. Hvis der rejser et ulige antal, der ønsker at dele dobbeltværelse/lejlighed, vil den sidste, der bestiller være nødsaget til at tilkøbe enkeltværelse på hotellet.

Du får en oversigt over deltagere og værelser i de sidste papirer, som du modtager ca.  1 uge inden afrejse.

Antal deltagere:
Der er plads til 10 deltagere på rejsen.

Turledere:
Turlederne møder gæsterne på mødestedet på den første rejsedag.De sørger for alt praktisk på rejsen, og kører forrest på alle udflugter. De har lagt rejseplanen og fundet de gode ruter og pausesteder, og de er erfarne motorcyklister og vant til at rejse på to hjul.

Turledere:
Turleder
på denne tur er Anders Andersen.
Anders har kørt motorcykel siden 2010 og har haft flere forskellige motorcykler; han kører idag Yamaha XTZ 1200 Super Ténéré. Anders er halvt norsk og har derfor kørt en del i Norge, men han har også kørt meget i Danmark, Sverige og Tyskland. Death Valley på Harley i USA har han også prøvet. Han har været turleder på Motour.dks rejser til Mosel, Harzen, Rügen og Telemark i 2020, og på rejserne Danmark Vest, Danmark Øst, Motour.dk Overnite,  Tyskland/Luxembourg og Norge / Telemark i 2021, og på rejserne til Tyskland, Tjekkiet og Østrig 2022.
Anders er  indehaver af Motour.dk og står for hele arrangementet og alt det praktiske før og under hele rejsen.
Hjælpeturleder er Anne Elsborg, som kører Honda NC750 XAD. Anne har kørt meget mc i Europa og har taget diverse køretekniske kurser. Hun har været med på adskillige af Motours tidligere rejser.

Turlederne er ikke historikere eller turistguider, men de har selvfølgelig forberedt sig og fortæller de vigtigste ting om de steder, der besøges.

Indkvartering:
På denne rejse bor vi på 5 forskellige hoteller, dvs. på 3 af overnatningsstederne har vi to overnatninger.

Rejsemateriale inden afrejse

Alle rejsedeltagere modtager ca. 1 uge inden afrejse de sidste rejsepapirer med alle praktiske informationer for hele rejsen. Der medsendes tillige en simpel deltageroversigt, så der er mulighed for at tage kontakt med de andre rejsende. Ved tilmelding til rejsen accepterer du, at Motour.dk kan angive dit navn, din hjemby og dit telefonnummer på deltageroversigten, der udsendes med de sidste rejsepapirer.

Afbestillings- og rejseforsikring:
Motour.dk tilbyder alle rejsende mulighed for at tilvælge afbestillings- og/eller rejseforsikring for den bestilte rejse. Du kan læse om disse muligheder under fanen INFO, hvor du også kan vælge direkte adgang til bestilling af afbestillings- og/eller rejseforsikring.

Ved bestilling af rejsen angiver du, at du har haft mulighed for at tilvælge afbestillings- og rejseforsikring.

Vær venligst opmærksom på, at afbestillingsforsikring senest skal vælges, når depositum betales for rejsen. Rejseforsikring kan bestilles indtil 5 dage inden afrejse.

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. programplaner samt valutaændringer.
Valutakurser pr. november 2022 er benyttet. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

 

 

 

Prisoversigt:

Ophold hotel:
8.995,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
   600,- kr. i enkeltværelses tillæg

 Prisen inkluderer:
• 9 dage, 8 overnatninger
• Halvpension med aftensmad på ankomstdagen og morgenmad på hjemrejsedagen
• Parkering ved hotellerne

Aktiviteter/udflugter inkluderet:
• Alle udflugter
• To turledere på motorcykel fra Motour.dk

Diverse:
• Lokale skatter, turistskat, moms og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge og frokost
• Drikkevarer
• Evt. parkeringsomkostninger andre steder end ved hotellerne
• Entréer til seværdigheder og museer
• Vejafgifter, vignetter
• Evt. afbestillings- og rejseforsikring

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. programplaner samt valutaændringer.
Valutakurser pr. november 2022 er benyttet. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.