Motour.dk gæstebog:

Under billedet kan du læse hilsener fra Motour.dks gæster gennem de sidste år.

Sydsverige og Öland 2023

Tak for en godt tilrettelagt rejseoplevelse til Øland, 18-21 maj i det mest perfekte MC vejr man kan ønske sig, fine veje, fint Hotel, god mad og god beliggenhed, og hyggelige rejsefæller, fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af fem.
Hans Severinsen, Gentofte

Sydsverige og Öland 2023

Vi havde en skøn og dejlig tur til Oland - Sydsverige. Turen var godt tilrettelagt med skønne oplevelser og seværdigheder. Hyggeligt samvær om aftenen. Det er ikke sidste gang, vi deltager i en af Anders’ ture.
Claus og Susanne, Tureby

Tyskland og Polen 2023

Tusind tak for en fantastisk tur til Polen og Tyskland med to dejlige guider Anders og Anne. Vi har kørt mange kilometer ad flotte spændende veje og med mange gode kulturoplevelser og gode hoteller.
Jan Støvring, Hvidovre

Tyskland, Tjekkiet og Østrig 2022

Hej Anders, tak for en kanon ferie, den var rigtig godt planlagt, der var lidt af det hele på turen og vi havde så godt som tørvejr måske en anelse varmt i perioder, der kom masser af km i sadlen, der blev kørt hårnålesving, der blev set kultur og vi boede på nogle fine hoteller, også tak til de øvrige deltager, det var rigtig hyggelige folk der var med til at gøre denne tur super.
Johnny Goldschmidt, Kbh. S

Telemark 2022

Turen i Telemark kan jeg varmt anbefale. Flotte landskaber og udsigter,der sagtens kan hamle op med alperne.Svingene lader heller ikke noget tilbage. Passende antal pauser på turene gjorde selv den længste rute ( Lysebotn, 400 km) nem at køre. Hotellet var perfekt til mc gæster. Vaskeplads, lille værksted med det mest nødvendige værktøj, godt øl på terrassen, og en lækker morgen- og aftenbuffet.
Peter Due, Karlslunde

Telemark 2022

Hej Anders Fed tur, bliv ved med det. Til andre:hop på. Ove Ankerstjerne - Hej Anders - og alle jer andre herlige deltagere på turen til Telemarken. Mange tak for en rigtig fin tur rundt i det meget smukke Sydnorge. Fint hotel, dejlig mad, pragtfulde MC-ture, gode seværdigheder og særdeles hyggeligt selskab. Det er ikke sidste gang vi besøger Telemarken. Vejene, naturen og oplevelserne er fuldt ud på højde med Tyrol eller bedre. Jeg har gjort det før, og gør det igen: anbefaler meget Motour som MC-turarrangør og -leder. Lene i Cabriolet med sin cykel bagpå og Henrik på sin MC.
Ove Ankerstjerne , Grenå / Henrik Faursby Ahlers, Birkerød

Tyskland, Tjekkiet og Østrig 2022

Hej Anders Tak for en super tur. Godt planlagt og rigtig godt gennemført. Gruppen fungerede helt perfekt og med dejligt humør hele turen igennem. Tak for jeres måde at være på. Det er altid hyggeligt.
Mogens Christensen, Nærum

Tyskland, Tjekkiet og Østrig 2022

Hej Anders - Tak for en super fin tur til Tyskland, Tjekkiet og Østrig i Juli 2022 - vi kørte i temperaturer på + 30 grader i alle lande og den regn der faldt kom om aftenen/natten så det var helt perfekt. Det var dejligt både at møde tidligere deltagere samt nye på turen. Især turen til Grossclockner i solskin og med blå himmel var rigtig fin.
Jesper Bo Andersen, Herning

Tyskland, Tjekkiet og Østrig 2022

Tak for en super god tur til Tyskland, Tjekkiet og Østrig. Super godt selskab - jeg mener gruppen fungerede rigtig fint, fine veje og gode hoteller. Cesky Krumlov var en rigtig "perle". Håber vi ses en anden gang.
Carsten Holst, Hammel

