De nye rejser for 2020 er nu  lagt op her på websitet.

Du kan godt glæde dig til et fint rejse år 2020 med mange flotte rejser og nyheder igennem hele året.

Rejserne er  naturligvis også lagt ind i rejsekalenderen. Tilmeld dig vores nyhedsmail, så du er iblandt de første til at se, hvad der kommer af nye rejser. 

På den nedenstående liste vises en oversigt over de rejser, hvor der er en fast afrejsedato. Det er alle rejser, hvor der er turleder med på rejsen.

NB: Hvis du ønsker at rejse på en kør selv rejse, skal du klikke på en af ovenstående faner for kør selv.


Klik evt. på fanen her ovenfor "med dansk turleder" der også giver dig samme overblik.

 • Østrig Tirol. 7 dage. 17-23/6

  Motour.dk's nye rejse til Østrig bringer dig rundt i nye områder i såvel det østlige som vestlige Østrig. Denne rejse kalder vi for vores Klassiske Østrig rejse, idet alle kan deltage på den. Turlederne kører forrest i grupperne hver dag og viser de flotteste områder. Læs hele rejseprogrammet her på præsentationen.

  • Pris: Fra kr. 6.250,-
  Se rejse
 • Østrigske Alper Klassiker. 7 dage. 5-11/7 2020

  Denne rejse kalder vi for vores Klassiske Østrig rejse, idet alle kan deltage på den. Turlederen kører forrest i gruppen hver dag og viser de flotteste områder. Læs hele rejseprogrammet her på præsentationen.

  • Pris: Fra kr. 6.450,-
  Se rejse
 • Italienske Alper Klassiker. 8 dage. 11-18/7

  Velkommen til en ny spændende rejse gennem det nordlige Italien. Oplev såvel Dolomitterne som det nordlige italienske alpeområde på samme rejse. Denne rejse kalder vi for vores Klassiske rejse, idet alle kan deltage på den. Flotte bjerge og dejligt ophold i hjertet af bjergene. Læs hele rejseprogrammet her på præsentationen.

  • Pris: Fra kr. 7.850,-
  Se rejse
 • Italienske Alper XL. 8 dage. 11-18/7

  Velkommen til en ny spændende rejse gennem det nordlige Italien. Oplev såvel Dolomitterne som det nordlige italienske alpeområde på samme rejse. Denne rejse kalder vi for vores XL rejse, hvor vi byder på masser af kørsel for de erfarne motorcyklister. Masser af flotte bjerge og dejligt hotel ophold i hjertet af bjergene. Læs hele rejseprogrammet her på præsentationen.

  • Pris: Fra kr. 7.850,-
  Se rejse
 • Østrig og Italien. 14 dage. 5-18/7 2020

  Her oplever du 14 dejlige dage gennem Østrig og Italien. Vi bor kun på 2 hoteller på rejsen, og de er placeret i dejlige naturområder med flot udsigt og frisk luft. Turlederen kører forrest i gruppen hver dag og viser de flotteste områder. Læs hele rejseprogrammet her på præsentationen.

  • Pris: Fra kr. 14.000,-
  Se rejse
 • Frankrig rundrejse 12 dage, 5-16/7 2020

  Velkommen til den flotte rundrejse i Frankrig. Rejsen er på 12 dage og giver dig flotte veje og skøn natur gennem det østlige Frankrig, Gorges de L'Ardeche, Rhône dalen, Savoie og de franske alper og Jura-bjergene. Her oplever du skøn fransk natur, dejlige hoteller med skøn placering og god mad. En rejse med fokus på de skønne områder vi kører i og hygge og god forplejning.

  • Pris: Fra kr. 12.750,-
  Se rejse
 • Fabriksrejsen - Tyskland. 7 dage. 23-29/8 2020

  Den flotte Fabriksrejse gennem Tyskland gennemføres igen i 2020. Masser af oplevelser og spændende fabriksbesøg, der er meget relevante for motorcyklister. Schuberth styrthjelmfabrik. Heidenau dækfabrik. BMW motorcykel fabrik. Fantastiske udflugter og seværdigheder. Mulighed for at forlænge rejsen med en ekstra dag i Berlin med fine udflugtsmuligheder. Meget billigt tilvalg for ekstra overnatning.

  • Pris: Fra 7.250,-
  Se rejse