FOR INFORMATION OM MOTOUR.DK OG CORONA: VÆLG "CORONA" TIL HØJRE I DEN ØVERSTE MENU.

Der bliver afviklet rejser i 2020 - trods Corona!I resten af 2020 programmet for rejser med turledere  er der spændende rejser til Norge og Tyskland.  Rejserne afvikles i august og september.

Se alle rejsebeskrivelserne under "Kalender".

Velkommen på rejse med Motour.dk.

Kør selv Norge, Tyskland og Østrig

Efter at Corona krisen har ramt rejsemulighederne, har vi valgt at fokusere på nogle gode rejser til Norge og Tyskland. Se programmerne her på siden.

Til Tyskland byder vi på rejser til enkelte rejsemål, hvor man bor i hele perioden. Vi kan naturligvis tilpasse mellemovernatning på ud- og hjemrejsen ligesom vi også kan tilpasse rejserne til flere destinationer og også efter special ønsker fra dig. 

Rejserne til Norge er nogle af de gode og flotte rundrejser, ligesom vi har lavet 2 nye Nordkap rejser, hvor man rejser til Nordkap gennem Norge t/r. Det er naturligvis muligt og I får en dejlig rejseoplevelse. 

Til Østrig finder du også flere rejseforslag og tilbud. Det er ikke forbudt at rejse til Østrig, men den danske regering fraråder det. Vi ved dog, at vores rejsemål i Østrig har været under særlig beskyttelse og meget restriktive forhold, og vi har allerede selv været på besøg der i starten af juni 2020. Hvis du ønsker at opleve Østrig er du velkommen til at booke hos os. 

Har du konkrete spørgsmål til en kør-selv rejse, ring da direkte til Henrik Tang på tlf. 28262266.

Alle er velkomne både på motorcykel og i bil.

Rejser i 2020

Der er rejser til Norge og Tyskland i august og september. 


Tilmeld dig nyhedsmail her og modtag løbende  info om rejserne i 2020.

Med venlig hilsen

Motour.dk