Fredag 21.maj til mandag 24.maj 2021

  • Få pladser tilbage

Inkluderet i rejsen:

  • 4 dages rejse med 3 overnatninger
  • Overnatninger på kroer/hoteller på Falster og på Sjælland
  • Morgenmadsbuffet
  • 2-retters middag eller buffet hver aften
  • Turleder på motorcykel
  • Udflugter alle dage

Se specifikationen af indholdet, rejseforløb og priser for rejsen her til højre.

Ændringer i dagsprogrammerne kan forekomme.

Fra 3.995,-4 dages rejse til det østlige Danmark. Fredag 21/5 - mandag 24/5 2021 AFVIKLET

Forårstur i Østdanmark

Rejsen starter ved et et fælles mødested nær Svendborg på Sydøstfyn og går via Langeland og færgen Spodsbjerg-Tårs videre til Lolland-Falster og Sjælland. Rejser slutter ved et fælles pausested ved Korsør.
Rejsen inkluderer halvpension for alle deltagere på overnatningsstederne, startende med aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på hjemrejsedagen.

I rejsen er følgende inkluderet::

• Overnatning på danske kroer/hoteller
• Halvpension startende med 2-retters aftensmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på hjemrejsedagen
• Turleder på motorcykel sammen med gæsterne
• Alle udflugter

På dagsturene køres der på landeveje og mindre veje gennem vores smukke land, og der stoppes ved forskellige besøgssteder og seværdigheder. Se det detaljerede program under "Rejseforløb".
Rejsen gennemføres ved mindst 10 deltagere.

Rejseperiode: Fredag 21. maj til mandag 24. maj 2021. De angivne køredistancer er omtrentlige.

Generelt om pauser og frokost: Der holdes jævnligt strække-ben pauser på turene. Der er normalt ikke indlagt en decideret lang frokost med bordbestilling et bestemt sted, men der vil altid være steder undervejs, hvor man kan købe mad . Desuden vil overnatningsstedet ofte kunne tilbyde en madpakke, man kan tage med på dagens tur.
Dette vil der blive informeret om inden rejsens start. På denne rejse er der dog indlagt en "rigtig" frokost på 3. rejsedag.

1. Rejsedag. Fredag 21. maj 2021. Fra Svendborg via Langeland til Nykøbing Falster. Ca. 190 km.
Denne dag er første rejsedag, og den starter kl. 10.00 fra et fælles mødested i nærheden af Svendborg. Der er ikke indlagt nogen egentlig frokostpause, så det anbefales eventuelt at tage mad og drikke med.
Vi kører den korte tur til Spodsbjerg, hvor vi skal med færgen kl. 11.15 til Tårs (bestil eventuelt billeten online i forvejen på www.langelandslinjen.dk). Fra Tårs kører vi videre lidt nordpå til kysten, hvor vi holder pause ved en lille hyggelig havn. Vi fortsætter ad hyggelige landeveje, inden vi ankommer til et rigtigt spændende motorcykelmuseum, som egentlig er lukket denne dag,
men vi har fået arrangeret en rundvisning kun for os. Rundvisningen er inkluderet i prisen for rejsen. Efter besøget på museet kører vi den korte tur til hotellet til aftensmad og overnatning.

2. Rejsedag. Lørdag 22. maj 2021. Fra Falster via Møn og Stege til Nordsjælland.Ca. 290 km.
Vi spiser morgenmad og mødes ved cyklerne kl.9. Vi kører nu mod nordvest ud på en flot tur, der tager os over Møn og Stege videre op gennem Østsjælland til vores næste besøgssted lidt vest for København. Det handler om fly - nærmere betegnet et lille museum for jagerfly.
Vi får et foredrag af en rigtig flyentusiast, og kaffe og et stykke brød skal der nok også være. Vi skal se F-16, F-35 Draken og C-104 Starfighter, og man komme op og sidde i flyene og se pilotens arbejdplads. Efter dette besøg kører vi op gennem det smukke Nordsjælland til vores overnatningssted, hvor vi spiser aftensmad og hygger os, inden vi er klare til en god nats søvn.