Sydsverige og Öland 2022

Tak for en god tur.
Lars Rosenlund Larsen, Bjerringbro

Sydsverige og Öland 2022

Tak for en fin og veltilrettelagt tur. Alle deltagere var åbne og ville gerne snakke.
Otto Christiansen

Sydsverige og Öland 2022

Jeg takker mange gange for nogle gode dage med fine oplevelser på Öland.
Tom Skovgaard Jensen, Rødovre

Norge Telemark 5/9 - 9/9 2021

Hej Anders Tak for nogle dejlige dag i Telemarken, med gode ture i flotte landskaber, og besøg på nogle interessante steder, jeg nød det virkelig. Vi kom godt hjem til Sydsjælland kl.18 Mange tak forbillederne, det gør det nemmere at huske de gode oplevelser 😊
Jan Benny Roholte, Præstø

Norge Telemark 5/9 - 9/9 2021

Tak Anders du kan tro jeg nød turen, både området i Telemarken, og de seværdigheder vi oplevede under vejs. *** Hej Anders Vil sige tak for en vildt fed tur til Telemarken i det norske, fantastisk sted med så mange MC-muligheder, fede veje masser af sving, op og ned og en fantastisk natur og nogle spændende steder du havde valgt til udflugter, et fedt hotel og nogle hyggelige rejsekammerater og så var vi heldige med vejret, ikke 1 dråbe regn, det blev jo nærmest til den perfekte mc ferie, tak til alle der var med.
Jan Olsen, Helsinge / Johnny Goldschmidt, Kbh. S

Norge Telemark 5/9 - 9/9 2021

Hej Anders - og alle andre på turen til Telemarken. Tak er en super tur i det norske. Skønt hotel - overraskende dejlige veje - gode seværdigheder og særdeles hyggeligt selskab. Telemarken er helt sikker et sted jeg vil besøge noget mere. Det er dejlig tæt på, og vejene og oplevelserne er fuldt ud på højde med Harzen eller bedre. Godt Motour har det på programmet, og med Anders som "halv indfødt" turleder, har det været en super oplevelse :-) :-)
Erik Bak, Kbh. Ø.

Tyskland 11/7 - 17/7 2021

Tusind tak til jer og resten af “holdet” for en skøn ferie i Tyskland i uge 28. Tak for godt humør, lækker mad, fantastisk natur og sights. Regnvejret ødelagde heldigvis ikke vores tur, men vi så vandets kraft og føler med de stakkels mennesker som er ramt af uvejret.
Birthe Kvist, Lemvig

Norge Telemark 8/8 - 12/8 2021

Jeg havde en fantastisk tur - gode sving og fantastisk natur, krydret med spændende oplevelses punkter, så som: 350m ned, D2O museet, Ski museet, sluse dæmninger m.m. Fra jeg kørte hjemmefra i Hvidsten den 8/8 og var hjemme igen 12/8 havde jeg kørt +1500 km. Jeg punkterede ca en times kørsel fra Kristiansand, men havde heldigvis lappegrej med. Manglede selvfølgelig lige tangen som kunne trække sømmet ud af dækket. Heldigvis havde Galten's "Vi fikser alle MC'er" v/Allan en tang, der kunne trække sømmet ud (mange tak for det :-) ) og dækket blev nød-lappet, så jeg også kunne nå færgen i tide.
John Herlev, Hvidsten

Norge Telemark 8/8 - 12/8 2021

Kanon tur. Gør jeg gerne en anden gang.
Skipper Christensen, Galten

Motour.dk Overnite 12/6 - 13/6 2021

Kære alle, Mange tak for en fortræffelig tur! Jeg havde virkelig ikke forventet så fantastisk en oplevelse samt at blive taget så godt imod. Et særlig tak til Anders for at have arrangeret og planlagt så spændende et program. Det er vist den helt rigtige måde at starte sommeren på efter så langt og kedeligt et 2020. Jeg kan ærligt sige at det er overgået alt forventning og jeg glæder mig allerede til at se hvad det næste på programmet bliver :) Endnu en gang mange tak, Karim
Karim Muhsin, Vallensbæk Strand

