Lørdag 19. juni til søndag 20. juni 2021

  • Udsolgt

Inkluderet i rejsen:

  • 2 dages weekendrejse
  • Overnatning på dejlig kro på Fyn
  • 2-retters middag eller buffet om aftenen
  • Morgenmad
  • Turleder på motorcykel
  • Dejlig mc kørsel på ud- og hjemtur

Se specifikationen af indholdet, rejseforløb og priser for rejsen her til højre.

Nogle af billederne i præsentationen er fra hotellet, der overnattes på, andre er fra forskellige andre motorcykelture i Danmark .
Mindre ændringer i dagsprogrammerne kan forekomme.

Fra 1.395,-Motour.dk Overnite - 2 dages rejse i Jylland og på Fyn AFVIKLET

Weekendtur Fyn/Jylland

Rejsen starter lørdag ved et fælles mødested lidt syd for Skanderborg og slutter dagen efter ved et mødested lidt vest for Århus.
Rejsen inkluderer halvpension for alle deltagere på overnatningsstedet, startende med aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på hjemrejsedagen.

I rejsen er følgende inkluderet:

• Overnatning på en dejlig kro på Fyn
• Halvpension startende med 2-retters aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på hjemrejsedagen
• Turleder på motorcykel sammen med gæsterne

Der køres på landeveje og mindre veje gennem vores smukke land. Se det detaljerede program under "Rejseforløb". Rejsen gennemføres ved mindst 10 deltagere.

Rejseperiode: lørdag 19. juni til søndag 20. juni 2021. De angivne køredistancer er omtrentlige.

Generelt om pauser og frokost:
Der holdes jævnligt strække-ben pauser på turene. Der er  ikke indlagt en decideret lang frokost med bordbestilling et bestemt sted, men der vil altid være steder undervejs, hvor man kan købe mad . Desuden vil overnatningsstedet ofte kunne tilbyde en madpakke, man kan tage med på hjemturen. Dette vil der blive informeret om inden rejsens start.

1. Rejsedag. Lørdag 19. juni 2021. Fra Østjylland via Sydjylland  og Lillebælt til Brobyværk Kro på Fyn. Ca. 240 km.
Denne dag er første rejsedag, og den starter kl. 11.00 fra et fælles mødested  lidt syd for Skanderborg. Der er ikke indlagt nogen egentlig frokostpause, så det anbefales eventuelt at tage mad og drikke med.
Vi kører sydvestpå ad landeveje og holder en pause efter ca. 50 km til benstrækning og evt. tankning. Vi fortsætter videre sydpå og gør holdt ved et mindre, men spændende naturhistorisk museum.
Vi fortsætter i nordøstlig retning og krydser Lillebælt -herefter følger vi sydfynske veje, inden vi ankommer  til vores overnatningssted - Brobyværk Kro på sydvestfyn.

2. Rejsedag. Søndag 20. juni 2021. Fra Sydfyn over Lillebælt via Østjylland til rejsens slutsted lidt vest for Århus. Ca. 270 km.
Denne dag er  hjemrejsedag. Efter morgenmaden kører vi ad andre fynske veje inden vi krydser Lillebælt igen, denne gang mod vest. Vi holder en tanke/strække-ben pause efter ca. 80 km. Herefter går det nordpå, med stop i Juelsminde havn ved den jyske østkyst  efter ca. 120 km. Sidste stræk er mod vest og nord, med en indlagt pause, inden vi har sidste stop lidt vest får Århus, hvor vi siger farvel og tak for turen til hinanden.

Sværhedsgrad:
Du har en vis erfaring som motorcyklist og respekterer de regler, der er for at køre fællestur sammen med andre motorcyklister. Du skal ikke være racerkører, men på den anden side smile, når vejen svinger. Hvis du ikke er så vant til at køre fællestur med andre, bør du ringe til Motour.dk og lige tale med Anders om dette. Han forklarer gerne fællestursteknikken, så du ved, hvordan kørslen foregår - det er ikke svært.
Ud- og hjemturen er  på henholdsvis ca.  240 km og 270 km. Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb og forholder dig til dagsruternes længde.

Hvis du kører på en ældre motorcykel, som måske ikke er vant til at blive kørt flere dage i træk, skal du være sikker på, at den kan klare turen. For alle gælder det, at motorcyklen skal overholde de gældende støjkrav og være godkendt. Det er vigtigt, at bremser, styretøj, lys, kølesystem, olie, dæk og kæde er iorden.