3. Rejsedag. Søndag 23.maj 2021. Ca. 180 km.Fra Nordsjælland via Roskilde Fjord til Vestsjælland.
Vi spiser igen morgenmad og mødes ved cyklerne kl.9. Dagens tur går op forbi Nordsjællands kyst, før vi kører sydpå og holder en  god pause ved det smukke Fredensborg Slot og en iskoisk ikke langt derfra. Idag har vi en "rigtig" frokostpause midt på dagen et hyggeligt spisested. Efter frokost kører vi vestpå og krydser Roskilde Fjord. Vi stopper ved flere flotte steder, inden vi ankommer til
vores sidste overnatningssted, der ligger idyllisk på Vestsjælland. Aftensmad og foredrag med Jørgen Rath Nielsen, en meget erfaren MC betjent blandt andet kendt fra TV programmerne “Politijagt” og “Fanget på politiets kamera” samt utallige køretekniske kurser holde foredrag for deltagerne. Emnerne vil være køreteknik, udstyr, sikkerhed, motorcyklers rolle i Tour de France m.m. Man vil selvfølgelig kunne stille spørgsmål til Jørgen, og mon ikke der også kan falde en anekdote eller to af?”

4. Rejsedag. Mandag 24. maj 2021 . Fra vores overnatningssted til rejsens slutsted ved Korsør. Ca. 150 km.
Denne dag er både sidste udflugtsdag og hjemrejsedag. Efter morgenmaden kører vi nordpå og besøger det fantastisk  smukke Dragsholm Slot, hvor vi strækker ben og måske går en tur i den flotte park. Vi kører videre sydpå og stopper ved Tissø og nyder udsigten. For fugleinteresserede er der mulighed for at gå helt ned til søbredden til fugleobservationstårnet. Vi fortsætter ud til den hyggelige Reersø havn, inden vi via et stop ved Tystrup Sø kører til rejsens slutsted ved Korsør, hvor vi runder af og siger tak for turen og god tur hjem til hinanden.

Sværhedsgrad:
Du har en vis erfaring som motorcyklist og respekterer de regler, der er for at køre fællestur sammen med andre motorcyklister. Du skal ikke være racerkører, men på den anden side smile, når vejen svinger.Hvis du ikke er så vant til at køre fællestur med andre, bør du ringe til Motour.dk og lige tale med Anders om dette. Han forklarer gerne fællestursteknikken, så du ved, hvordan kørslen foregår - det er ikke svært.
Det forventes, at du som deltager på rejsen sætter dig ind i rejsens forløb og forholder dig til dagsruternes længde og typen af ruter, som vi skal køre, inden du bestiller rejsen. Den længste dagstur er 2.rejsedag på ca. 290 km.

Hvis du kører på en ældre motorcykel, som måske ikke er vant til at blive kørt flere dage i træk, skal du være sikker på, at den kan klare turen. For alle gælder det, at motorcyklen skal overholde de gældende støjkrav og være godkendt. Det er vigtigt, at bremser, styretøj, lys, kølesystem, olie, dæk og kæde er iorden.

Motorstørrelsen på motorcyklen er ikke afgørende, men den skal ubesværet kunne følge med til både motorvejs- og landevejstempo, også  med din oppakning og eventuel bagsædepassager; det er nødvendigt at kunne følge den almindelige trafikrytme.

Scootere kan ikke deltage på rejsen.

Ved bestilling af rejsen såvel online eller pr. e-mail eller telefon, bekræfter du som rejsedeltager, at du har læst rejsebeskrivelsen og rejsebetingelserne.

 

Rejsens samlede længde:
Sammenlagt bliver der kørt ca. 800 km på de 4 rejsedage. Hertil skal du lægge din kørsel til rejsens startsted og hjem fra rejsens slutsted.