Motour.dk Overnite 19/6 - 20/6 2021

Hej Anders Tak for en Strålende tur 👍 Strålende solskin dag 1 ☀️ Strålende veje 🏍 Strålende selskab 🤣 Strålende mad og overnatning 🍽🍷🍻 Regn i stråler på vej hjem ⛈🌈☔️
Jens Ole Vetner, Holstebro

Tyskland 11/7 - 17/7 2021

Hej Anders Tak for en rigtig god tur. Super arrangeret, rigtig god stemning og en fantastisk promoganda for Motour. Det lover godt for de kommende sæsoner, hvor jeg stiller mig op i køen for endnu flere spændende ture og oplevelser. Ærgeligt, at jeg ikke kunne få kalenderen til at gå op med turen til Norge. Tak for godt selskab og kørsel
Mogens -Ducatidrengen

Danmark Vest maj 2021

Hej Anders Tak for en fin og godt tilrettelagt tur med gode kroer/hoteller, god mad og forplejning, søde deltagere, og fine køreoplevelser med masser af snoede veje, besøg ved spændende steder og seværdigheder, og ikke mindst et interessant foredrag med Jørgen Rath Nielsen om livet som mc betjent.
Hans Severinsen, Gentofte

Danmark Øst maj 2021

Tanken om at melde mig til en organiseret MC tur er blevet modnet over de sidste par år. Min mand kører ikke og selv om jeg holder meget af gode endagsture med venner, så havde der bygget sig et ønske op om en længere tur med flere overnatninger og gerne i godt selskab. Derfor valgte jeg at booke en plads på Danmark Øst turen i pinsen. Til trods for ret træls vejr, så har det bare været en super tur i en hyggelig gruppe. Ruterne har været en lækker blanding af små snørklede veje og nogle gode stræk på landevejene til lige at motionere MC’en. Jeg har oplevet idylliske landsbyer, de smukkeste bølgende landskaber og har fået en fornemmelse af hvordan der egentlig ser ud på Sjælland, Lolland og Falster. Mange af de steder, vi er kørt igennem, er kommet på listen til fremtidige besøg. Jeg har også nydt den luksus at al planlægning, overnatning og så videre alt er ordnet på forhånd på bedste vis. Især det sidste hotel, Hotel Bromølle, var en rigtigt fin oplevelse. Sikken en dejlig atmosfære, god betjening og en ualmindelig smuk beliggenhed. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal ud at køre med Anders.
Sophie Gosling, Sønderborg

Motour.dk Overnite 12/6 - 13/6 2021

Hej Anders Tak for turen i weekenden. Masser af snoede veje , gode pause/spise muligheder, dejligt hotel med god mad , hyggelige folk der kørte med. Så alt i alt en super dejlig weekend tur
Johnny Fejer, København

