Om Motour.dk

Motour.dk
AA Travel ApS
Ernst Bojesens Vej 1B

DK-2840 Holte
Tlf. +45 3014 0604
Mail: info@motour.dk

Cvr. 40811699.
Rejsegarantifonden nr. 3217

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 09.00 til kl. 16.00.
Du kan dog altid kontakte Motour.dk
på telefon og lægge en besked
eller sende en e-mail eller en SMS.

Henvendelser besvares altid hurtigst muligt.

Anders Andersen i Harzen

Anders Andersen i Harzen

Death Valley, Nevada, USA

Death Valley, Nevada, USA

Anne Elsborg ved Hardangervidda

Anne Elsborg ved Hardangervidda

Køreteknisk kursus på Sjællandsringen

Køreteknisk kursus på Sjællandsringen

 

                  undefined

Rejsebureauet Motour.dk arrangerer motorcykelrejser.
Den tidligere ejer overdrog pr. 15.10.2019 sine aktiviteter indenfor arrangering af motorcykelrejser til Motour.dk  / AA Travel, et selskab stiftet og ejet af undertegnede, som har været passioneret motorcyklist i mange år. Jeg har kørt Honda CBF 1000, Honda Transalp, Honda CBR1000RRA Fireblade m.fl. og kører idag Yamaha XTZ 1200 Super Ténéré. Jeg tager jævnligt diverse køretekniske kurser for at vedligeholde og forbedre teknikken, og tager gerne en tur over sundet til Sturup Raceway ved Malmö til en gang banekørsel.
Jeg er halvt norsk og sætter stor pris på friheden på to hjul og friluftsliv i det hele taget. Jeg er oprindeligt uddannet svagstrømsingeniør og har arbejdet som software udvikler, teknisk supporter, IT sælger og IT salgschef, primært på det internationale marked. Jeg har haft diverse bibeskæftigelser, blandt andet ekspedient i en jagt/fiskeributik, husassistent på et psykiatrisk hospital, lastning og losning af fly i SAS og pædagogmedhjælper.

Hjælpeturleder er Anne Elsborg, som kører Honda NC750 XAD. Anne har kørt meget mc i Europa og har taget diverse køretekniske kurser. Hun har været med på adskillige af Motours tidligere rejser.

2020 og 2021 sæsonerne blev jo meget vanskelige på grund af Corona, men jeg fik da heldigvis gennemført rejser til spændende og flotte steder i Tyskland, Luxembourg, Danmark og Norge. I 2022 havde Corona i det store og hele sluppet grebet, og vi rejste til Sverige, Norge, Tyskland, Tjekkiet og Østrig.  Se under Galleri, hvis du vil se billeder fra turene.

Corona pandemien betød en så voldsom begrænsning af mulighederne for at afvikle rejser og være beskæftiget med dét, at jeg har valgt at være fuldtidsbeskæftiget i IT-branchen igen - mere specifikt salg af løsninger indenfor IT-sikkerhed. For Motour.dk betyder det, at selskabet vil blive drevet som en sideaktivitet, og antallet af udbudte rejser vil være lavere
end oprindeligt planlagt - men ellers er alt ved det gamle. Turene annonceres, bookes og afvikles på samme måde, og Motour.dk er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

En  motorcykelrejse skal være en dejlig oplevelse, hvor man møder mennesker og ser nye spændende steder, og kommer hjem med gode minder, som man kan glæde sig over, ikke mindst udenfor sæsonen. Du vil her i websitets gæstebog finde udtalelser fra kunder, der har været med på Motour.dks rejser, ligesom du kan se mange billeder fra rejserne - det giver dig en god indsigt i, hvad det er for nogle ture, der tilbydes.

Læs gerne under hver rejse de faktuelle rejseinformationer, så du får mere at vide om de forskellige rejser....og du er selvfølgelig til enhver tid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til rejserne og den måde, de afvikles på.

Velkommen på rejse med Motour.dk.

Med venlig hilsen

                                                               Anders Andersen
                                                               Motour.dk
 
                                                                +45 30140604
                                                                  info@motour.dk

Efter en dejlig tur i sadlen er det rart med en forfriskning - fra rejsen til Mosel i 2020

Efter en dejlig tur i sadlen er det rart med en forfriskning - fra rejsen til Mosel i 2020