 

Hvem skal man bo sammen med, hvis man rejser alene?:
Hvis du ikke har nogen at rejse med,men ønsker at bo i delt dobbeltværelse, forsøger Motour.dk at sørge for, at du får en at bo sammen med. Vi forsøger at sammensætte de rejsende, således, at man - hvis man rejser alene -  bor sammen med en af samme køn. Hvis der er et ulige antal gæster, der ønsker at dele dobbeltværelse/lejlighed, vil den sidste, der bestiller, skulle tilkøbe enkeltværelse på hotellet.

Du får en oversigt over deltagere i de sidste papirer, som du modtager ca. 14 dage inden afrejse.

 

Antal deltagere:
Der er plads til ca. 12 deltagere på rejsen, inklusive bagsædepassagerer.

Turleder:
Turlederen sørger for alt praktisk på rejsen, og kører forrest på alle udflugter. 
Turlederen har lagt rejseplanen og lagt ruter og fundet pausesteder. Turlederen er erfaren motorcyklist og vant til at rejse på motorcykel.

Turleder:
Turleder på denne tur er Anders Andersen.
Anders har kørt motorcykel siden 2010 og har haft flere forskellige motorcykler; han kører idag Yamaha XTZ 1200 Super Ténéré. Anders er halvt norsk og har derfor kørt en del i Norge, men han har også kørt meget i Danmark, Sverige og Tyskland. Death Valley på Harley i USA har han også prøvet. Han har været turleder på Motour.dks rejser til Mosel, Harzen, Rügen og Telemark i 2020.
Anders er  indehaver af Motour.dk og står for hele arrangementet og alt det praktiske før og under hele rejsen.

Turlederen er ikke historiker eller turistguide, men han har selvfølgelig forberedt sig og fortæller de vigtigste ting om de steder, der besøges.

Indkvartering:
På denne rejse bor vi på to kroer og ét hotel. Opholdet er inkl. halvpension, der starter med aftensmad på ankomstdagen og slutter med  morgenmad på hjemrejsedagen

Rejsemateriale inden afrejse

 Alle rejsedeltagere modtager ca. 14 dage inden afrejse de sidste rejsepapirer med alle praktiske informationer for hele rejsen. Der medsendes tillige en simpel deltageroversigt, så der er mulighed for at tage kontakt med de andre rejsende. Ved tilmelding til rejsen accepterer du, at Motour.dk kan angive dit navn, din hjemby og dit telefonnummer på deltageroversigten, der udsendes med de sidste rejsepapirer.

 

Afbestillings- og rejseforsikring:
Motour.dk tilbyder alle rejsende mulighed for at tilvælge afbestillings- og/eller rejseforsikring for den bestilte rejse. Du kan læse om disse muligheder under fanen INFO, hvor du også kan vælge direkte adgang til bestilling af afbestillings- og/eller rejseforsikring.
Ved bestilling af rejsen angiver du, at du har haft mulighed for at tilvælge afbestillings- og rejseforsikring.)

 

Forbehold:
Der tages forbehold for ændringer i programmet, evt. programplaner samt valutaændringer. Valuta beregnet pr. kurs 1/4 2019. Ved væsentlige udsving vil der blive opkrævet difference fra kursberegningsdatoen.

 

 

Prisoversigt:

Ophold på kroer/hoteller:
3.995,- kr. pr. person i delt dobbeltværelse
   500,- kr. i enkeltværelses tillæg

Prisen inkluderer:
• 4 dage, 3 overnatninger i delt dobbeltværelse på kroer/hoteller
• Halvpension med aftensmad på ankomstdagen og morgenmad på hjemrejsedagen
• Fri internet

Aktiviteter/udflugter inkluderet:
• Alle udflugter er inkluderet
• Turleder på motorcykel fra Motour.dk

Diverse:
• Lokale skatter, turistskat, moms og afgifter
• Dansk moms
• Afgift til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:
• Benzin, lommepenge og frokost
• Færge Spodsbjerg-Tårs
• Drikkevarer
• Evt. parkeringsomkostninger
• Entréer til seværdigheder og museer
• Evt. afbestillingsforsikring (se nærmere under "INFO" fanen for tilvalg)