Motorstørrelsen på motorcyklen er ikke afgørende, men den skal ubesværet kunne følge med til både motorvejs- og landevejstempo, også  med din oppakning og eventuel bagsædepassager; det er nødvendigt at kunne følge den almindelige trafikrytme.

Scootere kan ikke deltage på rejsen.

Ved bestilling af rejsen såvel online eller pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

 

Rejsens samlede længde:
Sammenlagt bliver der kørt ca. 500km på de 2 rejsedage. Hertil skal lægges kørsel til og fra turens start- og slutsted.

 

Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene?:
Hvis du ikke har nogen at rejse med, men ønsker at bo i delt dobbeltværelse, forsøger Motour.dk at sørge for, at du får en at bo sammen med. Vi forsøger at sammensætte de rejsende, således, at man - hvis man rejser alene -  bor sammen med en af samme køn. Hvis der er et ulige antal gæster, der ønsker at dele dobbeltværelse/lejlighed, vil den sidste, der bestiller, skulle tilkøbe enkeltværelse på hotellet.

Du får en oversigt over deltagere i de sidste papirer, som du modtager ca. 14 dage inden afrejse.

 

Antal deltagere:
Der er plads til ca. 12 deltagere på rejsen, inklusive bagsædepassagerer.

Turleder:
Turlederen sørger for alt praktisk på rejsen, og kører forrest på alle udflugter. 
Turlederen har lagt rejseplanen og lagt ruter og fundet pausesteder. Turlederen er erfaren motorcyklist og vant til at rejse på motorcykel.

Turleder:
Turleder på denne tur er Anders Andersen.
Anders har kørt motorcykel siden 2010 og har haft flere forskellige motorcykler; han kører idag Yamaha XTZ 1200 Super Ténéré. Anders er halvt norsk og har derfor kørt en del i Norge, men han har også kørt meget i Danmark, Sverige og Tyskland. Death Valley på Harley i USA har han også prøvet. Han har været turleder på Motour.dks rejser til Mosel, Harzen, Rügen og Telemark i 2020.
Anders er  indehaver af Motour.dk og står for hele arrangementet og alt det praktiske før og under hele rejsen.

Turlederen er ikke historiker eller turistguide, men han har selvfølgelig forberedt sig og fortæller de vigtigste ting om de steder, der besøges.

Indkvartering:
På denne rejse bor vi på ét hotel. Opholdet er inkl. halvpension, der starter med aftensmad på ankomstdagen og slutter med  morgenmad på hjemrejsedagen

Rejsemateriale inden afrejse

 Alle rejsedeltagere modtager ca. 14 dage inden afrejse de sidste rejsepapirer med alle praktiske informationer for hele rejsen. Der medsendes tillige en simpel deltageroversigt, så der er mulighed for at tage kontakt med de andre rejsende. Ved tilmelding til rejsen accepterer du, at Motour.dk kan angive dit navn, din hjemby og dit telefonnummer på deltageroversigten, der udsendes med de sidste rejsepapirer.

 

Afbestillings- og rejseforsikring:
Motour.dk tilbyder alle rejsende mulighed for at tilvælge afbestillings- og/eller rejseforsikring for den bestilte rejse. Du kan læse om disse muligheder under fanen INFO, hvor du også kan vælge direkte adgang til bestilling af afbestillings- og/eller rejseforsikring.
Ved bestilling af rejsen angiver du, at du har haft mulighed for at tilvælge afbestillings- og rejseforsikring.)

 

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. programplaner samt valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 1/4 2019. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

 

 

Prisoversigt:

1.395,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
   300,- kr. i enkeltværelses tillæg

Prisen inkluderer:
• 1 overnatning på kro på Fyn
• Aftensmad på ankomstdagen og morgenmad på hjemrejsedagen.

Kørsel:
• Turleder på motorcykel fra Motour.dk

Diverse:
• Lokale skatter, turistskat, moms og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge og frokost
• Drikkevarer
• Evt. parkeringsomkostninger
• Evt. entréer til seværdigheder og museer
• Evt. afbestillingsforsikring (se nærmere under "INFO" fanen for tilvalg)