Med Motour til Mosel Juli 2020

Sidste tur med Motour var til Kaliningrad så langt tilbage som i 2010. Siden da har vi kørt på egen hånd, men nu har vi fået Coronaen, så vi valgte en købe-tur i år. Valget faldt igen på Motour, og her er Henrik jo blevet til Anders, så turen var imødeset med spænding. Lad det være sagt med det samme, turen levede til fulde op til vores forventninger. Selvom det blot var Motours anden rejse i det nye setup, så fungerede alt tilfredstillende. Selvfølgelig var der enkelte Corona-begrænsninger, men det skal Anders jo ikke klandres for. Det udmærkede hotels beliggenhed i Kinheim var velvalgt med henblik på dagsture af rimelig længde i området, og vejene og hastigheden matchede fint vores gruppe, som i øvrigt passede rigtig godt sammen. Turens første køredag blev afsluttet med vinsmagning hos en lokal producent – meget passende i gå-afstand fra hotellet. Det faldt i god jord hos alle, og der blev da også handlet lidt vin, som i øvrigt allerede ankom få dage efter vores hjemkomst. Den længste køredag gik til Nürburgring, men selvom der blev kørt på banen, var det desværre ikke muligt at se så meget pga. Corona-restriktioner. Anders forsøgte derfor at køre forbi steder, hvor det trods alt var muligt at få et kig uden at gøre holdt, så lidt fik vi da set. De øvrige dage bød på fede veje, hyggelige byer, et par seværdigheder samt et stop ved en sluse, hvor en middelstor flodpram behændigt kom forbi. Næste tur går til Rügen i september – med Motour!
Gunnar & Sanne Tuxen Svendsen, Skørping

Harzen august 2020

Kære Anders Tak for en forrygende god tur til Harzen. Den oversteg mine forventninger på alle måder. Jeg er imponeret over, at Motour formåede at arrangere en erstatningstur med få dages varsel, da Norge pludselig udelukkede os fra Telemarkturen. Selve rejsearrangementet var bestemt i top, og jeg glædede mig også over din evne til at få dagsturerne tilpasset hele gruppen og skabe de perfekte rammer for en super god ferie for alle. Gruppekørslen fungerede specielt godt med dig forrest, og jeg smiler stadig, når jeg tænker på de mange skønne sving, god kørsel og super stemning. De gode takter fra denne tur og dit smittende arrangement er med til, at du godt kan skrive mig på gæstelisten til næste år. Tak for denne gang, ses i 2021. Mvh Mogens
Mogens Berger Christensen, København

Norge Telemark 2020

Efter at Corona havde sørget for at aflyse den bestilte rejse til Østrig kom Anders med et tilbud til en tur til Norge, jeg var ikke i tvivl den ville jeg med på har kørt i Norge mange gange i firmabil og næsten hver gang ønsket at jeg var på motorcyklen i stedet for. Hotellet var meget MC venligt med separat holdeplads til motorcyklerne som var hegnet ind og der var mulighed for at vaske og pudse motorcyklerne hotellet stillede endda shampoo og andet til rådighed, rigtig god mad og rigtig fine værelser. Norge byder på rigtig mange gode sving og serpentiner sving var der også en masse af, og med Anders som turleder fik vi rigtigt gået til svingene, det var en fed oplevelse at ligge lige bagved Anders på en del af turene. Anders sørger for at alle får noget ud af turene, ved at vi der gerne vil køre sving i rask tempo gør det og så venter vi på de andre efter et stykke tid godt set Anders så det var kun deltagerens egen skyld hvis man ikke kunne finde et tempo som passede til ens ønsker Naturen i Norge er jo helt fantastisk og Anders tog os med på nogle flotte ture op og ned af bjergene ud og ind mellem serpentiner svingene nogle gange så fodhvileren ramte jorden. Der var indregnet masser af pauser og vi stoppede tidt ved noget som Anders lige skulle forklare lidt om Anders Tak for en fantastisk tur (og den ekstra sving tur jeg fik), glæder mig til at se hvor jeg skal med dig hen i 2021.
Søren Vilhelm Weltz, Faaborg

Rügen september 2020

Helt fantastisk vejr, du havde arrangeret Anders. Dejlig natur og skønne køreture. Tak for oplevelsen.
Rikke Vinholt, Skive

Rügen, september 2020

Hej Motour - tak for en dejlig tur med godt vejr, lige som vi gerne vil have det. Fine ruter tilrettelagt så der var tid til pauser, hvor vi kunne fortælle røverhistorier og sparke dæk. Dejligt hotel med god mad. Jeg glæder mig til at se programmet for 2021.
Klaus Kjærgaard, Farsø